de beste winkel stofzuigers 2017

Shop stofzuigers zijn veelzijdige apparaten die uw huis en tuin kunt schoonmaken in een verscheidenheid van manieren. Hier is wat je moet weten over de capaciteit, macht, ontwerp, filters en bijlagen.

De top performers in onze recensies zijn Ridgid WD1450, de Gold Award winnaar, de Vacmaster VBV1210, de Silver Award winnaar, en de Craftsman 12.004, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een winkel vacuüm aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 winkel stofzuigers.

Shop stofzuigers zijn multifunctionele instrumenten die kunnen opruimen van de zwaarste knoeit rond uw huis. De meeste zijn nat-droog stofzuigers met grote tanks voor zowel puin en vloeistoffen, wat betekent dat u kunt ze gebruiken na houten projecten in de garage of op een ondergelopen kelder droog. Wielen maken ze draagbaar voor lozingen in de keuken of stofzuigen uw auto. Beyond zuigkracht, de beste winkel stofzuigers hebben een waait functie, perfect voor het opruimen van bladeren vanaf het trottoir. Sommige om te zetten in een blower kunt u mee te nemen door het losmaken van de motor, terwijl anderen nog steeds nodig om de tank te bewegen samen met u op de grond.

De twee belangrijkste onderdelen van een winkel vacuüm zijn de capaciteit en macht. Dat wil zeggen, hoe snel het opzuigt puin en hoeveel het kan opslaan voordat je nodig hebt om het te legen. We rekening mee gehouden dat draagbaarheid is belangrijk, maar niet ten koste van de macht. Afgezien van deze, als we het totale ontwerp en hoe makkelijk elk vacuüm is om te bewegen.

Voor onze tests, we opgezogen typische materialen zou u in uw eigen huis of in de garage in te voeren. We verspreid 2 ounces van mulch en zaagsel gemengd met zes kleine schroeven. Vervolgens hebben we gemeten hoeveel van het puin de winkel stofzuigers opgepakt na één pass. We inclusief grotere stukken van mulch om te zien hoe goed de winkel stofzuigers behandeld zwaardere projecten. Voor afzuigen, we opgezogen 2 liter water en gemeten hoe lang het duurde voor vacuüm om de taak te voltooien. We hebben de beste vacuüm waren drie keer sneller dan die op de onderkant van de opstelling. Nadat het werk klaar was, we gemeten hoe schoon de filters waren en voerde algemene beweging tests, zoals het verplaatsen van de stofzuigers rond door de slang of over een hindernis.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om producten in de hands-on tests die zo dicht mogelijk de ervaring van de typische consument te simuleren evalueren. We kregen alle winkel stofzuigers het voor deze beoordeling van de bedrijven. De bedrijven hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Terwijl onze geteste attributen moeten worden leidende overwegingen bij het kopen van de juiste winkel vacuüm, moeten andere functies en mogelijkheden figuur in uw keuze. Hier is een overzicht van de belangrijkste, met een belangrijke vraag voor elk.

Ontwerp: Is de totale omvang belangrijk voor u; Shop zuigt hebben allemaal een soortgelijk ontwerp?. De tank zit meestal op de vloer op wielen en kan verplaatst worden terwijl u vacuüm. Het puin of het water wordt opgezogen door een lange, uitschuifbare slang. De meeste stofzuigers zijn voorzien van een top handvat voor het oppakken van het apparaat en rekken voor de bijlagen. Je moet kijken naar winkel stofzuigers die lange slangen, multiple extensions tools en netsnoeren die vast te zetten hebben. De beste koorden tot 20 voet in lengte. De grootte varieert. Onze hoogst gewaardeerde stofzuigers hebben tanks zo groot als 14 liter, maar dat zou te groot zijn als je een kleine winkel of een beperkte opslagruimte. Voor kleine klusjes zoals stofzuigen uw auto of het houden van een vacuüm in de gangkast, zijn er stofzuigers met tanks zo klein als 2 liter.

Filters: werk je met mooie materialen; Verschillende filters zijn beschikbaar op de winkel stofzuigers?. Sommige zijn doek zakken die moeten vervangen, terwijl anderen zijn cartridges die u kunt schoon te maken en te hergebruiken. De meeste modellen hebben een geplooid patroonfilter, die gemakkelijker te veranderen en minder kans op lekkage dan schuim of doekfilter. Je moet aandacht besteden aan hoe goed het filter ook. Sommige zijn moeilijk te vinden en kunnen alleen worden aangeschaft via de website van de fabrikant. Als u het stofzuigen fijne materialen zoals as of zaagsel, moet je kijken naar een stoffilter die beter vallen deeltjes. Deze hebben de neiging om in de motor en laat de levensduur van het vacuüm wanneer dit filter heeft.

Bijlagen: Wat Jobs heb je nodig uw stofzuiger te doen; Attachments kan echt helpen uw nat-droog vacuüm opvallen. De meeste hebben buisverlengstukken voor moeilijk bereikbare gebieden, maar sommige komen met meerdere toverstokken voor extra bereik. Borstel nozzles werken het best voor grote puin, en spleet tools zijn goed voor hoeken of barsten. Voor de blower, sommige stofzuigers zijn voorzien van een speciale brede gereedschap voor het afdekken van een groter gebied. Voor natte opruimen, op zoek naar soepele stoffen en concentratie nozzles.

Drie winkel stofzuigers – de Ridgid WD1450, de Vacmaster VBV1210 en de Craftsman 12004 – stond in vergelijking met de andere nat-droog stofzuigers die we hebben getest. De Ridgid en Vacmaster pakte elk stukje van mulch in de eerste doorgang en opgezogen water drie keer sneller dan andere modellen. The Craftsman liet een beetje achter, maar het is nog beter dan de concurrenten overall met zijn grotere slang. Het was ook een van de gemakkelijkst te bewegen.

Een paar van de modellen waren moeilijker om direct te vergelijken. De ArmorAll AA255 en DeWalt DCV581H waren gewoon niet zo krachtig en had moeite met grote banen, maar elk is ontworpen als een draagbare eenheid waarmee je rond kan dragen. De ArmorAll heeft slechts een 2-liter tank, maar je zult niet veel meer nodig als je doel is het schoonmaken van uw stoffering. De DeWalt is uniek omdat het werkt met een oplaadbare batterij. Deze functies kunnen voor u belangrijk zijn als het vacuüm is meer voor uw auto dan je winkel.