de beste online data back-up van 2017

Weinig dingen in het leven zijn zo verwoestende als het verlies van familiefoto’s, homevideo’s of belangrijke documenten. Sommige mensen kopen brandwerende kluizen voor de meest onvervangbare van hun persoonlijke bezittingen, maar zelfs een kluis kan worden gestolen. Erger nog, het vullen van elke snapshot of home video die je ooit in een doos hebt genomen is niet bepaald bevorderlijk voor te genieten van hen of ze te delen met anderen. Cloud back-up diensten zijn ideaal voor het geven van uw gescande en digitale schatten een plek om te wonen, dat veilig is tegen diefstal, ramp en de al-te-common realiteit van de harde schijf kapot gaat.

Door het gebruik van een online back-up service, kunt u uw volledige digitale leven te stroomlijnen en hebben een gebruiksvriendelijk platform dat u op elk gewenst moment toegang tot deze bestanden zal geven, zelfs op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. De beste cloud backup-diensten, Carbonite, IDrive en CrashPlan, elk onderscheiden zich door middel van een breed scala van automatische back-up functies, krachtige herstel van functies en onbeperkt of bijna onbeperkte opslagcapaciteit. Meer informatie door het lezen van onze artikelen over online back-up.

Zonder twijfel een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een online back-up service is de opslagcapaciteit. Sommige cloud backup services plaats doppen op de hoeveelheid online opslagruimte die je kunt hebben, of laad een exorbitante hoeveelheid geld om te krijgen wat kan worden beschouwd bijna oneindige capaciteit. In schril contrast, een aantal van de beste data backup diensten betaalt u een vast tarief en leggen geen beperkingen op de hoeveelheid opslagruimte die u kunt gebruiken. Bij het zoeken naar een goede cloud back-up service, overwegen niet alleen hoeveel opslagruimte u nu nodig hebben, maar ook hoeveel je nodig hebt in de komende jaren. Dit kan bespaart u een hoop tijd als je opraken van de ruimte en de noodzaak om al uw digitale gegevens te migreren naar een andere dienst die u meer capaciteit zal geven.

Zodra u het probleem van de ruimte hebt vastgespijkerd, zult u de volgende keer willen kijken naar de soorten functies die komen opgenomen met de service. Terwijl sommige komen verpakt met software suites die alles voor je doen, anderen bieden alleen de opslagruimte nodig zelf en laat het aan u om uw bestanden handmatig uploaden naar de cloud en herstellen ze zelf wanneer dat nodig is. Hier zijn enkele van de belangrijkste criteria om in gedachten te houden bij het doorlezen van online data backup beoordelingen op zoek naar de ideale cloud service.

Harde schijf mislukkingen gebeuren elke dag. Als je duizenden onvervangbare familiefoto’s zijn het aanleggen van voorraden op een computer en niet hebben ze een back-up ergens anders, kan uw digitale bestanden te leven op geleende tijd. Een online back-up dienst kunt u overvloedig cloud storage waarin u uw belangrijke bestanden op te slaan, zodat ze niet voor eeuwig verloren gaan voor de willekeurige hand kans te geven.