de beste vakantie clubs van 2017

De top performers in onze review zijn Marriott Vacation Club, de Gold Award winnaar; Starwood Vacation Ownership, de Silver Award winnaar, en Holiday Inn Club Vacations, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking.

Beeld uw perfecte vakantie. Bent u loungen in een hangmat onder de warme zon met het geluid van de golven in de kust als het tij langzaam stijgt? Misschien bent u op de rand van een skilift als je voor te bereiden op een dubbele zwarte diamant pad te nemen. Misschien heb je affiniteit met de geschiedenis en kan niet wachten tot de 14e-eeuwse kastelen in Schotland. Als uw tijd weg van het werk en thuis voor u belangrijk is en u begint met het plannen van uw één- of twee-weekse vakantie een jaar van tevoren, wilt u misschien overwegen om een ​​lid van een vakantie club.

Hoe Vacation Clubs werken?

Een vakantie club is niet helemaal zoals Club Med, dat is een all-inclusive resort vakantie. Een vakantie club werkt op dezelfde wijze als een timeshare, in zoverre dat u uw geld te investeren in een bepaalde unit en een bepaalde week in het jaar. Echter, timeshares meer flexibel met het punten systeem. Dus, je nog steeds kopen een deel van een eenheid van “kopen” een week in een resort van uw keuze, die bekend staat als uw huis resort.

Door de meeste vakantie clubs, je week vertaalt in punten die je kunt besteden om vakantie op verschillende plaatsen in het netwerk van de club. De punten die werken als vakantie valuta. Als u een bestemming te kiezen, zoals een resort in Orlando, in het hoogseizoen, moet je meer punten te besteden aan een plek te reserveren. Als alternatief, als u ervoor kiest om vakantie tijdens de daluren seizoen, kun je minder punten uitgeven voor dezelfde villa.

De meeste vakantie clubs verwachten dat je een grote forfaitair bedrag vooraf betalen, of u kunt het opzetten van financiering. De aanvankelijke kosten dekt alle kosten voor dat jaar en sluit je in een contract met de club. In de meeste gevallen wordt u het maken van een aankoop van onroerend goed en kan het recht van gebruik op uw erfgenamen passeren. Echter, sommige contracten eindigen na een bepaald aantal jaren of bij uw overlijden. Gemiddeld vakantie club lidmaatschappen kost ongeveer $ 20.000. vergoedingen lid zijn verschuldigd per jaar en over het algemeen lopen van $ 800 tot $ 1.000. Die vergoedingen en onderhoudskosten, die soms los van de jaarlijkse contributie, kan elk jaar te verhogen. Als er groot onderhoud of andere werkzaamheden moet worden gedaan naar het resort, zou je verwachten dat een wetsvoorstel om te helpen te dekken die kosten te zien. Dus, kan vakantie clubs een goede investering in uw vrije tijd als je de middelen zijn.

Als je kijkt naar reizen clubs en timesharing, kun je lopen over RCI en Interval International. Dit zijn vakantie uitwisseling bedrijven die dienen als een soort tussenpersoon om u te helpen de handel in uw week in het resort je koopt in voor een week in andermans timeshare-eenheid. De beste vakantie clubs geven u een lidmaatschap van deze groepen en onder meer de vergoeding voor het in uw contributie. U kunt meer informatie over deze wisselkoersen groepen in onze artikelen over vakantie clubs te leren.

Wanneer het proberen om te beslissen welke vakantie club om mee te doen, heb je verschillende opties te onderzoeken. Kijk naar het aantal resorts zul je in staat om te gebruiken, of deze resorts zijn beschikbaar in de bestemmingen die u wilt bezoeken, en wat voor soort voordelen die je krijgt als lid. Je hebt een veelheid aan keuzes als het gaat om uw vakantie, maar deze timeshare resorts die we beoordeeld zijn de beste vakantie clubs beschikbaar om vele redenen.

Vakantie Clubs: What We geëvalueerd wat we hebben gevonden

Zoals bij elke grote aankoop, moet je serieus overwegen wat de investering is voor jou. Het kopen van een lidmaatschap van een vakantie club kunt u een deel van onroerend goed te geven, maar wat je eigenlijk de aankoop van het recht om een ​​eenheid te gebruiken binnen een resort voor elk jaar ten minste één week. U zult niet echt iets fysieke om te laten zien voor uw aankoop. Wat je eigenlijk investeren in is uw tijd. Als het nemen van vakantie is belangrijk voor je en je hebt een goede herinnering om te gaan, dan is een vakantie club is een goede keuze, zolang het is binnen uw middelen.

