de beste flip omlaag dvd-speler

Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke oplossing voor lange autoritten, kan een flip beneden dvd-speler de oplossing die u zoekt zijn.

Lange autoritten, lawaaierige kinderen of gewoon verveling kan ertoe leiden dat u om te zoeken naar alternatieve bronnen van entertainment in de auto. Wanneer de boeken geven je reisziekte, de road trip spelletjes groeien muf en het voedsel wordt gegeten, het definitieve antwoord ligt in een flip beneden dvd-speler. Deze plafond gemonteerde mediaspelers kunt u uw favoriete cd’s, dvd’s en MP3’s op de weg met u, het verstrekken van uren van bekende entertainment.

Deze flexibele apparaten doen veel meer dan het spel dvd’s. Velen van hen toestaan ​​om externe apparaten aan te sluiten, zoals video game consoles. Nog meer, alle spelers in staat om het afspelen van DVD kunt u cd’s afspelen, zodat u een geïmproviseerde radiostation in de hoofdtelefoon van die op de achterbank te zenden, terwijl je de radio van de auto te gebruiken voor die aan de voorkant. Onze top drie klappen monitors, vervaardigd door Zycom, Pyle Audio and Power Acoustik, allemaal voorzien van een SD-kaartslot, waarmee u opgeslagen foto’s op het scherm van het apparaat weer te geven. Verschillende criteria-die we zullen uitleggen onder-ging in onze rankings, waardoor wij de beste plafond gemonteerde DVD-speler die momenteel op de markt zijn vastgesteld. Voor meer informatie, kijk op onze informatieve artikelen over klappen uit een dvd-speler.

In ons onderzoek naar de beste uitklapbaar scherm te bepalen, ontdekten we een paar attributen die de topmodellen alles leek te delen. Onder deze zijn een hoge kwaliteit scherm, een aantal extra functies die samenhangen met het apparaat, opmerkelijke bruikbaarheid en behulpzame klantenondersteuning. De hoogste kwaliteit spelers die we beoordeeld bevatte al deze attributen in verrassende hoeveelheden. Deze categorieën worden hieronder beschreven

In uw zoektocht naar de klappen uit een dvd-speler die het beste past bij uw behoeften, overweeg dan het onderzoek dat wij hebben samengesteld. Onze side-by-side vergelijkingen en bondig beoordelingen zal u helpen het beste product voor u identificeren.