de beste nanny cams 2017

De sleutel tot gemoedsrust begint met de juiste gids voor het vinden van een nanny cam dat werkt voor uw gezin. Meer informatie over wat te zoeken hier.

De top performers in onze beoordeling zijn de iShot 2,0 Mini Alarm Clock Hidden Camera, de Gold Award winnaar, de SVAT PI1000 Recording System, de Silver Award winnaar, en de Foscam Mini Video Speaker, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een nanny cam aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 producten.

Een snelle zoektocht van nieuwsberichten voor kindermisbruik door kindermeisjes brengt een schrijnend aantal gedocumenteerde gevallen. Het kan moeilijk zijn om een ​​vreemdeling om de zorg voor uw kinderen terwijl u weg bent op het werk of boodschappen te vertrouwen, maar als je je baby moet vertrekken met een oppas of een oppas, er is een uitstekende manier om te beschermen wat het meest dierbaar u: een nanny cam.

Verborgen camera’s of spy camera’s, kan fungeren als een andere set van de ogen, zodat u kunt er zeker van zijn dat uw kind en thuis zijn in vertrouwde handen. Deze nanny spy camera’s zijn vaak vermomd als opgezette dieren, wekkers en rookmelders, met nog veel meer creatieve kostuums. De beste nanny cams zijn voorzien van handige functies, een verscheidenheid van opname-opties, een breed gezichtsveld en een hoge resolutie, zodat u gemakkelijk kunt zien of uw nanny of oppas goed doet zijn of haar baan.

Nanny camera’s kunnen meer dan één doel dienen in uw huis. Als je op vakantie en huur een petsitter om zorg te dragen voor uw bontbabys, een nanny cam laat u zien hoe goed uw huisdieren worden behandeld terwijl u weg bent. Als u een bejaarde ouder thuis die bezoeken van een zorgverlener nodig heeft, kan een nanny cam te laten zien wat er gebeurt als je weg bent. Een verborgen nanny cam is een goedkoop alternatief voor een beveiligingscamera voor wanneer er een onderhoud bemanning of huishoudster maakt een bezoek aan uw huis als je niet thuis bent, maar je moet meer dan een nanny cam aan elke kamer van je huis te bekijken. Sommige zijn zelfs klein genoeg om verdubbelen als auto camera, maar er zijn ook specifieke camera ontworpen als dash nokken.

Beveiligingssystemen en draadloze systemen thuis surveillance zijn andere manieren om een ​​oogje houden op alle activiteiten in of rond uw huis te houden als je er niet bent. Deze systemen hebben maandelijkse kosten, maar, en vereisen vaak professionele installatie. Op sommige momenten, kunt u video snel en op slinkse wijze vast te leggen, dat is wanneer een mini spy camera van pas kunnen komen in aanvulling op uw gebruikelijke nanny cam setup. U kunt zelfs gebruik maken van een nanny cam of draadloze spy camera om te zien wat uw huisdieren doen de hele dag wanneer u weg bent – of beloon uw huisdier op afstand met een traktatie cam. Als je een camera nodig hebt om een ​​oogje op uw kinderen te houden, lees dan onze reviews op de beste baby video-monitoren – sommige zijn internet-ready en je kunt video streamen vanaf je telefoon of tablet. Als je tech-savvy en er de voorkeur aan het opzetten van een IP-camera te controleren je kinderen hebt, moet u lezen wat we te zeggen had over dit alternatief voor de binnenlandse veiligheid systemen en video-monitoren.

Het vinden van de juiste nanny cam voor u begint met het uitzoeken wat voor soort nanny camera die u wilt. Hard-wired systemen zijn ouder en uitfaden – dit soort verborgen nanny cam heeft een kabel die wordt aangesloten op een computer, of in het geval van oudere modellen een videorecorder, waar de beelden worden opgeslagen. Dit is een veilige methode van de overdracht van gegevens, maar het kan lastig zijn omdat je moet ervoor zorgen dat het snoer het apparaat dat die beelden heeft bereikt.

Draadloze verborgen camera’s die opgenomen video naar uw computer via een Wi-Fi-verbinding of bewaar de beelden op een ingebouwde DVR-station of een Secure Digital (SD) -kaart zijn de meest populaire vormen van nanny cams.

Spy camera’s zoals deze nanny cams zijn gemakkelijk te verzorgen. Net als elke andere camera, kan het nodig zijn om de lens af en toe schoon te maken en controleer dan de batterijen in de draadloze nanny cams. Ook moet u een oogje houden op de video op de DVR, zodat u geen belangrijke footage verliezen. Sommige van de camera’s die we beoordeeld kunnen oude footage met nieuwe beelden overschrijven als de DVR loopt uit de ruimte. U kunt de opgenomen video van de nanny cam naar uw computer of een ander opslagapparaat als u wilt opslaan en schakel de DVR voor een nieuwe partij van beeldmateriaal.

