de beste internet security suites software van 2017

Internet security suites vullen het gat tussen de entry-level antivirussoftware en premium internet security suites. De beste internet security suites nauwkeurig te identificeren en verwijder alle bedreigingen voor uw computer – zoals virussen, rootkits, Trojaanse paarden en andere malware. Ze hebben ook komen vaak met extra functies zoals firewalls en ouderlijk toezicht. Om de verschillen tussen de antivirus software, internet security suites en premium internet security begrijpen, overweeg drie versies van onze top beveiligingssoftware: Bitdefender Internet Security.

BitDefender Internet Security bevat alles inbegrepen in Bitdefender Antivirus Plus: antimalware, kwetsbaarheid scanner, PC tune-up tool, veilig online winkelen en bankieren, veilig browsen en bescherming van de privacy. Het verschil is dat Bitdefender Internet Security bevat drie extra functies: een eigen firewall in twee richtingen, dat is een alternatief voor de Windows-firewall, ouderlijk toezicht en antispam dat cloud-technologieën gebruikt om u te beschermen tegen snel breken aanvallen die Bitdefender Labs zich bewust wordt van en blokken voordat u kunt worden gespamd. Net zoals Bitdefender Internet Security heeft drie functies in aanvulling op Bitdefender Antivirus Plus, het ontbreekt aan drie kenmerken in premium Internet Security Bitdefender, Total Security: veilig online opslag, apparaat anti-diefstal en bestand encryptie.

Met beveiliging internet vs opgericht, antivirus verduidelijkingen nu op wat we zoeken als we ons voorbereiden internet security software reviews en bepaal een internet security ranking voor elk product. Als de online beveiliging die u interesseert, voel je vrij om verdere artikelen over internet security suites lezen. We hebben veel artikelen geschreven om u te helpen de beste internet security software voor uw computer te vinden.

Onze benadering van het identificeren van de beste internet security suites is aan drie factoren, de belangrijkste daarvan is de prestaties te overwegen. Als het product niet om malware te blokkeren, vertraagt ​​uw systeem en verwart vriendelijke bestanden met vijanden, de lijst met functies is geen kwestie. Daarom beschouwen we kenmerken als ondergeschikt belang om de prestaties, maar we beschouwen hen. Het derde punt om op te merken alvorens te kopen is de aard van de hulp en steun die de software-uitgever strekt zich uit tot haar klanten. Laten we ingaan op deze drie beoordelingscriteria.

Een internet security suite kan gewoon recht voor je zijn, omdat het een paar meer functies dan de entry-level antivirussoftware broer of zus hebben, en die paar extra functies is misschien een lange weg te gaan in de richting van een gunstige het verbeteren van uw veiligheid. Focus op dweil, voordat je functie lijsten overwegen. En als je negeren hulp en ondersteuning informatie, kun je net betreuren wanneer uw systeem bezwijkt aan een malware-infectie op een vrijdagavond en kunt u de software-uitgever tot maandagmorgen niet bereiken.