de beste trackpad 2017

Een trackpad, ook bekend als een touchpad, is een apparaat dat u kunt gebruiken voor het richten op een computerscherm. Het maakt gebruik van een tactiele sensor dat de druk van je vingers kan interpreteren en te vertalen naar de beweging van een cursor op uw computerscherm. Het heeft verschillende touch-gevoelige gebieden die u in staat om verschillende bewegingen op het scherm te creëren.

Trackpad begon als een gemeenschappelijk kenmerk op de laptop computers, maar je kunt nu kopen ze als afzonderlijke apparaten. Deze standalone touchpads zijn bedoeld voor gebruik met een desktop computer vervangen van de muis. Ze zijn ontworpen om de ervaring van het gebruik van een laptop trackpad te repliceren. Als u al een trackpad op een laptop hebt gebruikt, zult u vertrouwd met het gebruik van die functies gescheiden zijn. Drie van de populaire trackpad in de markt zijn de Apple Magic Trackpad, Lenovo Wireless Touchpad en de Perixx PERIPAD-501.

Hoewel alle trackpad helpt u navigeren uw computerscherm, elk product heeft unieke eigenschappen. Bij het kiezen van de beste trackpad voor u, moet u overwegen het platform (Mac of Windows) ondersteunt, wat gebaren die je kunt gebruiken, hoe het trackpad is aangedreven en hoe het wordt aangesloten op uw computer.

Hoewel trackpad in de eerste plaats zijn ontworpen om een ​​muis te vervangen en te gebruiken met een desktop computer, kunnen ze ook een handige accessoire als je je laptop gebruiken met een docking station of wilt u in staat om uw computer navigeren van de bank als het aangesloten op uw TV. Trackpad hebben vele mogelijkheden, en het vinden van degene die het beste werkt voor u zal helpen om het meeste uit je trackpad te krijgen.