Elke uitspraak van “timeshare” kunnen opgetrokken wenkbrauwen en gefluister van fraude prompt. Timeshares hebben een slechte reputatie in de loop der jaren ontwikkeld, dat is deels de reden waarom de industrie bedacht de term “vakantie club.” Er zijn frauduleuze bedrijven die uitsluitend bestaan ​​om prooi op nietsvermoedende consumenten, maar er zijn manieren waarop je jezelf kunt beschermen tegen deze schaduwrijke outfits. U moet uw contract van boven naar beneden te lezen en zelfs uw advocaat te raadplegen als dat maakt je je beter voelt.

Toen we in vergelijking vakantie clubs, hebben we gekeken naar hoeveel het zou kosten om een ​​week tijd block te kopen tijdens de zomermaanden in Florida. De aankoopprijs is slechts het topje van de ijsberg voor de meeste vakantie clubs, want je kunt verwachten dat de jaarlijkse contributie per jaar dat u eigenaar van een stuk van een timeshare te betalen – en die contributie waarschijnlijk toenemen op basis van de inflatie, reparatie, renovatie, fiscale toeneemt en andere incidentele posten. Bijvoorbeeld, Disney bekendgemaakt dat rechten zijn gestegen met 3 tot 6 procent per jaar.

We geprijsd ook 20 jaar van vakanties via drie reissites waaronder Expedia.com. De kosten variëren van $ 13.860 tot $ 25.060, wat vergelijkbaar is met het bezit van een vakantie club aandeel, en uw gezin kan mogelijk de eigenaar van de timeshare voor de generaties.

Er zijn een paar kanttekeningen in gedachten te houden wanneer u een vakantie club lidmaatschap aan te schaffen. Prijs is natuurlijk een factor die u moet overwegen. U moet uw vakantie op voorhand te plannen – soms al een jaar of twee van tevoren. Als je een populaire bestemming in het hoogseizoen kiest, moet je bereid zijn om meer vakantie punten gebruiken. U kunt verwachten dat de jaarlijkse contributie of onderhoudskosten stijgen elk jaar. De meeste vakantie clubs bieden een ontbinding periode, die geeft je op zijn minst een paar dagen tot twee weken in sommige gevallen, om je gedachten te veranderen als de koper wroeging vestigt zich in.

Lees je contract grondig om uit te vinden hoe lang uw lidmaatschap duurt, of je het kunt overbrengen naar een familielid of vriend en hoeveel dat gaat kosten, en welk percentage van een beoordeling vergoeding die u moet betalen als grote reparaties plaatsvinden. Houd er ook rekening mee dat een vakantie club het punt kosten van bepaalde dagen en weken kunnen veranderen wanneer het wil, dus je kan niet in staat zijn om bepaalde data op bepaalde bestemmingen te boeken zonder de aanschaf van meer punten. Als onderdeel van een vakantie club moet een leuke ervaring zijn, dus zorg ervoor dat u precies weet wat u de aankoop bent met het lezen van wat we te zeggen hebben over de beste vakantie clubs beschikbaar.

onze aanbevelingen

Onze top picks voor de beste vakantie clubs behoren enkele van de grootste namen in de industrie. Marriott Vacation Club biedt U duizenden keuzes in resorts en hotels op bijna elke bestemming die u kunt dromen, en de aankoop die je maakt is deeded, dus het is van jou voor altijd. Dit zijn slechts een paar redenen waarom de club krijgt onze Gold Award titel. De Silver Award gaat naar Starwood Vacation Ownership, want het biedt dezelfde voordelen als de top-ranked club, maar het heeft een hogere vergoedingen. Holiday Inn Club Vacations wint onze Bronze Award voor zijn flexibiliteit en hardwerkende customer support team.

Hoewel Disney Vacation Club onze top drie niet gehaald, toch is hij hoger dan de meeste van onze top 10 lijst vanwege zijn meerdere voordelen en kortingen. Echter, na 45 tot 50 jaar, hoeft u niet langer de titel te houden om uw deel van de timeshare. Voor een meer traditionele timeshare, kunt u kijken naar Perennial Vacation Club, dat is de minst dure optie op onze lijst, maar het is afhankelijk van beschikbaarheid. Je hoeft niet zo veel plaats keuzes te komen met het, maar als u tevreden bent met de opties biedt bent, kan het een goede keuze voor u zijn.