de beste tabletten van 2017

Met de top-rated tabletten, kunt u eBooks lezen, films kijken, spelletjes spelen, naar muziek luisteren, en bij te houden met al je social media profielen en e-mail overal mee naartoe.

De top performers in onze beoordeling zijn de Apple iPad Pro, de Gold Award winnaar, de Microsoft Surface Pro 4, de Silver Award winnaar, en de Google Pixel C, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een tablet aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de beste tablets.

Op het eerste gezicht misschien een tablet eruit ziet als een stap naar beneden van een full-size laptop of desktop computer. Immers, kunnen elementen zoals een ontbrekende toetsenbord en een kleiner scherm lijken als een potentieel nadeel als u tabletten te vergelijken met andere computers. Echter, omdat ze zo draagbaar, tabletten hebben voordelen ten opzichte van hun omvangrijker neven.

De grootste factor die tabletten onderscheidt van andere typen computers is hun grootte. De beste tablet computers past gemakkelijk in rugzakken en portemonnees zonder het gevoel volumineus. In het algemeen, tabletten in de 7-inch en 8-inch serie zijn de meest draagbare, en terwijl minder draagbaar, grotere schermen de beste 10-inch tablets zorgen ervoor dat ze goed voor het bekijken van video’s, het lezen van documenten, en het bewerken van foto’s en video’s. In toenemende mate, de prestaties van de beste tabletten logenstraft hun compacte formaat, dankzij de responsieve hoge resolutie touchscreens en snelle grafische processors. Veel van de tabletten zijn geoptimaliseerd voor multimedia-inhoud, zoals games of video’s, ten volle te profiteren van de apps te nemen in hun toegewijde online winkels.

Naar alternatieven voor tablets, onze computers gedeelte bevat beoordelingen zijn voor een verscheidenheid aan product families zoals zakelijke laptops en ultrabooks. Als u meer informatie wilt, kijk op onze artikelen over tablets.

In onze review, hebben we gekeken naar top-rated tablets ontworpen voor de gemiddelde thuisgebruiker. Onze hands-on testen geëvalueerd gebieden zoals tablet build kwaliteit, duurzaamheid en werksnelheid. We deden ook synthetische tests met programma’s zoals verwerking testen Geekbench 3 en graphics de benchmark 3DMark om elke tablet prestaties plafond te evalueren. Daarnaast hebben we trokken aanvullende gegevens van onze collega’s van Laptop Mag onze rankings te ontwikkelen. Dankzij onze tests, hebben we een aantal punten die u moet overwegen voordat de aanschaf van een nieuwe tablet.

Gaming & Tablets; Voor gezinnen met jonge kinderen of tieners, tabletten zijn nuttig apparaten voor zowel schoolwerk en gaming. In het algemeen zijn tablet spelen niet grafisch veeleisend als PC of traditionele console videospelen, maar duurdere titels als “Minecraft” kan worden gedwongen te draaien op lagere grafische instellingen op de lagere-end tabletten. In het algemeen betekent dit dat games zijn korrelig, lage-resolutie afbeeldingen.

Onze benchmarking met Ice Storm Unlimited-test 3DMark illustreert hoe goed elke tablet handvatten grafisch intensieve gaming. In Ice Storm Unlimited, tablets lopen door een reeks van gesimuleerde spel scenario’s om te testen graphics processing vermogen. Tabletten met scores van meer dan 20.000 punten kan draaien met een hoge resolutie spelen met gemak, terwijl de tabletten onder deze drempel zijn het best geschikt voor casual mobiel-vriendelijke titels als “Angry Birds.”

Long-Time Use: Battery Life Ratings; lange batterijduur Tablets ‘leven is een andere één van hun sterke punten. Vanwege hun lage verwerking overhead, de beste 7- en 8-inch tablets vaak duren acht tot 10 uur op een enkele lading. Dit is geweldig als je de tablet weg van huis te gebruiken, hoewel de batterij tijden kunnen worden verkort door de hardware-intensieve taken, zoals gamen of films kijken.

