de beste fantasy sports software

Fantasy sports software kun je spelen met je vrienden, familie en collega’s voor geldprijzen en opscheppen. Zet uw sport kennis op de proef en ontdek deze grote Amerikaanse sport-in-een-sport!

Fantasy sports is op zoek als de nieuwe Amerikaanse tijdverdrijf – of honkbal, American football, rest-van-de-wereld van voetbal, hockey, NASCAR of golf en anderen, er is een fantasy sport voor iedereen. Fantasy sports software kunt u deze fantasy games te spelen op een leuke en spannende interface. Zorg ervoor dat u kijk op onze artikelen over fantasy sports evenals onze top-ranked producten ESPN Fantasy en Games, Yahoo Fantasy Sport en CBS Sport Fantasy Sports.

In fantasy sports, een speler “tocht” de namen van professionele atleten en hoopt zich points per speler en per statistiek in een aantal contrasterende of soortgelijke scoring modellen. U kunt gratis spelen, betalen voor premium software pakketten, het organiseren van uw eigen competitie, of speel online tegen je vrienden. Er zijn een heleboel opties als het gaat om fantasy sports software.

Timing is ook een element van deze sport-in-een-sport: fantasy games te spelen in real-time met de werkelijke games. Major League Baseball is 162 spellen lang voor elk team, die loopt van de laatste week van april en in oktober. Dit betekent dat je niet kunt zich aanmelden voor een fantasy Baseball League in december – het is niet in het seizoen. (Honkbal is notoir moeilijk om in de fantasie te houden met sinds games elke dag van de week en soms twee keer per dag worden gespeeld.)

De National Football League presenteert een veel minder drukke agenda, maar net zo opwindend. Er zijn slechts 17 wedstrijden per NFL-team in een seizoen dat loopt van augustus tot januari voor de playoffs. Bij het aanmelden voor een fantasy game, moet u aandacht aan wat het seizoen gekozen sport is en wanneer te krijgen in op de actie te betalen. Lees meer in ons artikel, Fantasy Sports Seasons, voor de exacte informatie over wanneer een team dat overeenkomt met het seizoen elke sport te vormen.

Fantasy sports biedt een gemengde ervaring van de participerende en kijksport dat blijft groeien in populariteit. Volgens de Fantasy Sports Trade Association in 2007 19,4 miljoen mensen van 12 jaar en ouder werden actief spelen fantasy sport in de VS en Canada. Meer dan 24 miljoen Noord-Amerikanen melden fantasy sports hebben gespeeld. Deze aantallen zijn toegenomen.

Mensen spelen fantasy sports voor allerlei redenen. Game belangstelling, liefde voor de sport, prijzen, concurrentie, binding met vrienden en familie, sociale interactie, het gokken, fun, ontsnappen, en de vervanging van een verliezende team zijn slechts een paar van de redenen te vinden op de forums van deze fantasy sports sites.

Een belangrijke reden om uw eigen software te kopen is maatwerk en specialisatie. Bepaalde diensten en fantasy sports software kunt u uw league en zelfs sport soort volledig aanpassen – bijvoorbeeld als u en uw vrienden fanatiek over college honkbal bent, kunt u uw eigen competitie te vormen. College honkbal is iets wat normaal gesproken niet onder de grote en gratis programma’s worden aangeboden door ESPN, bijvoorbeeld.

De meest leuke en aantrekkelijke ding over fantasy sports software is dat het net zo makkelijk aan te melden als het hebben van een e-mailadres en het hebben van een goede timing (probeer niet aan te melden voor NBA fantasy games in augustus kan zijn – er geen zijn als het spel is buiten het seizoen). Echter, het betalen voor de verbeterde versies zullen een veel hoger niveau van functies en ondersteuning te bieden en als je serieus bent over je fantasie sporten zijn, dit is de enige manier om te gaan.