de beste afstandsbediening helikopters 2017

De top performers in onze beoordeling zijn de Gold Award winnende WL Toys V262 Cyclone, de Silver Award winnende Hubsan X4 en de Bronzen Award winnende Walkera Super CP. Hier vindt u meer over het kiezen van een grote afstandsbediening helikopter, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranglijst van de 10 beste.

Er is iets spannend over het besturen van een voertuig uit de verte, lettend op het draaien en draaien op uw commando. afstandsbediening helikopters bieden de meest directe controle van elke RC voertuig, zodat u zweven, zweven en dansen rond obstakels met een ongeëvenaarde finesse. Met moderne gyroscopen en zes-kanaals controles, hoeven ze niet moeilijk om te vliegen zijn.

Toegegeven, RC helikopters zijn niet voor iedereen. Zelfs de eenvoudigste kan een beetje oefening nemen om de controle, dus als u op zoek bent naar iets eenvoudiger en geschikt is voor racen met je vrienden, RC auto’s en RC boten zijn allebei uitstekende opties. Op dezelfde manier kan een draaiende rotor overhead alleen zo snel bewegen, als je na echt een snelle vlucht, er is niets sneller dan een afstandsbediening vliegtuig. Voor truc vliegen en loopt ingewikkelde hindernisbanen, helikopters zijn de enige keuze.

Vele complexe componenten in te schakelen helikoptervlucht. Tussen wisselende rotor bouw, gyroscopen, signaal technologieën in de afgelegen en meerdere kanalen, als je nieuw bent op de hobby, het is veel informatie te absorberen. Hier zijn de basis die je moet weten alvorens een beslissing

We liepen elke RC helikopter door een hele reeks tests benchmarking hun vluchttijden en laadtijden, het meten van de snelheid en stabiliteit, en beoordelen elk op hun gemak van de vlucht. Bij benchmarktests, elk werd minstens drie keer uitgevoerd en de resultaten gemiddeld voor het uiteindelijke nummers bereiken.

Zoals te verwachten, het kan duren tussen de 30 minuten en twee uur om een ​​RC helicopter rekenen op volle capaciteit voor ongeveer 10 minuten of minder vliegtijd. Wat ons verraste was de tastbare verschil voelden we ons tussen een zes-minuten durende vlucht en een 10-minuten durende vlucht. Slechts zes minuten kan underwhelming voelen, maar na ongeveer 10 minuten, we waren altijd klaar voor een pauze – immers, het neemt focus en coördinatie om een ​​RC helikopter vliegen. Kijk voor helikopters met ten minste acht minuten vliegtijd en u zult waarschijnlijk worden voldaan.

Als je een beginner piloot bent, het gemak van de vlucht is een van de belangrijkste beslissing punten je gezicht. In het algemeen geldt: hoe groter een RC helicopter is, hoe gemakkelijker het is om de controle. De massa en het gewicht van het toestel zorgt ervoor dat deze stabiel in de wind, terwijl de omvang ervan maakt het makkelijker om te volgen als je vliegt rond. Het kan bijzonder moeilijk zijn om te zien welke kant een quadcopter wijst, maar alleen als ze klein, we hadden geen problemen met het bijhouden van de omvangrijke V262 Cyclone.

De uitzondering op de grotere-is-eenvoudiger regel is speelgoed helikopters – het kleine vliegtuig dat u misschien zie geloodst rond een overdekt winkelcentrum. Toy helikopters zoals de Syma S-107G en de Helizone Combat Fighter bewegen langzaam en weloverwogen, en als je eenmaal onder de knie te krijgen, kunt u gemakkelijk vliegen ze crash-vrij binnenshuis.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht mogelijk te simuleren als de ervaringen van de typische consument. Wij kochten elke RC helikopter op onze line-up van online retailers en getest elk in dezelfde real-world voorwaarden die u zou kunnen ervaren. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was dat de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Wat helikopter je uiteindelijk kopen, er zijn een paar goede praktijken die u moet volgen om de beste gebruikservaring bieden.

RC hobbyisten goed weet, zijn er tientallen, zo niet honderden helikopter variaties in de wereld, allemaal strijden voor uw aandacht. We hebben verengd dat veld naar slechts 10, wat neerkomt op een verscheidenheid aan betaalbare prijs punten en technische mogelijkheden.

Mocht je nog steeds merkt dat je moeite om een ​​vliegtuig te halen, kijk naar sommige van onze artikelen over afstandsbediening helikopters. Tussen de artikelen en de vergelijkingstabel die we hebben verzameld op de top van deze pagina, moet je niet een probleem vinden van een nieuwe RC helicopter dat u of een geliefde zullen aanbidden nemen naar de hemel.