de beste draadloze telefoons van 2017

Draadloze telefoons Home zijn licht gedaald in gebruik na de introductie van de mobiele telefoon, maar ze blijven evolueren met geavanceerde functies die ze nuttig te maken, zelfs in onze tijd van mobiele apparaten.

Draadloze telefoons hebben een hoop handige functies. Bijvoorbeeld, een aantal modellen hebben een ingebouwde intercom, zodat u kunt pagina een familielid die mogelijk in een heel ander deel van uw huis. In een kantoor omgeving, de intercom laat teamleden om snel pagina elkaar over toekomstige projecten of vergaderingen. Niet te vergeten, deze telefoons hebben een veel langere levensduur van de batterij dan mobiele telefoons en hebben minder kans op dropped calls.

Sommige van de beste modellen zijn voorzien van een base speakerphone dat is handig voor grote conference calls in een board room, of je kunt het op de eettafel, zodat u en uw gezin allemaal kunnen deelnemen aan een gesprek met oma. Speakerphones op mobiele telefoons hebben de neiging om veel rustiger en hebben een lagere geluidskwaliteit dan wat deze draadloze telefoons bieden.

Een geweldige functie die meerdere draadloze telefoons bieden deze dagen is de mogelijkheid om te koppelen met uw mobiele telefoon via Bluetooth. Met deze functie kunt u bellen en gesprekken aan te nemen met behulp van een toestel dat is groter en comfortabeler dan een klein smartphone. Plus audio kwaliteit is veel duidelijker met draadloze telefoons in vergelijking met een smartphone.

Op basis van ons onderzoek hebben we de Panasonic KX-TGE274S, de Panasonic KX-TG7874S en de Gigaset S820A gerangschikt als de beste vaste telefoons. Voor meer informatie, neem een ​​kijkje op onze artikelen over draadloze telefoons thuis.

Om de beste home telefoon op de markt te vinden, hebben we gekeken naar een aantal kenmerken en eigenschappen van een draadloze telefoon. Het is uiterst belangrijk dat draadloze telefoons thuis in de wereld van vandaag gebruik maken van de Bluetooth-functionaliteit en naadloos te koppelen met uw mobiele telefoon, bogen op een uitstekende levensduur van de batterij en hebben een scala aan instelbare functies. En natuurlijk, is het noodzakelijk u kiest voor een telefoon met een garantie en een geweldige steun van de fabrikant.

Net zoals mobiele telefoons, draadloze telefoons bieden een scala aan functies en instelmogelijkheden die invloed hebben op hoe u ze kunt gebruiken. Of je van plan bent om het te gebruiken op kantoor of thuis, zal deze informatie helpen kiezen voor de beste draadloze telefoon voor u, zodat u kunt in contact blijven met vrienden, familie en collega’s.