de beste Windows Server Backup 2017

Je hebt het geld besteed aan een Windows-server en het was elke cent waard. Nu kun je gewoon de juiste Windows-server back-up software nodig hebt, zodat je niet dat de investeringen te verliezen.

Uw nieuwe Windows server kwam met een eigen back-up applicatie, maar is het genoeg? Net zoals het soort werk dat u doet dicteert uw kleine bedrijf netwerkarchitectuur, dus zou het helpen realiseren dat de one size fits all Microsoft Server Backup aanpak niet precies past in alle situaties. Uw eigen netwerkconfiguratie kon maken een back-up van uw server die meerdere toepassingen met kennis van diverse work-around technieken vereist.

Proberen om zo veel bewegende delen samen te houden kan desastreus zijn voor uw herstel. Wat je nodig hebt is een server back-up die de mogelijkheden van meerdere applicaties in één beheerconsole combineert. Helaas hebben de meeste serverbeheerders niet beseffen dat dit feit, totdat het te laat is en hun gegevens is voor altijd verloren.

Forever is een lange tijd, en tijd is niet iets dat je moet sparen wanneer het netwerk naar beneden. Als onderdeel van uw business recovery-strategie, moet u weten wanneer uw netwerk terug zal zijn en hoeveel van uw gegevens die u kunt verwachten om te herstellen. Hoe lang het zal duren om uw netwerk een back-up te krijgen en running – uw Recovery Time Objective – en hoe ver om te gaan in uw back-ups – uw Recovery Point Objective – zou moeten zijn uw belangrijkste zorgen. Wetende dat u de tools, functies en opties beschikbaar om uw doelen van het maken van uw netwerk volledig te bereiken zal moeten gaat een lange weg naar het verstrekken van u met die gemoedsrust.

De planning van uw back-upstrategie is geen geringe taak en u waarschijnlijk zal willen een deel van de giswerk te elimineren. We hebben door middel van een aantal van de beste Windows-server back-up oplossingen beschikbaar zijn gegaan om uw werk gemakkelijker te maken. Zie onze artikelen over Windows Server Backup software om meer te leren, en lees de reviews van de top selecties – Backup & Recovery Server voor Windows, BackupAssist en NovaBACKUP Server – om te zien welke voor u geschikt kan zijn.

Alle back-toepassingen die we beoordeeld kunnen Windows Server Backup overtreffen, zowel in termen van op maat gemaakte plannen voorzien alsook het herstel methoden. De beste server back-up software voor u moeten kunnen hands-free routine back-ups uit te voeren en tegelijkertijd uw gegevens voor vergoeding in aanmerking als er een katastrofisch mislukking.

Server back-up software kan complex zijn, meer dan elke andere vorm van back-up software die u hebt gebruikt. Een van de dingen die we zochten was hoe gemakkelijk het management tools zijn te gebruiken en het soort ondersteuning die u kunt rekenen op als je vast kwam te zitten. We keken ook naar software die goed presteert in de volgende categorieën

Of u nu een klein bedrijf eigenaar of een IT-consultant, weet je dat het houden van een regelmatige back-up regime is van vitaal belang. Met succes de implementatie van Windows Server Backup-software is een belangrijke eerste stap.