top 10 elektrische fornuizen 2017

Elektrische fornuizen hebben een hoofdbestanddeel van familie keukens al meer dan een halve eeuw. Deze oven en fornuis combinatie apparaten worden geleverd met krachtige functies om meesterwerken zoals geroosterde kalkoen of eenvoudige ramen noodles te creëren.

De top performers in onze beoordeling zijn de Samsung NE595R0A, de Gold Award winnaar; Kenmore 95.053, de Silver Award winnaar en Frigidaire FGEF3055MF, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 elektrische fornuizen.

De moderne keuken heeft een lange weg afgelegd in de laatste vijftig jaar. Touch controles en digitale displays op de moderne elektrische fornuizen uitzien als science fiction van een halve eeuw geleden. Aangezien de moderne keuken verder evolueert, elektrische fornuizen verder als een nietje apparaat, krijgen families door zowel normale maaltijden en Thanksgiving feesten.

Elektrische fornuizen verschillen van elkaar op verschillende manieren. Grootte en de macht functies, brander stijl, installatie-methode, het uiterlijk en het onderhoud zijn factoren te overwegen bij de aankoop van een elektrische bereik. De beste elektrische fornuizen hebben een gladde keramische kookplaat, ruime ovens, convectie koken en veel gebruikers gemakken. Voor meer informatie, kijk op onze artikelen over elektrische fornuizen.

De platte vlakken op de moderne elektrische fornuizen maakt een enorm verschil als het bereiden van voedsel. De gladde keramische houdt kookgerei op een vlakke ondergrond. Hoewel dit vereist dat u alleen platte bodem pannen te gebruiken, is het glas niet kromtrekken of buigen pannen de weg krom spoelen vaak doen.

De beste elektrische kachels uitbreidbaar branders die twee elementen in één passen. De kleinere binnenste element ligt gewoonlijk 6-9 inch terwijl de grotere buitenelement varieert van 9 tot 12 inch. Deze elementen zijn geschikt voor grote potten en pannen zonder toegang tot veel ruimte op de compacte oppervlakte.

Het vermogen is over het algemeen hoger op deze modellen dan elektrische spoel bereiken. Wattage geeft aan hoe snel een element op het fornuis of in de oven opwarmt, niet per se haar temperatuurbereik. Hoe hoger het wattage, des te sneller het element bereikt de hitte gewenste niveau. Cooktops met een Power Kook element produceren vaak meer dan 3000 watt aan water, stock of sauzen snel koken. Als u verbouwen bent, kunt u ook kopen standalone elektrische kookplaten om direct in een balie of eiland te installeren.

Als u een grote, vaak honger familie, kunt u verschillen in elektrische bereik ovens te overwegen. Deze toestellen kunnen overal te houden van 2 tot meer dan 6 kubieke voet. Uiteraard, hoe meer mensen in uw familie, hoe groter uw oven moet zijn. Grotere ovens vereisen ook meer macht, in het bijzonder modellen met een convectie modus. Dubbele ovens zijn ook een haalbare optie is voor grote gezinnen en enthousiaste koks.

De beste eigenschap in de moderne keuken bereiken is convectie koken. Convectie is het proces van warmte-overdracht van de massa beweging van lucht of vloeistof. De moderne ovens zijn vaak uitgerust met ventilatoren in de achterkant van de oven waardoor warme lucht circuleert en te elimineren koude zakken. Convectieovens ontvangt lof over het algemeen voor de productie gelijkmatig gekookt voedsel binnen en buiten. Convectie ovens hebben de neiging om te bakken heter dan traditionele modellen, zodat de temperatuur conversie is nodig bij het volgen van een recept. Dit kan even wennen, maar het is de moeite waard voor lekker, gelijkmatig gebakken voedsel.

Om de beste elektrische fornuizen te kiezen, hebben we ons gericht op de kookplaat en oven mogelijkheden, evenals extra voorzieningen en functies. De hoofdfunctie van elke elektrische bereik is levensmiddelen snel en gelijkmatig koken, dus goed voor een functie die bijdraagt ​​aan dit doel.

Onze line-up bestaat uit verschillende merken over de hele linie met huiseigenaren en verbouwers in het achterhoofd. Elk van deze reeksen zijn vrijstaande, wat betekent dat ze klaar kanten. Deze stijl van de oven is flexibel voor verbouwing en verplaatsen omdat het gemakkelijk past in kasten en werkt goed, zelfs in kleine keukens.

Elektrische fornuizen hebben over het algemeen een van de twee typen van een kookplaat. Bij het onderzoeken op de top home improvement, hardware en koken bronnen, vonden we een overweldigende hoeveelheid van gladde glas kachels dan spoel modellen. Deze stijl is toegenomen in populariteit in de afgelopen jaren als gevolg van hun slanke uiterlijk en eenvoudige reiniging.

We vonden dat ovencapaciteit is de belangrijkste factor als het gaat om het bakken of braden in een elektrische bereik. Zelfs als je niet vaak koken Thanksgiving-size maaltijden, hoe groter de oven, hoe meer ruimte thermische of convectiewarmte moet uit de buurt van het voedsel te verplaatsen. Kleinere ovens sneller daardoor warmte, maar grotere capaciteit ovens geschikt families van drie of meer beste.

De Frigidaire FGEF3055MF is de winnaar van onze Top Tien beoordelingen Gold Award. De oven in deze elektrische bereik houdt 6 kubieke voet en heeft een verzengende maximum vermogen van 3900 watt. Net als de andere winnaars, dit Frigidaire model heeft een vlakke kookplaat met twee branders uitbreidbaar. De oven is uniek omdat het een half en een volledige rack beschikbare ruimte in de oven met zeven verschillende posities maken. Dit model wordt geleverd in wit, RVS en effen zwart om uw huidige of droomkeuken te passen.

Onze Top Tien beoordelingen Silver Award winnaar is de Samsung NE595R0A. Deze serie heeft een oven capaciteit van 5,9 kubieke voet en twee rekken met zeven mogelijke posities. De roestvrij staal en zwarte afwerking op deze fornuis helpt deze in combinatie met de meeste keukens, en het heeft alle gemakken die we zochten, met inbegrip van kip nugget en pizza knoppen. Het glas kookplaat op deze elektrische actieradius heeft vijf elementen in totaal met twee uitzetbare elementen. De kleinere element expandeert 6-9 inches, de grotere begint bij 9 inch en uitgebreid tot 12. Deze Samsung model is ook een van de weinige bereiken met onze opstelling met een krachtige kook functie.

De Top Tien Reviews Bronze Award gaat naar de Kenmore 95052. Deze serie bestaat uit vijf krachtige branders en houdt 6,1 kubieke voet binnen de oven. De 4000-watt roosteren element is een van de krachtigste we beoordeeld. De oven is ruim genoeg om drie rekken die kan worden geregeld in zeven verschillende posities te passen. Net als de Gold Award Winner, dit Kenmore model heeft een vermogen kook functie, dus de pot snel zal koken of je kijkt of niet.

Uiteindelijk is de beste elektrische actieradius voor u hangt af van wat, hoe vaak en hoeveel voedsel dat je koken. Families van vier of meer moet een bakoven met minstens 4 kubieke voet oveninhoud. Veiligheid van kinderen kenmerken zijn belangrijk als je een groot gezin met kleine kinderen, dus kijk voor elektrische fornuizen met backsplash controles en vergrendeling deuren. Andere gezinsvriendelijke kenmerken zijn gemakkelijk voorgeprogrammeerde kok tijden voor diepvriesproducten zoals pizza of kip nuggets.