top 10 3D-scanners 2017

Voor consumenten die geïnteresseerd zijn in de productie, engineering, ontwerp, de ontwikkeling of het testen, kan 3D-scanning een populaire en tijdbesparende methode voor het vastleggen van multi-dimensionale modellen van voorwerpen. 3D-scanners kunnen creëren vaak van hogere kwaliteit en een betere passende onderdelen in tegenstelling tot de uit-kras tekeningen uit een modellenbureau applicatie.

Een 3D-scanner kunt u fysieke objecten gebruiken om een ​​idee beter te conceptualiseren of maak een startpunt voor het modelleren. Het kan een geweven beeld vast te leggen voor onmiddellijke manipulatie in een modeling applicatie of voor het afdrukken via een 3D-printer. Enkele van de meest populaire 3D-scanners zijn onder andere iSense, MakerBot Digitizer Desktop 3D Scanner en Fuel 3D.

3D-scanner imaging is populair onder nonenterprise de consument, omdat dit kunt u modellen van huishoudelijke voorwerpen of zelfs hobby items vast te leggen om te delen met online communities. In veel gevallen zijn deze scanners zijn een populaire apparaat aan te schaffen, naast 3D-printers omdat het stelt u in staat om snel te repliceren kopieën van real-world objecten. En door het gebruik van modeling software, kunt u kleine wijzigingen om gescande items te maken aan volkomen uniek gedrukte exemplaren te creëren.

Op haar hart, is de effectiviteit van een 3D-scanner bepaald door zijn scanner sensor, die het mogelijk maakt om duizenden punten vast te leggen op het oppervlak van een object. Deze kracht bepaalt de nauwkeurigheid van het model en de nauwkeurigheid waarmee een object kan scannen. Daarnaast zijn veel consumenten willen draagbare apparaten die het mogelijk maken on-the-go scannen van gebruiksvoorwerpen. En nee scanner is compleet zonder extra functies, zoals modeling software om gescande objecten bewerken en creëren waterdichte modellen voor drukwerk en andere modeling behoeften.

3D-scanners zijn een groeiende behoefte onder 3D modelers, omdat dit van invloed op het gemak en het gemak van het vastleggen en bewerken van modellen. Scan een real-world punt, en je kunt het vastleggen in de exacte omvang, details en kleur. Of, als je met behulp van een 3D-printer, kunt u het bereik van de items die u afdrukken door het scannen van objecten voor een snelle montage en onmiddellijk af te drukken te vergroten. Een 3D scanner niet alleen een middel van de opname high-detailbeeiden, maar veeleer een manier beter vastleggen van de wereld in drie dimensies.