top 10 online file sharing services 2017

De top performers in onze review zijn hightail, de Gold Award winnaar, Box, de Silver Award winnaar en Egnyte, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 diensten.

Voor de meeste mensen, het delen van bestanden online betekent het bevestigen van een document naar een e-mail. Hoewel e-mail is een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je baas krijgt het rapport dat u gewerkt, het is ernstig beperken als u vaak nodig hebt om bestanden te delen, in het bijzonder grote bestanden. De meeste e-mail accounts te beperken van de grootte en het aantal bestanden dat u kunt bevestigen. E-mail is goed voor kleinschalige file sharing, maar wat als je nodig hebt om grote bestanden te delen of samen te werken aan bestanden? Dat is waar online file sharing services komt.

Online delen van bestanden diensten zijn bedrijven die server farms voor het hosten van uw gegevens. Je krijgt een account die u toelaat om bestanden te uploaden naar hun externe servers. Dan kun je de banden met collega’s en klanten via een download link te delen. Echter, de beste delen van online file services zijn meer dan file hosting platforms. Ze zijn platforms voor samenwerking. U kunt uw vrienden, collega’s en klanten uit te nodigen om te werken aan een specifiek bestand of map. Iedereen kan wijzigingen aanbrengen, bestanden toe te voegen en te communiceren ideeën binnen het platform.

Veel online delen van bestanden diensten zijn vergelijkbaar met online backup-diensten, en vice versa. Er is veel crossover in het doel en de functie van deze diensten. Beiden maken gebruik van server farms voor het opslaan van data. Veel online backup services kunt u om bestanden te delen, en vele online delen van bestanden diensten fungeren als een back-up van uw gegevens door het bijhouden van kopieën op hun servers. Het verschil zit in het platform. Online file sharing diensten richten zich op de samenwerking en het opnemen van meerdere mensen, met een back-up van gegevens meer als een bijzaak. In veel gevallen, online delen van bestanden diensten alleen uw gegevens op te slaan op hun servers gedurende 90 dagen, terwijl de online backup-diensten van uw gegevens voor onbepaalde tijd op te slaan.

De meeste online file sharing services bieden twee of drie plannen – een gratis plan, een single-user plan en een business plan. Deze plannen worden afhangen hoeveel opslagruimte u toegewezen en hoeveel bandbreedte u elke maand bent toegestaan. De gratis plannen doorgaans alleen 2 GB aan opslagruimte en een zeer beperkte hoeveelheid bandbreedte. Dit is voldoende voor de meeste consumenten. De single-user plan, dat de service meestal een persoonlijke of professionele plan vraagt, is ideaal voor zelfstandigen of professionals binnen een bedrijf. Het belangrijkste verschil tussen de single-gebruiker en de business plannen is het aantal gebruikers toegang krijgen tot het account. Voor meer informatie, lees onze artikelen over online delen van bestanden.

Een van de grote kenmerken van online file sharing diensten is dat je kunt testen-rijden de service met een proefaccount. Deze proefaccounts duren meestal 15 of 30 dagen. Zo kunt u in te schatten hoe de dienst voldoet aan uw wensen voordat u besluit om een ​​aankoop te doen. Met andere woorden, weet je precies wat je krijgt als je hand over uw betalingsgegevens. Evalueerden we al deze diensten en gedetailleerd onze ervaringen, zodat u niet hoeft te proeven te doen op elke dienst zelf. We keken vooral op hoe goed je kunt delen en toegang tot bestanden, de veiligheid van uw gegevens en het bestand bijhouden van controles.

Share & Access kenmerken; De belangrijkste delen van bestanden punt van overweging is uw maandelijkse bandbreedte, dat is de hoeveelheid gegevens die u kunt delen en ontvangen voor uw account. Als zodanig, keken we goed naar de termijn voor de eerste niet-gratis plan elke service biedt, die meestal een professionele plan of persoonlijk plan wordt genoemd bandbreedte. De beste online file sharing diensten omvatten onbeperkte bandbreedte op deze rekeningen, maar de meeste delen van bestanden diensten cap de bandbreedte tussen de 20GB en 7,5 TB per maand. Voor deze accounts, onderschatten uw bandbreedte kan leiden tot extra kosten of een geblokkeerde rekening, die uw vermogen om zaken te doen remt.

Om u een idee van hoe snel je kunt gebruiken bandbreedte, van mening dat dit voorbeeld te geven. Als je een 2GB videobestand met vijf klanten en vijf collega’s gedeeld, je uiteindelijk met behulp van 22GB van de bandbreedte – 2GB voor de upload en 20GB voor de 10 downloads. Als zodanig, hoe meer bandbreedte je hebt, hoe beter – en het beste file sharing sites bieden onbeperkte bandbreedte.

Vervolgens hebben we gekeken naar de maximale bestandsgrootte. Een van de doeleinden die file sharing diensten scheidt van eenvoudige e-mail is de mogelijkheid voor u om te delen en samen te werken aan grote bestanden. Elke file sharing site kunt u grote bestanden te delen, maar de maximale bestandsgrootte die u kunt delen varieert sterk van plaats tot plaats. Sommige diensten max uit op 2 GB, terwijl anderen kunt bestanden delen zo groot als 10 GB, en anderen hebben geen limiet aan de bestandsgrootte.

Na de bandbreedte en de maximale bestandsgrootte, evalueerden we het aandeel en de toegang functies die de dienst ideaal voor online samenwerking te maken. De beste file sharing sites bieden meer dan download links voor het delen van bestanden. Deze sites worden geleverd met interfaces rond online samenwerkingen met klanten en collega’s ontworpen door middel van private gedeelde mappen of complexe digitale werkplekken. Private gedeelde mappen gewoon spiegel van de inhoud van een map met iedereen uitgenodigd om de map, terwijl de digitale werkplekken bieden een meer complexe platform voor het communiceren van ideeën, suggesties en goedkeuringen in aanvulling op het synchroniseren van bestanden.

