de beste fiets gps 2017

Een fiets GPS kunt u uw vooruitgang als fietser te volgen, zodat u slimmer kunt trainen.

De top performers in onze beoordeling zijn de Garmin Edge 510, de Gold Award winnaar, de Garmin Edge 1000, de Silver Award winnaar, en de Garmin Edge 810, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een product aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Een fiets GPS maakt gebruik van satellietnavigatie-technologie om het bijhouden van uw snelheid en afgelegde afstand. Je uploadt die data naar één van verscheidene beschikbare training computerprogramma’s. Deze programma’s gebruik maken van kaarten en de verzamelde door de fiets GPS-gegevens op uw route, snelheid, hoogte en meer weer te geven.

U kunt eenvoudig zien een duidelijk overzicht van uw rit, die u helpt uw ​​vooruitgang te volgen en te verbeteren sneller als fietser. Veel fiets GPS-eenheden werken ook met optionele sensoren die uw hartslag, pedaal cadans en trapkracht bewaken terwijl u fietst.

Het Global Positioning System, of GPS, is samengesteld uit 24 satellieten die elk een baan om de wereld twee keer per dag. Een GPS-ontvanger, zoals die is ingebouwd in een cyclus GPS, heeft minstens drie satellieten de locatie te berekenen. GPS-eenheden zijn verbazingwekkend accuraat, vaak binnen 30 voet. Om meer te leren, blijven lezen of kijk op onze extra artikelen over fietscomputers.

De Verenigde Staten de overheid begonnen met het ontwikkelen GPS in de jaren 1970 en geautoriseerd is voor civiel gebruik in 1995. Er is geen abonnementsgeld om een ​​GPS te gebruiken, hoef je alleen maar om het apparaat te kopen en u zult ontvangen voor het leven te hebben.

De grootste vraag te beantwoorden, is of je een toegewijde fietscomputer nodig hebt of moet gewoon gebruik maken van uw smartphone. (Smartphones hebben een ingebouwde GPS-ontvangers.)

Het grootste nadeel aan het gebruik van de smartphone kan worden samengevat in twee factoren: het gewicht en de levensduur van de batterij. Tuurlijk, kunt u kopen een speciale smartphone mount voor uw stuur en zet een robuuste zaak op je telefoon, maar die combinatie zal meerdere malen wat een fiets GPS doet wegen.

Ten tweede, uw smartphone waarschijnlijk heeft niet dezelfde uitstekende levensduur van de batterij als een fiets GPS. Dit betekent dat uw telefoon kan uit de batterij draaien op een hele dag rijden en zijn beschikbaar in geval van nood.

Functionaliteit: u betaalt meer voor meer functies

Na evaluatie van elke fiets GPS op de markt, leerden we een aantal belangrijke dingen over de toestand van de industrie. We vonden dat de overgrote meerderheid van de fiets GPS uw snelheid kan berekenen, de afgelegde afstand en hoogte in real time. Alles behalve een paar modellen – die minder dan ongeveer $ 200 kosten – hebben ook een ingebouwde temperatuurbewaking.

De minder dure (en lagere-gerangschikt) modellen zijn ook de enige eenheden we beoordeeld die niet compatibel zijn met ANT + sensoren die uw hartslag, pedaal macht en pedaal cadans kunnen volgen zijn. ANT + is een ultra-low power draadloze transmissie protocol, vergelijkbaar met Bluetooth. U kunt kopen ANT + -enabled sensoren die draadloos communiceren met uw fiets GPS en tonen hun gegevens op het scherm. De meest voorkomende ANT + sensor is een hartslag band die je draagt ​​over uw borst. Veel fietsers willen trainen door het houden van hun hartslag in een bepaald bereik, en de sensor stelt u in staat om dat te doen met precisie.

