top 10 screening diensten voor arbeidsbemiddeling van 2017

Employment Screening Services zijn een geweldige manier om te weten te komen over wie je zal mogelijk zijn voor u werkt. Deze vorm van dienstverlening voert diverse controles van de aanvragers om te kijken naar hun achtergrond, opleiding, krediet geschiedenis en nog veel meer. Deze controles uiteindelijk helpen een weloverwogen beslissing te nemen wanneer iemand inhuren voor uw bedrijf. Er zijn verschillende sites voor u beschikbaar, zoals PeopleFinders, Sure Payroll en Good Hire, dat je een eenvoudige achtergrond te controleren om een ​​uitgebreide controle aan te bieden. Afhankelijk van wat je zoekt en welke site je gebruikt, kan worden gedaan voor een betaalbare prijs.

Bij het kiezen van een screening dienst voor arbeidsbemiddeling, moet je kijken naar wat voor soort informatie dat u wilt verzamelen over potentiële werknemers. De functies die u op zoek bent naar kan invloed hebben op de prijs en het aantal sites voor u beschikbaar.

Alleen bepaalde sites kunnen de aard van de screening je gedaan moet hebben. Bijvoorbeeld, niet alle website toe werkgevers om physicals en drugs test screenings gedaan aanvragers. Als dat is iets wat je zoekt, zal een aantal sites worden geëlimineerd uit uw lijst.

Kiezen welke employment screening dienst om te gaan met u een gemakkelijke beslissing als je nu wat voor soort onderzoeken en tests die u wilt doen en hoe snel je de resultaten moeten zijn. Terwijl sommige bieden een verscheidenheid aan testen, kunnen zij een langere tijd om je resultaten te krijgen nemen. De site die u ophalen is uiteindelijk afhankelijk van je behoeften van de arbeidsmarkt.