top 10 bluetooth headsets van 2017

Bluetooth-headsets bevrijden je handen, zodat u meer efficiënt en veilig zijn als je een gesprek aan te nemen tijdens het rijden of multitasking. Lees onze Bluetooth headset test aan degene die bij u past te vinden.

De top performers in onze beoordeling zijn de Plantronics Voyager Legend, de Gold Award winnaar, de Jawbone Era, de Silver Award winnaar, en de Plantronics Voyager Edge, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de beste 10 Bluetooth headsets.

Elke keer dat u de telefoon gebruikt, een arm te offeren u. U moet uw telefoon uit je zak of tas en houd het op je hoofd voor de duur van het gesprek. Als je op je computer, je hebt maar één hand te typen. Als je in je auto, je hebt maar één hand voor het rijden. Met een Bluetooth-headset, beide handen vrij zijn. U kunt meer veilig te rijden. Je kunt beter multitasken. De beste Bluetooth-headsets zijn intermediair apparaten tussen u en uw telefoon, zodat u om te functioneren alsof de persoon met wie je praat is die naast je staat.

Bluetooth-headsets zijn niet langer beperkt tot mensen met een high-end banen die het grootste deel van hun tijd door te brengen, gaande van telefoontje naar de volgende. De meerderheid van de mensen die handsfree Bluetooth-apparaten maken gebruik van zijn chauffeurs. Rijden tijdens het gebruik van een handheld telefoon is zeer storend en gevaarlijk. Niet alleen duurt het uw hand van het stuur, maar het houdt ook je ogen van de weg. Als gevolg daarvan, hebben 14 staten het illegaal voor alle bestuurders van een handheld mobiele telefoon te gebruiken gemaakt. In 45 staten, rechtshandhaving kan ticket voor sms’en achter het stuur. Een hands-free Bluetooth headset kunt u veilig gebruik maken van uw telefoon tijdens het rijden, en het houdt je binnen de wet.

Deze headsets werken door het aan te sluiten op je telefoon via een draadloos signaal. Deze draadloze signaal overbrengt in wezen de microfoon en de ontvanger op uw telefoon om een ​​oortje. Op een basisniveau, alle Bluetooth-headsets, zelfs de kleinste, bestaan ​​uit een audio-driver en een microfoon die audio-informatie draadloos communiceert met je telefoon. De top Bluetooth-headsets hebben controles op de oortelefoon die u in staat om te beantwoorden en beëindigen. Ze kunnen ook op te nemen spraakopdrachten, die kiezen contacten en het dicteren van sms-berichten kan bevatten. Je bijna nooit om uw telefoon aan te raken.

Er zijn twee belangrijke functies te overwegen wanneer het kopen van een draadloze Bluetooth headset – gesprekskwaliteit en ruisonderdrukking. De oproep kwaliteit is hoe goed u uw gesprekspartner hoort. De meeste Bluetooth-headsets hebben een wideband frequentiebereik, wat betekent dat de beller niet blikkerig en hol moeten klinken. De noise-cancelling Bluetooth headset zorgt ervoor dat uw gesprekspartner hoort u duidelijk met behulp van interne EQ filters en meerdere microfoons om uit te filteren achtergrondgeluiden zoals wind, auto’s en andere mensen. Na deze twee functies, moet u extra functies zoals levensduur van de batterij en hands-free prestaties te overwegen.

De meeste Bluetooth-headsets zijn mono, wat betekent dat de headset past op één oor en slechts één audio-driver. De mono headset ervaring past precies binnen de collectieve telefoontje ervaring – we hebben via een oor voor telefoongesprekken sinds Alexander Graham Bell het eerst opgeroepen Thomas Watson. Echter, zou u uw oproep ervaring zal verbeteren met een stereo Bluetooth headset, die is een set van draadloze oordopjes waarmee je ook gemakkelijk muziek streamen als je niet nemen van een oproep te vinden. Stereo Bluetooth-headsets hebben een uitstekende gesprekskwaliteit vanwege de toegevoegde dimensie van het horen van uw beller met beide oren, maar weinigen hebben ruisonderdrukkingstechnologie en andere kenmerken gemeen met mono-headsets, zoals voice dialing.

Het belangrijkste kenmerk van een Bluetooth-headset is de gesprekskwaliteit. Zoals bij elke oproep, zijn er twee onderdelen – de beller stem en je stem. Om de kwaliteit van de stem van de beller te testen, hadden we de beller reciteren poëzie als we schreef op wat we gehoord. Vervolgens vergeleken we wat we schreven de werkelijke gedicht om te bepalen hoe goed we de beller kon horen. Om rekening te houden met variabelen, de beller reciteerde 10 gedichten van verschillende moeilijkheden tot een gemiddelde score voor elke headset te creëren. We hebben ook zorgden ervoor dat verschillende gedichten gebruiken voor elke headset en dat we nog niet wist een van de gedichten zodat we konden niet rekenen op voorafgaande kennis om de score beïnvloeden.

Aangezien elke Bluetooth headset we steunen wideband audio getest, vonden we dat de geluidskwaliteit was over het algemeen zeer goed, met slechts één headset scoren onder de 90 procent. De kwaliteit is uitzonderlijk beter dan je zou krijgen de telefoon aan je oor, dat een 65 procent scoorde op dezelfde test.