Andere belangrijke functies zijn onder meer het openbaar aandeel links die toestaan ​​dat iemand een bestand te downloaden met behulp van een URL-adres, apparaat synchroniseren voor de toegang tot uw bestanden op meerdere computers, mobiele apps voor het delen waar je ook gaat, de derde-party apps die je account te nemen, plug-ins voor het bevestigen bestanden naadloos aan op e-mails, en aangepaste branding.

Veiligheid, een van de ongelukkige realiteit van alle informatie opgeslagen en gedeeld online is de snode mensen die proberen om toegang te krijgen en te stelen van de gegevens. Als zodanig, we evalueerde de beveiligingsprotocollen om te bepalen welke sites de meest beveiligde delen van bestanden diensten. Dit begint met 256-bit encryptie voor wanneer het bestand is in transit en wanneer het is nutteloos op de servers. Bestandsversleuteling fungeert als een beschermend omhulsel rond een bestand, zodat een hacker niet de inhoud kunt bekijken als ze te onderscheppen op elk punt. Daarnaast hebben we gekeken naar de vraag of de dienst gebruik maakt van firewalls en virusscanners om de servers te beschermen tegen ongewenste externe en interne aanvallen.

Een andere belangrijke beveiligingsfunctie om te overwegen is de remote wipe. Met deze functie kunt u bestanden op afstand te verwijderen vanaf elk apparaat gesynchroniseerd met je account. Bijvoorbeeld, als een werknemer verlaat uw bedrijf of iemand steelt een smartphone gesynchroniseerd met je account, de functie voor wissen op afstand kunt u de bestanden te verwijderen, zelfs al heb je geen toegang tot het fysieke apparaat. Daarnaast is er een wachtwoordbeveiliging tool is een van de meest elementaire beveiligingsfuncties voor het beschermen van bestanden met aangepaste wachtwoorden, zodat alleen mensen die je wilt bestanden kunt downloaden en de inhoud te bekijken ontvangen.

File-Tracking Controls; Het bijhouden van uw bestanden is als het bijhouden van uw financiën. Het is belangrijk om te weten hoe vaak u een bestand, met wie je het hebt gedeeld met hebt gedeeld, als je het gedeeld en hoeveel van de bandbreedte quota het gebruikt. Als zodanig, begunstigd we het delen van bestanden diensten die uitgebreide audit logs, mapmachtigingen, identiteitscontrole, het vergrendelen van bestanden en file-access expiratie instellingen bieden. De beste file sharing services kunt u om te bepalen hoe u de bestanden te volgen, met inbegrip van hoe lang het aandeel links zijn beschikbaar.

Een van de belangrijkste-bestand bijhouden kenmerken is bestand versiebeheer, die van cruciaal belang voor de gedeelde mappen en digitale werkruimtes, omdat het stelt u in staat om fouten en ongewenste wijzigingen ongedaan te maken. In plaats van het overschrijven van de vorige versie van een bestand elke keer dat je wijzigingen op te slaan, file versioning handhaaft de eerdere versie. Elke keer als u een wijziging aan het bestand te maken, een nieuwe versie van het bestand te maken u. De beste delen van bestanden diensten te behouden elke versie die u maakt, terwijl anderen slechts een beperkt aantal te handhaven.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen toegang tot de diensten in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De diensten had geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Na evaluatie van de kern van de functies online delen van bestanden diensten aan te bieden, hebben we gekeken naar een paar extra functies die belangrijk zijn. Voor sommigen is deze functies zijn overbodig, maar voor anderen, met name kleine bedrijven, ze zijn kritisch.

Als u een dringend probleem optreedt, moet u contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. De beste file sharing sites bieden drie methoden – 24/7 telefoon, live chat en e-mail ticket support. Gewoon omdat uw bedrijf sluit neer op 5:00 betekent niet dat je niet nodig hebt om een ​​bestand met spoed te sturen naar een belangrijke klant in het midden van de nacht. Als je in een kwestie het delen van bestanden uitvoeren, moet u in staat om hulp te krijgen. Terwijl sommige sites file hosting omvatten 24/7 support met hun abonnementen, anderen vereisen een extra vergoeding voor deze service.

De beste file sharing service in onze beoordeling is hightail. Niet alleen heeft deze service bieden onbeperkte opslag, maar het biedt ook onbeperkte bandbreedte. Als je dit combineert met de uitgebreide functies voor het delen, veiligheid en file tracking, het is de duidelijke winnaar van de Gold Award. De runner-up Silver Award ging naar Box, die ook biedt uitgebreide functies voor het delen, veiligheid en file tracking, maar ontbreekt aan onbeperkte opslag en bandbreedte. Egnyte verdiend onze Bronze Award vanwege haar business-vriendelijke plannen met een geweldig platform voor online samenwerking. Echter, het ontbreekt ook onbeperkte opslag en bandbreedte.

Dropbox is de meest bekende file sharing service en is voorzien van de meest betaalbare business plan op slechts $ 15 per gebruiker, die onbeperkte opslagruimte bevat en maximaal 6 TB aan bandbreedte. Dropbox is eenvoudige integratie met apparaten en andere software maakt het een geweldige service voor online samenwerking. Echter, het mist een aantal belangrijke veiligheid en file-tracking-functies die je krijgt met hogere rating file sharing diensten.

Het maakt niet uit als u op zoek bent naar een site voor het delen van grote bestanden of als u wilt samenwerken aan een project met een cliënt die in het hele land leeft – vindt u de beste delen van bestanden service aan uw behoeften op dit voldoen beoordeling.