We testten levensduur van de batterij met behulp van methodologie geproduceerd door onze collega’s van Laptop Mag. Tabletten werden op identieke helderheid en doorgelust een aantal webpagina totdat ze uitgeschakeld. Terwijl de batterij cijfer over het algemeen verbetert de tablet prijs tier, entry-level tablets, zoals de Samsung Galaxy Tab E en Lenovo Yoga Tab 3 in geslaagd om de 10-uur mark overschrijden voordat het uitschakelen.

Hoeveel snelheid heb je nodig? Processor en grafische prestaties; tabletten in het algemeen zijn niet ontworpen voor consumenten die top-of-the-line prestaties nodig hebben, maar ook voor thuisgebruikers, performance plafond is belangrijk en kan van dag tot dag te gebruiken beïnvloeden. Tablets met lage Geekbench snelheid testen scores van minder dan 2.000 zijn meestal prima als je van plan bent om de tablet uitsluitend te gebruiken voor toepassingen zoals Facebook of algemene surfen op het web. Ter vergelijking, high-end tablets met snelle processoren en scores van meer dan 4.000 zijn in staat om het uitvoeren van taken, zoals foto of video-editing.

Clear Screens, Sharp Displays: More Than resolutie, als het centrale deel van de tablet, het scherm speelt een belangrijke rol in hoe gemakkelijk het apparaat te gebruiken. Zoals laptops, resolutie is een belangrijke factor bij het bepalen van kwaliteit van het scherm. Premium tablets zijn voorzien van schermen met een resolutie van minimaal 2048 x 1536, bij deze resolutie, het scherm inhoud met minimale pixelation, en het kan omgaan met high-definition games of video’s met uitstekende trouw. Ter vergelijking, budget-tablets niveau steunen vaak op beeldschermen met een resolutie van ongeveer 1280 x 800. Op dit niveau kan de tablet nog steeds omgaan met basistaken zoals tekst of surfen op het web, maar pixelation weergeven van rond de randen van de foto’s of tekst is zeer herkenbaar.

Echter, de resolutie is niet de enige factor die bijdraagt ​​aan beeldkwaliteit. Onze grade ratings gebaseerd op een combinatie van hands-on evaluaties, testen en de helderheid van het scherm assessments. In onze helderheid testen, onderzochten we de fysieke helderheid van het display elke tablet. Hoewel geen van de tabletten evalueerden we hadden ronduit onbruikbaar helderheid ratings, sub-300 nit displays waren merkbaar saai.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking met fabrikanten en aankopen via online of lokale winkeliers. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Voorbij het prijskaartje en de merknaam, tablets worden geleverd met een breed scala aan sterke en zwakke punten voor thuisgebruikers. Houd rekening met de volgende factoren om ervoor te zorgen dat de tablet het beste aankoop past bij uw behoeften.

Onze top tablets beschikken over een sterke ontwerpen versterkt met stellaire prestaties en capaciteiten. Aan de binnenkant en de buitenkant, de iPad Pro profiteert van Apple’s aandacht voor detail. Met zijn snelle processor en sterk ontwerp, de iPad Pro biedt premium-niveau prestaties in vergelijking met andere top tablets. De Microsoft Surface Pro 4 verdient haar stellaire merken dankzij de benchmarking scores en design. Met zijn duurzame metalen behuizing en de compacte afmetingen, de Pro 4 is geschikt voor thuis of op het werk gebruiken. Ook de Google Pixel C is een van de top home tablets op de markt voor algemene gebruikers. De Pixel C is gebaat bij een snelle processor en high-end display.

Andere tablet hoogtepunten zijn de Samsung Galaxy Tab E en Lenovo Yoga Tab 3. Beide bieden gemiddelde doorlooptijd prestaties, maar make-up voor dit uitzonderlijke batterij benchmark resultaten.