Een zorg met Wi-Fi spy camera’s is de mogelijkheid van onderschepping van footage, maar u kunt gemakkelijk voorkomen dat de meeste would-be hackers infiltreren uw systeem door het veranderen van de standaard login en wachtwoorden en ervoor te zorgen dat uw Wi-Fi-wachtwoord is lang en sterk – gebruik maken van een verscheidenheid van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen.

Het is belangrijk te onthouden dat ongeacht het type camera dat u gebruikt – een draadloze verborgen camera verscholen achter de bladeren van een plant, beveiligingscamera’s in de hoeken van elke kamer of mini spy camera’s – er zijn verschillende wetten in elke staat. Je hebt het recht om video van alles wat er in uw prive-woning in het geheim op te nemen, maar het opnemen van audio is niet altijd legaal. Een handvol staten, waaronder Californië, Florida, Illinois en Washington, eisen dat iedereen wiens toespraak wordt opgenomen op de hoogte dat het gebeurt. Dus, moet u uw lokale wetten te controleren voordat u een geluid van uw nanny of babysitter te vangen. Of u nu uw nanny kinderen dat ze worden gefilmd vertellen is aan jou.

Beelden die je te nemen van een nanny cam laat u niet alleen potentieel slecht gedrag van uw nanny, toont de goede dingen, ook, en kan nuttig zijn bij functioneringsgesprekken zijn. Als u van plan bent om een ​​antecedentenonderzoek te doen op uw nanny of babysitter, zorg ervoor dat je de wetten te volgen en gebruik maken van de juiste service die is bedoeld voor werkgevers om te gebruiken om te controleren op hun werknemers. Voor meer informatie over de verschillende toepassingen van nanny cams, de wettigheid van het gebruik van een verborgen spy camera en suggesties over de beste plaatsen om nanny cams verbergen, lees onze artikelen over nanny cams.

Beveiligingscamera’s als nanny cams hebben meestal dezelfde kenmerken die het opslaan en bekijken van video gemakkelijk. De beste nanny cams omvatten bewegingsdetectie en getimede uitschakeling, onder andere functies die u de beste nanny cam je kunt hebben. Nanny camera’s biedt een verscheidenheid aan het opnemen van opties die geven je nog meer gemak, zoals continue en geplande opname en de mogelijkheid om foto’s te nemen.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We krijgen de producten in onze vergelijkingen in bruikleen van de ondernemingen en door aankoop in de detailhandel. De bedrijven hebben geen ingang of invloed op onze test methodologie, noch is de methode om een ​​van hen die in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Vele andere gegevens een rol spelen bij het maken van de beste nanny cam nog beter, en deze gegevens zijn te vinden in het ontwerp van een camera, de video, die een camera produceert en hoe dat video wordt opgeslagen. We keken elkaar van deze specificaties om te bepalen welke verborgen nanny cams zijn de beste.

Het is niet moeilijk om te zien dat de iShot is de beste nanny camera van het stel. Het bevat meer van de meest handige functies en opties dan welke andere nanny cam. De werkende wekker versterkt haar vermomming, en een afstandsbediening maakt het makkelijk voor u om het in- of uitschakelen van het bedrijf onverdacht. Hoewel je niet kunt het opzetten van een programma voor het opnemen op deze nanny cam, kunt u de opnamekwaliteit te veranderen, zodat u meer video kan passen, als bij een lagere kwaliteit, op de DVR.

Nog een van de top verborgen nanny cams in onze beoordeling is de SVAT PI1000 Recording System. Hoewel het heeft geen dubbele functionaliteit hebben en het is niet bijzonder vermomd, maar ook niet helemaal uitzien als een camera – het kon doorgaan als een bewegingsdetector. Het is een klein en lichtgewicht nanny cam dat vergelijkbare functionaliteit als de top-ranked nanny spy cams heeft.

De Foscam Mini Video Speaker scoorde ook goed in onze beoordeling, omdat het de meerderheid van de functies die op de beste nanny cams. Het laat u het opzetten van geplande opname, dat is handig, want je kunt opnemen in tijden je weet dat je wilt een werknemer of uw kinderen te controleren. Echter, je er geen bewegingsdetectie, en zijn gezichtsveld smaller is dan die van de hogere rating nanny cams.

Alle nanny nokken we beoordeeld werk goed voor het beoogde doel, maar als je op zoek bent naar de beste budget-vriendelijk cam, moet u rekening houden met de Zetta Z12. Het is de minst dure van alle nanny cams we beoordeeld, en het kan werken als een streepje cam. De Bush Baby 2 Tissue Box bevat een aantal handige functies die de top-rated nanny cams hebben, maar het mist een aantal opname-opties. Toch zijn vermomming is overtuigend, zolang je houdt het vol weefsel. Drie van de beste nanny cams voor ‘s nachts het opnemen bent de Allerhoogste Defensie Electrical Outlet, SecureGuard en de Lawmate ChargeIt AC Adapter DVR, die allemaal lage minimale verlichting.

Welke verborgen nanny camera je ook kiest, zorg ervoor om te lezen onze nanny cam reviews, zodat u weet wat te verwachten van elk apparaat.