de beste online handelen in aandelen voor beginners 2017

De top performers in onze review zijn OptionsHouse, de Gold Award winnaar, Fidelity, de Silver Award winnaar, en TD Ameritrade, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 diensten.

Investeren in de aandelenmarkt kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn. Alle jargon, tickers en grafieken kunnen investeren laten lijken als iets wat je een geavanceerde graad en jaar van de opleiding voor nodig. De meeste brokers maken de handel in aandelen voor beginners eenvoudig, het verstrekken van de investeringen onderwijs en tutorials om u te helpen leren over de markten en het beste gebruik van platforms voor uw specifieke beleggingsstrategie.

De beste online trading platforms voor beginners onder andere cursussen, quizzen, webinars en andere hulpmiddelen om je te leren over de beurs en beleggen. Deze brokers bieden ook stap-voor-stap training over hoe om optimaal gebruik te maken van hun platform.

Als u een ervaren belegger geïnteresseerd zijn in het leren over voorraad makelarij, zou u geïnteresseerd bent in onze Online Stock Trading beoordelingen. Als u geïnteresseerd bent in het proberen je hand op andere soorten investeringen, kunt onze handel in opties, Penny Stocks en Forex sites die u helpen. Onze artikelen over het investeren bestrijken een breed scala aan onderwerpen en kan u helpen meer over de handel in aandelen te leren.

Uiteindelijk kan beleggen zo simpel of zo ingewikkeld als je wilt. U kunt kiezen voor een laag risico onderlinge of indexfondsen, zet je geld op blue chip aandelen, of probeer je handen bij de handel in opties. De beslissing van waar uw geld is afhankelijk van uw tolerantie van risico. Risicovollere beleggingen brengen het potentieel voor een hoger rendement, maar ook grotere verliezen. Veiligere beleggingen niet te brengen enorme beloningen, maar heb je minder kans om geld te verliezen op uw beleggingen.

Een tactiek om te proberen om risico’s te beheren is door diversificatie van uw beleggingen. Het zetten van uw geld in verschillende investeringen in plaats van gaan allemaal in op een voorraad kan mogelijk werken als een hedge tegen een voorraad drastisch daalt. Het verspreiden van uw risico door te beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en probeert zelfs opties kan de impact van één belegging te draaien zuur te verminderen.

De handel in aandelen kan ook van invloed op uw belastingen. Eventuele winst die je maakt zijn onderworpen aan vermogenswinstbelasting, dat geldt voor elke winst die u maakt over een handels- en wordt beoordeeld op het verschil tussen de verkoopprijs en de aankoopprijs. De belastingen worden alleen betaald op de gerealiseerde winst die u ontvangt wanneer u de voorraad te verkopen en het geld te ontvangen. Activa die u hebt gehouden voor een jaar of minder worden belast tegen een hoger tarief dan degenen die je te houden van één tot vijf jaar

Verschillende soorten beleggingen dragen verschillende niveaus van risico’s. De minst riskante soorten investeringen zijn kabeljauwen, schatkistcertificaten en geldmarkt rekeningen. Deze hebben meestal een laag rendement, maar zeer weinig risico voor uw principe. Mutual Funds en Exchange Traded Funds (ETF’s) zijn twee verschillende soorten beleggingen die verschillende effecten bundelen en worden professioneel beheerd. ETFs volgen een bepaalde index en beleggingsfondsen zijn een combinatie van verschillende activa. Deze soorten investeringen zijn meestal minder volatiel is dan de voorraad van een enkel bedrijf. Opties zijn riskanter, omdat ze enorm kunnen fluctueren en resulteren in grote winsten of verliezen. Futures en Forex zijn twee van de meest risicovolle vormen van investeringen, omdat ze meer speculatief dan aandelen en andere beleggingen.

Om de handel in aandelen te beginnen, moet u een initiële investering met de makelaardij die u kiest te maken. Het merendeel van de makelaars in onze review hebben een minimale investering vereisen. De vereiste om varieert van de $ 500 E-Trade Financial beginnen bedrag nodig heeft om het $ 5.000 TradeStation vereist. Bij sommige makelaars, kunnen deze minimale start investeringen die u toegang tot een beperkt aantal functies. Met TD Ameritrade, er is geen minimum investering, maar als je wilt om opties te verhandelen of het openen van een margin account, moet je om te investeren $ 2.000. Als u toegang tot Scottrade’s Elite desktop trading platform wilt, uw account moet minstens $ 25.000 te hebben.

Zodra u een account hebt geopend, kunt u gebruik maken van de gesimuleerde trading of papier geld rekeningen dat een aantal van deze brokers bieden. Gesimuleerde trades kunt u een kans om strategieën en verfijnen ze te testen voordat je echt geld op het spel te geven. Deze simulators zijn ook een nuttig instrument voor het leren van de fijne kneepjes van de handel platforms en zijn vooral handig als je een hands-on leerling bent. TD Ameritrade, OptionsHouse en optionsXpress bieden allemaal gesimuleerde trading. Onze Stock Simulator site bevat andere opties niet op deze beoordeling.

OptionsHouse is de top-ranked broker in onze review. Haar online platform gerangschikt de beste in onze usability tests, en het biedt een mobiele app die is eenvoudig te gebruiken en heeft veel van dezelfde functionaliteit als het webplatform. Met video tutorials verstrekken van stap-voor-stap training, OptionsHouse heeft een aantal van de beste gebruikerservaring trainen van onze reviewers tegenkwamen. Bij $ 4,95 per handel, OptionsHouse heeft ook betaalbaar vergoedingen.

TD Ameritrade heeft een aantal van de meest robuuste trading tools die we beoordeeld, en u kunt een papiergeld rekening openen om te oefenen trades in een gesimuleerde omgeving voordat je beginnen met het maken trades met uw werkelijke geld.

Fidelity biedt uitstekende opleiding over beleggen en de aandelenmarkt en bevat een aantal van de beste tools in onze review. Het heeft ook een zeer goede mobiele app, maar vereist een upfront investering van $ 2500, waardoor het een duurdere optie dan andere makelaars we beoordeeld.

optionsXpress is een andere broker wiens platform stond. Het biedt hulpmiddelen waarmee u bestanden vergelijken met de verschillende industrieën en het automatiseren van uw handel. Deze makelaar heeft niet zo veel training tools en functies als andere makelaars we beoordeeld deden.

Etrade Financial heeft een aantal van de meest grondige investeerder onderwijs in onze review. Het biedt cursussen over elementaire investeren helemaal door geavanceerde opties strategieën, en bevat quizzen om uw kennis te testen. Het heeft een sterke platform met vele nuttige hulpmiddelen, maar het is moeilijker te gebruiken.

De handel in aandelen voor beginners kan ontmoedigend lijken, en terwijl elke makelaar in onze review biedt een kwaliteit suite van tools om handel te maken en de voorraden, het beste aanbod onderwijs op investerings- en training over hoe optimaal gebruik te maken van de trading platform te analyseren.