de beste 3D-blu ray spelers van 2017

Thuis is de nieuwe place to vrijdagavond zijn wanneer u een overweldigende 3D-filmervaring willen. Identificeer de beste elektronica om daar te komen, met inbegrip van wat te zoeken in de huidige 3D Blu-ray-spelers.

De top performers in onze beoordeling zijn de OPPO BDP-103, de Gold Award winnaar, de Sony BDP-S6500, de Silver Award winnaar, en de Panasonic DMP-BDT460, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van de 10 beste 3D Blu-ray-spelers.

Voor home theater liefhebbers, 3D-technologie voegt een unieke ervaring om films en andere content. Dankzij de functies, zoals gemanipuleerde scherptediepte, video op het scherm verschijnt de fysieke diepte hebben, waardoor films een opvallende interactieve kwaliteit. 3D-technologie is meestal te vinden op Blu-ray discs en typisch kan niet worden uitgevoerd op de traditionele dvd-spelers.

3D Blu-ray-spelers functioneren identiek aan standaard Blu-ray-spelers, omdat ze de inhoud van DVD’s en Blu-ray discs af te spelen zonder probleem. Bij het selecteren van uw 3D Blu-Ray-speler, kunt u overwegen uw home entertainment setup. In aanvulling op een Blu-ray-speler, 3D Blu-rays vereisen een 3D-compatibele HDTV. U wilt ook wegen uw film te kijken gewoonten en bestaande hardware in de aankoopbeslissing. Terwijl de kosten van binnenkomst enigszins prijzig kan zijn, is 3D hardware bieden een unieke voordeel voor de film kijken. Daarnaast kan de haven opties zoals HDMI en USB-ingangen handig zijn als u wilt dat uw 3D-speler te verdubbelen als een media streaming unit.

Terwijl de bril-vrije 3D-technologie is benadrukt tijdens liefhebber beurzen als CES, de meeste consumenten moeten actieve of passieve bril – die los van de Blu-ray-speler worden gekocht – voor 3D content. Actieve bril bieden optimale 3D prestaties maar in het algemeen duurder dan passieve modellen, die soortgelijke vindt u een bioscoop zijn.

Voor meer informatie over het opzetten van uw home theater, onze tv’s rubriek belicht top HDTV-type televisies, met inbegrip van 3D-tv’s en Smart TV’s. Als u geïnteresseerd bent in vergelijkbaar geluid van hoge kwaliteit voor uw films bent, geluid bars en AV-receivers zijn high-end audio-opties tegen flexibele prijzen.

Voor onze beoordelingen, we gewezen op Blu-ray-speler modellen gericht naar entry-level thuisgebruikers en beschikbaar via grote online of fysieke retailers. Tijdens het testen, gebruikten we een 3D-compatibele Sony HDTV, actieve 3D-bril en een 3D-kopie van de film “Gravity” om ervoor te zorgen consistente vergelijkingen tussen elke Blu-ray-speler. We hebben ook ontworpen een boot snelheid test om de kwaliteit van de software en het reactievermogen van elke Blu-Ray-speler te evalueren. In deze benchmark, we getimed hoe lang het duurde voor een offline Blu-ray-speler naar het hoofdmenu op voorraad startup instellingen te bereiken.

Tijdens onze tests, vonden we een aantal belangrijke gebieden te overwegen voordat u uw aankoop. Voor algemene gebruikers, basis 3D prestaties was consistent onder alle geëvalueerde spelers. Als u een gevorderde gebruiker bent, opties zoals 4K upscaling en geavanceerde HDMI kleurkalibratie bieden stellaire beeldkwaliteit op je tv.

Net als interne specificaties, kan de haven opties variëren tussen spelers en moet worden beschouwd. Bijvoorbeeld, als de rest van uw home theater setup is gebaseerd op optische kabels, een speler met een coaxiale uitgang zal een slechte fit te zijn en vereisen een aparte converter.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. Onze test gebruikten zowel-fabrikant bevoorraadde beoordeling eenheden en gekocht winkelunits. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Samen met de Blu-ray-speler prijskaartje en videokwaliteit, zijn secundaire functies ook bepalen hoe goed het past in uw home theater setup. Houd het volgende in gedachten voordat u tot aankoop van een nieuwe speler

Onze top selecties hebben de veelzijdigheid en de kenmerken van de beste 3D Blu-ray-spelers. In vergelijking met concurrerende modellen, de OPPO BDP-103 neemt een aanzienlijk deel van de home theater ruimte. Echter, de verscheidenheid aan aansluitmogelijkheden en beeldinstellingen laat ze het middelpunt van uw woonkamer setup. De Sony BDP-S6500 combineert premium home theater opties zoals 4K ondersteuning in een entry-level-pakket. Ten slotte is de Panasonic DMP-BDT460 werft een intuïtieve gebruikersinterface en evenzo stellaire high-end home theater opties zoals geïntegreerde 2D-naar-3D-conversie.

Naast deze top keuzes, extra standouts zijn de Denon DBT173 en Yamaha BD-S677. Terwijl de spelers hebben een aantal kleine tekortkomingen met 3D-inhoud, het heeft veel van deze gaten met een uitstekende ondersteuning voor streaming content als home theater hubs.