de beste remote PC access software van 2017

De top performers in onze review zijn ScreenConnect, de Gold Award winnaar, LogMeIn, de Silver Award winnaar en GoToMyPC, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Er zijn vele redenen waarom je zou kunnen besluiten je toegang op afstand PC software nodig. Of u nu telewerken en de noodzaak om toegang tot uw computer op het werk vanuit huis of uw bedrijf heeft een IT-afdeling die moet in staat zijn om op afstand computers om problemen op te lossen, toegang op afstand is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf.

Met behulp van een remote desktop verbinding maakt het gemakkelijker dan ooit om een ​​computer op kantoor te bereiken vanaf een andere computer of mobiel apparaat. Of u of uw medewerkers nodig hebben om thuis te werken op een regelmatige basis of als u uit eten en herinner me een belangrijke e-mail die voor morgen moet worden verzonden, kunt u toegang tot uw computer op het werk vanaf elke locatie op uw persoonlijke apparaten.

Deze software is ideaal voor IT werken. U krijgt toegang tot computers op afstand alsof u recht zaten in de voorkant van het toegang krijgen tot alle programma’s die moeten worden bijgewerkt of problemen met de verbinding op te lossen. Veel van de programma’s die we beoordeeld zijn compleet genoeg om een ​​bedrijf IT-afdeling aan te passen met behoud van de bruikbaarheid, zodat je het kunt gebruiken thuis. Een aantal van de programma’s zelfs mogelijk voor web conferencing, zodat u ze kunt gebruiken voor demo’s, klassen of werken aan groepsprojecten als iedereen wordt verspreid over het hele land.

Wat uw reden ook is, kan toegang op afstand PC uw leven te vereenvoudigen en u helpen productiever en aangesloten. Voor meer informatie over deze software, kijk naar onze artikelen over toegang op afstand PC-software.

Een van de verontrustende dingen over toegang op afstand PC is het idee dat als u toegang tot uw computer op het werk vanuit huis, iemand anders in staat zijn om als goed. Dat is de reden waarom we nauw onderzoek gedaan naar de veiligheid beschikbaar bij elk van deze platforms. We beschouwd als de kracht en het gemak van setup voor de echtheidskenmerken van elk platform. Alle van de software kunt u de beveiligingsinstellingen aanpassen van uw afstandsbediening sessie. Deze functies omvatten meestal een zwart beeld van de host machine terwijl u de toegang tot het, het vergrendelen van het toetsenbord en de muis, en de verbinding verbreken als de sessie niet actief te lang wordt. U kunt deze functies aan te passen, evenals maken of referenties te wijzigen om toegang te krijgen, hetzij het dashboard van het programma of de externe computer.

Secure transmissies zijn nodig bij het werken met externe computers, vooral als je ze gebruiken om toegang te krijgen tot gevoelige of geheime informatie. De industrie standaard 128-bit encryptie, maar meer financiële en overheidsinstellingen zijn op weg naar 256 bits. Beide encryptiemethoden bieden meer dan genoeg beveiliging. De 128-bit encryptie beschermt u tegen aanvallen van buitenaf en onderhoudt uw prestaties. Terwijl de 256-bit encryptie biedt meer zekerheid, waarschijnlijk meer dan je ooit nodig zult hebben, beïnvloedt de prestaties als gevolg van de langere encryptie. Uw motivatie om remote access software gebruiken, moeten helpen bij het bepalen van het niveau van de beveiliging die u nodig hebt.

Wachtwoorden zijn een gegeven voor toegang op afstand PC-software, zodat we gecontroleerd op IP-filtering, zodat u toegang vanaf specifieke computers kunnen blokkeren, zelfs als de persoon heeft het wachtwoord. Deze functie is vooral handig bij het beschermen van bedrijven uit voormalige werknemers toegang krijgen na hun dienstverband beëindigt. Locking-schermen en toetsenborden, zodat die in de buurt van de pc op afstand kan niet zien wat er gaande is kunt u werken in alle privacy, zelfs als uw computer is in een open kantoor. Een automatische time-out functie beschermt uw computer van iemand die de toegang moet je of een medewerker vergeet om uit te loggen uit een sessie. Onze veiligheid setup score neemt al deze functies in aanmerking, samen met het gemak waarmee ze op en het veranderen van hen.

We vonden dat alle van de software kunt u de beveiligingsinstellingen van elk programma, die omvatten meestal blanking schermen en vergrendelen van het toetsenbord en de muis aan te passen. U kunt wachtwoorden met behulp van de beveiligingsinstellingen van alle software. Echter, veel programma’s vereisen dat u referenties te maken wanneer je voor het eerst de software te installeren.

Verschillende factoren helpen bij het bepalen welke remote PC access software het beste werkt voor u, of u het gebruikt om te telewerken of een groep van de onderneming computers vast te stellen alles in één keer. We evalueerden de veiligheid en het delen van functies, functionaliteit en bruikbaarheid van elk programma om te bepalen welke software is de beste remote pc-software.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking in bruikleen van de bedrijven. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Hoewel de functionaliteit, veiligheid en bruikbaarheid van elk programma sterk bepalend voor het nut hebben we ook rekening gehouden met de customer support optie elk bedrijf biedt met haar software. Hoewel alle programma’s bieden een kennisbank die u kunt gebruiken als een bron, de kwaliteit van de hulp verschilt per software.

Het is niet altijd mogelijk of handig om uw computer overal mee naartoe nemen, maar er zijn momenten waarop met snel contact met een andere computer kan het verschil maken tussen een geslaagde dag en een ramp betekenen. Op de langere termijn visie, de toegang tot computers op afstand betekent dat medewerkers kunnen werken vanuit huis, die uw bedrijf tijd en energie kunt besparen terwijl het verhogen van de prestaties en voldoening in het werk. PC op afstand toegang tot software kunt u toegang tot uw computer altijd en overal.

Remote desktop software kan de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren en uw IT-afdeling met een stevige optie voor het behoud van een groot netwerk van computers. Deze oplossingen kunnen ook nuttig zijn voor externe medewerkers die toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk nodig. We vonden dat de beste remote PC access software zijn ScreenConnect, LogMeIn en GoToMyPC.

Bij het testen van deze software, onderzocht we de algehele efficiëntie van de software, met inbegrip van het gemak van installatie, performance en beveiliging. We vonden dat ScreenConnect biedt de sterkste beveiliging die niet alleen is eenvoudig op te zetten, maar kan ook worden aangepast voor elke externe sessie. Met behulp van 256-bit encryptie codes en IP-filtering, dit programma houdt u beschermd als u toegang tot een computer op afstand.

Tussen de hoge prestaties van LogMeIn en handige functies, we vonden het was een solide toegang op afstand PC optie voor zowel telewerkers en IT-technici. Niet alleen werkt op alle platformen, maar het dashboard van de software maakt het gemakkelijk voor technici groep computers met elkaar wanneer de toegang tot of het updaten van programma’s op een grote schaal. Net als bij LogMeIn, GoToMyPC biedt hoge prestaties en een aantal gebruiksvriendelijke functies.