de beste rollende bagage van 2017

De juiste bagage kunt u in te pakken, te dragen en de bescherming van uw bezittingen als u op reis, en bagage op wielen verhoogt gemak. Wheeled bagage neemt de last van uw bagage van de schouders en rug, zodat reizen is niet zo vermoeiend. Bagage op wielen kan verminderen ook de kans op lange termijn stammen en verwondingen, met name voor diegenen die reizen of toto zware voorwerpen op een regelmatige basis. Sommige populaire rollende bagage producten omvatten Samsonite Andante Wheeled Duffel, de Traveler’s Choice New Yorker Set en Rockland’s 2-delige bagage set. U kunt ook kijken op onze artikelen over andere wielen bagage opties.

Wielen bagage komt in een verscheidenheid van soorten en maten, en de functies die je het meest waarschijnlijk te waarderen afhangen van hoe u van plan bent om de bagage te gebruiken. Studenten kunnen gebruik maken van kleine rollen zakken om boeken te dragen op de campus, en IT-professionals zijn bekend om hardware te vervoeren in grote kantoorcomplexen in rolcontainers. Reizigers kunnen kiezen voor een of meer wielen zakken, afhankelijk van hoe lang ze de neiging om zijn gegaan en of familie reizen is een veel voorkomende gebeurtenis.

Een of meer stukken van het rollend bagage kan een nuttige aanvulling zijn bij het reizen. De juiste wielen bagage kan een verschil maken, dus neem de tijd om te controleren of uw opties bij het winkelen.