Design: levensduur van de batterij is belangrijk

We vonden dat de fiets GPS units variëren enorm in het ontwerp. Sommige van de beste (en duurste, bij opwaartse van $ 300) modellen hebben kleurenschermen en aanraking interfaces, maar de meerderheid hebben monochrome schermen en knoppen. Al de fiets computers die we geëvalueerd komen met een IPX7 waterdichte rating, zodat ze zelfs werken ondergedompeld in 3 voeten van water gedurende maximaal 30 minuten.

Het grootste ding om op te letten als het gaat om het ontwerpen is levensduur van de batterij. De beste fiets GPS we beoordeeld heeft een batterijduur van 20 uur. Zo kunt u op de hele dag fietstochten te gaan zonder te hoeven maken over het opladen van uw apparaat. Sinds cyclus GPS eenheden niet verwijderbare accu’s hebt, kun je niet ruilen in een nieuwe batterij, dus je moet op zoek naar een GPS met ten minste 14 uur van de levensduur van de batterij.

Extra functies: Meer Navigation Niceties

Beyond the basics, de hoogste kwaliteit fietscomputers voeg een groot aantal andere functies die u niet zult vinden op budget-eenheden. Live GPS tracking is de belangrijkste van deze. Alleen de allerbeste fietscomputers hebben live GPS tracking, die het mogelijk maakt uw vrienden en geliefden om daadwerkelijk te volgen je leeft (je verschijnen als een kleine stip op een kaart). Dit werkt via Bluetooth integratie met uw smartphone. De GPS krijgt de locatie van de satellieten en stuurt die locatie gegevens naar uw smartphone via Bluetooth. De smartphone gebruikt vervolgens haar mobiele verbinding naar die locatie informatie naar een server, die uw locatie-updates op de kaart te sturen. Je zult moeten betalen omhoog van $ 400 tot live-GPS-tracking te krijgen.

Turn-by-turn navigatie is een ander premium feature, hoewel we vonden dat het heeft weinig real-world toepassingen. Er zijn maar weinig mensen op te leiden in de gebieden die ze niet vertrouwd zijn met, en aangezien de punt van een fiets GPS is om te trainen, kan het niet de moeite waard de extra $ 100 of zo zijn om turn-by-turn navigatie hebben.

De beste fiets GPS-eenheden alle kosten ten minste $ 350. (Als dat is te veel voor uw budget, bepalen we een economie keuze verder naar beneden.) De Garmin Edge 510 is de Top Tien Beoordelingen Gold Award winnaar, omdat het alles wat u nodig heeft en geen van de extra functies die een gebruikersinterface rommel, belemmeren batterij leven en drijven de prijs. Het heeft volledige ANT + compatibiliteit en live GPS tracking. Het heeft de beste levensduur van de batterij van elke fiets GPS, een eenvoudige interface, een lichtgewicht ontwerp en een touchscreen.

De Garmin Edge 1000 Beoordelingen over de Top Tien Silver Award winnaar en de zwaarst aanbevolen fiets GPS ooit gemaakt. Het heeft alles wat de Garmin Edge 810 heeft, plus Bluetooth-enabled smartphone-integratie die u toelaat om SMS-berichten te lezen op het scherm van de fietscomputer. Echter, het is duur en zwaar met een matige batterijduur van 15 uur.

De Garmin Edge 810 is our Top Tien Bronze Award winnaar. Het is geladen met functies, zoals een kleuren touchscreen, turn-by-turn navigatie en live GPS tracking. Het heeft alles wat je nodig hebt in een fietscomputer, plus nog veel meer. Het grootste nadeel is dat het is duur en relatief zwaar.

Als je gewoon een eenvoudige fiets GPS nodig, de beste prijs die momenteel op de markt is de CatEye Stealth Evo +. Het heeft alle van de basisfunctionaliteit, plus compatibiliteit met ANT + sensoren om uw hartslag, snelheid en pedaal pedaal kracht bij te houden. Zijn grootste zwakte is een slechte batterijduur van slechts 10 uur. Als u van plan bent te gaan op fietstochten van acht uur of langer, moet u waarschijnlijk een van de beste fietscomputers.