top 10 gaming headsets van 2017

Het vinden van de juiste PC gaming headset kan een uitdaging met alle geweldige opties die er zijn. Onze line-up van producten en PC gaming headset beoordelingen zal uw beslissing makkelijker te maken.

De top performers in onze beoordeling zijn de Astro A40, de Gold Award winnaar, de Turtle Beach Z Seven, de Silver Award winnaar, en de Kingston HyperX Cloud II, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de top 10 PC gaming headsets.

Audio is een belangrijk onderdeel van elke game-ervaring. Een kwaliteit PC gaming headset geeft je het gevoel alsof je een deel van het spel bent. Niets is zo bevredigend als wordt omcirkeld in geluid en met de mogelijkheid om tabbladen op vijanden te houden omdat je precies kunt horen waar ze zijn geplaatst. De beste headsets laten weten alles wat er om je heen te allen tijde en te communiceren met je teamgenoten.

Een uitstekende PC gaming headset kunt u een voordeel geven tijdens het gamen, omdat het je bewustzijn van wat er gebeurt in de game wereld toeneemt. Een top-notch gaming toetsenbord kan ook helpen bij het verbeteren van je spel door het geven u meer opties en een consistente ervaring. Als u vindt dat uw computer is wat je tegenhoudt, dan kunt u willen controleren onze reviews voor gaming pc’s en gaming laptops.

Topprestaties over de hele linie is ongrijpbaar. We vonden dat het moeilijk is om een ​​PC gaming headset die hoog scoort in alle audio categorieën te krijgen. Sommige headsets hebben een uitstekende microfoons en beneden peil hoofdtelefoon, terwijl anderen het omgekeerde. Een paar headsets scoorden gemiddelde cijfers voor alle audio-categorieën en een paar anderen gemengd hoog en gemiddelde cijfers. We hadden geen headset die uitstekende scores in alle audio categorieën hadden te vinden. Wat dit betekent is dat je nodig hebt om te beslissen wat het meest belangrijk voor je: high-fidelity audio-opname (de microfoon), high-fidelity audio weergave (de hoofdtelefoon) of de samenhang tussen de twee.

Eveneens voor het ontwerp en functies. Het ontwerp van een gaming headset is belangrijk omdat het rechtstreeks kan invloed hebben op hoe comfortabel de headset is. U kunt de meest capabele headset in de wereld hebben, maar het is niet handig als het ongemakkelijk na 10 minuten van het gebruik. We vonden dat de meeste PC gaming headsets moeite hebben om een ​​goede balans in het ontwerp te vinden. Een paar van headsets combineert een lange lijst van functies met een laag gewicht en een hoog comfort, maar zij zijn de uitzondering.

Zelden gaming headsets bieden u alles wat u nodig heeft. Vaker wel dan niet, zullen ze een functie die u wilt, zoals chat volumeregeling hebben, maar missen een ander, zoals een draagtas. We vonden dat een paar gaming headsets geeft u veel meer dan anderen in dit verband. In het algemeen, hoe meer mogelijkheden je hebt, hoe beter je zult zijn.

Top Tien Reviews zoekt, waar mogelijk, om alle producten en diensten op een manier die het beste dient de consument te evalueren. Voor dit project, we trokken de gegevens voor productspecificaties (inclusief alle frequentiebereik, gevoeligheid en impedantie maatregelen) van die verstrekt door de fabrikant. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze evaluatie, noch was de evaluatiemethode een van hen te voorzien in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Er zijn een aantal belangrijke functies en kenmerken die elke gamer op moet letten bij de keuze van de beste PC gaming headset

Audio Impedantie & Driver Maat; Een lagere impedantie is meestal een goede zaak, want het geeft een hogere efficiëntie, waardoor de optie voor luider geluid om je oren uit de signalen doorgesluisd naar de headset mogelijk maakt. Een andere belangrijke overweging is de grootte van de drivers in de hoofdtelefoon. Hoe groter de drivers, hoe meer lucht kunnen bewegen, wat resulteert in betere geluidsweergave.