Het tweede deel van de gesprekskwaliteit is hoe goed de beller u kan horen. Als je op de metro of wandelen in een park, hoef je niet wilt dat uw gesprekspartner te blijven vragen om jezelf te herhalen. Veel headsets bogen op ruisonderdrukkingstechnologie met mooie namen als Noise Assassin en Noise Blackout. De technologie bestaat doorgaans uit dezelfde principes – twee of meer microfoons pick-up van uw stem en achtergrondgeluiden, terwijl een digitale signaalprocessor filtert de achtergrondgeluiden.

Aan elke Bluetooth headset ruisonderdrukking technologie te testen, speelden we gemeenschappelijke achtergrond geluiden via een surround-sound-systeem als we de resultaten aan de kant van de oproep van de beller opgenomen. We testten elke headset met dezelfde achtergrond geluiden op hetzelfde volume, terwijl het reciteren van dezelfde W.B. Yeats gedicht. We speelden geluiden van een drukke straat in de stad, een metro, een grote bijeenkomst, een park op een winderige dag en de binnenkant van een auto rijden op een snelweg. Vervolgens worden de resultaten vergeleken we om vast te stellen een geluidsreductie score.

Hoewel de geluidskwaliteit test toonde aan dat de meeste headsets bieden een uitstekende geluidskwaliteit, de ruisonderdrukking test toonde veel meer ongelijkheid in de oproep kwaliteit van de Bluetooth-headsets we beoordeeld. Terwijl sommige headsets bleek in staat om het verwijderen van bijna alle van de achtergrondgeluiden te zijn, andere headsets nauwelijks beter dan de 50 procent basislijn score we kregen toen direct spreken in de telefoon. Als je niet van jezelf te herhalen, moet u een headset te halen met een score van 90 procent of hoger.

Ten slotte is de derde test die we uitgevoerd was voor de stabiliteit en het comfort van de headset draagstijl. Comfort is een kritische eigenschap, maar het is ook zeer subjectief. Echter, de stabiliteit van een headset is een aspect van comfort die kunnen worden getest, aangezien het op objectieve steunpunten en evenwicht. Om de stabiliteit te testen, we gewoon uitgevoerd een aantal krachtige activiteiten tijdens het dragen van de headset – schudden en knikken ons hoofd, licht joggen en jaunting trappen op en af. Niet alleen hebben we er rekening mee wanneer de headset viel, maar we ook opgemerkt toen aanpassingen nodig waren.

Meerdere Bluetooth-headsets helemaal niet toegeven, wat betekent dat u kunt verwachten om ze te dragen door bijna elke taak zonder aanpassingen te maken. De meeste draadloze headsets nodig enkele aanpassingen, en sommige headsets gemakkelijk schudde los. Een stabiele en veilige Bluetooth-headset is een comfortabele headset, want je kunt dragen tijdens uw werkdag, zonder bang te zijn dat het uit zal vallen of aanpassing nodig.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de headsets in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Na het vinden van een Bluetooth-headset met grote gesprekskwaliteit en een comfortabele pasvorm, moet je extra aspecten van de headset te overwegen. Heeft het stembediening die integreren met Siri en Google Now? Hoe lang kun je praten voordat de batterij sterft? Waar heb je hulp bij eventuele technische problemen te vinden?

De Plantronics Voyager Legend was de beste Bluetooth headset in bijna elke test die we bedienen. De geluidskwaliteit is uitzonderlijk helder en de ruisonderdrukking is bijna perfect. De achter-het-oor draagstijl zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit.

Onze tweede keuze, de Jawbone Era, voorziet ook in een uitzonderlijke stabiliteit, met de beste concha-fin oordopjes op de markt. De oproep kwaliteit niet overeenkomt met de Legend, maar het biedt nog steeds high-end audio prestaties. De Plantronics Voyager Legend, een nieuwkomer in de Bluetooth-headset markt, deed ook uitzonderlijk goed in alle categorieën, hoewel de ruisonderdrukking is slechts gemiddeld.

Als u werkt in een luidruchtige omgeving, moet u rekening houden met de VXi BlueParrott Reveal. Hoewel het ontbreekt aan veel van de handsfree-functies die u in een betere Bluetooth-headsets vindt de oproep kwaliteit is ongeëvenaard. Niet alleen was de geluidskwaliteit van de beller perfect in onze tests, maar de noise cancellation was uitzonderlijk. Veel van het digitale signaal processors kan uw stem klinkt alsof je onder water bent als het filtert achtergrondgeluiden, maar de Reveal consequent blokkeerde de achtergrondgeluiden terwijl de stem duidelijk. Het maakt niet uit waar je bent, zal uw gesprekspartner denken dat je in een rustige kamer.

Het hebben van uw handen vrij om te multitasken, terwijl je op een oproep is belangrijk voor uw verbetering van de productiviteit terwijl u werkt. Als u wilt bereikbaar te blijven, het verhogen van uw contacten met klanten en medewerkers, of veilig te rijden en te praten, heb je een Bluetooth-headset met een uitstekende ruisonderdrukking en HD-kwaliteit audio nodig.