Specs voor de microfoon; Niet alle microfoons zijn even gemaakt. De meeste microfoons in gaming headsets zijn in één richting, wat betekent dat de microfoon pikt minder omgevingsgeluid, maar sommige headsets hebben bidirectionele of omnidirectionele microfoons. De gevoeligheid en de frequentie aanspreekwaarden microfoons ook belangrijk om te overwegen. Een hogere gevoeligheid betekent dat het makkelijker voor de microfoon te halen zachte geluiden. Het frequentiebereik bepaalt welke frequenties de microfoon kan vastleggen en opnieuw te verzenden. Grote reeksen laten betere audio-opname.

Een ander aspect van het ontwerp moet je niet over het hoofd zien is of de microfoon is intrekbaar, verwijderbare of beide. Zowel is de beste, omdat het betekent dat je de microfoon waar u maar wilt verplaatsen.

Headphone Comfort, Goed ontworpen headsets zal niet te veel druk op de zijkanten van je hoofd, wat pijnlijk kan na verloop van tijd. Circumaural hoofdtelefoon cup je oren en passief te annuleren lawaai, die u voorziet van een betere auditieve ervaring. Houd in gedachten dat we alleen gekeken naar bedrade headsets, wat betekent dat de lengte van het snoer en het type verbinding zijn belangrijke overwegingen.

Controls & Accessories; deze categorie vallen alle functies die het gebruik en de aanpassing van die PC gaming headsets handiger en multifunctioneel. Specifiek is gekeken om te zien of er een USB-verbinding. Je moet kijken voor gaming headsets die afzonderlijke microfoon en gaming volumeregelaars hebben. Een beschermende draagtas is belangrijk als je veel reist en graag naar de game op de weg. De beste PC gaming headsets worden geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om te profiteren van elke situatie. Idealiter, zult u niet nodig om iets anders te kopen nadat u de doos van de headset te openen.

Hulp en ondersteuning; Niets is meer frustrerend dan beschietingen uit geld voor een headset die niet werkt als je het te krijgen in de mail. Het gebeurt soms, dus rekening houden met de hoeveelheid steun voor u beschikbaar moet er een fabricagefout zijn. Kijk ook eens naar de informatie en de verschillende vormen van steun van de fabrikant biedt om u te helpen begrijpen en correct gebruik van uw PC gaming headset. Live chat is een uitstekende manier om contact op met de fabrikanten en problemen op te lossen.

Voor meer nog meer informatie, kijk op onze artikelen over PC gaming headsets.

De Astro A40 is de top pick uit al onze PC gaming headset reviews want het combineert uitstekend design, functionaliteit en extra’s. Hoewel het zeker niet de goedkoopste gaming headset, dat geld gaat naar een goed ontworpen product. U kunt verwachten de A40 om nauwkeurig te reproduceren audio met zijn 7.1-kanaals surround sound en de microfoon van de A40 om trouw te vangen en je stem te zenden. Een deel van wat maakt de A40 zo aantrekkelijk is hoe gemakkelijk het is om te dragen. Zelfs met al zijn extra functies, de A40 weegt slechts in op 11.4 ounces. Het is niet ongewoon voor andere headsets twee keer zo zwaar zijn.

Spec voor spec, de Turtle Beach Z Seven is moeilijk te verslaan. In veel opzichten, de Z-Seven is technisch beter dan onze nummer één keuze. Met iets beter hoofdtelefoon en microfoon respons bereik, lagere impedantie, en grotere drivers, de Z-Seven is een dwingende keuze. De Z-Seven is een zwak punt is het gewicht en de relatieve comfort. Met een gewicht van 32 ounces, dit is een van de zwaarste headsets die we hebben gekeken. Toch is de Z-Seven is een sterke keuze voor een PC gamer.

De Kingston HyperX Cloud II nam wat de oorspronkelijke HyperX Cloud deed en maakte het beter. De hoofdtelefoon kan geluiden zo laag als 15 Hz en zo hoog als 25kHz reproduceren, die is uitstekend. Wat echt maakt de Cloud II opvalt is de relatief lage prijs. Niet alleen de Cloud II rang derde op onze line-up, het is ook de beste waarde. Een klein probleem met de Cloud II is dat de hoofdtelefoon niet vouwen in een kleiner formaat, die enigszins beperkt draagbaarheid.