het beste water filtersystemen 2017

Verminder ongewenste verontreinigingen en het verbeteren van de smaak van uw water met een drink filtersysteem. Het installeren van een waterfilter systeem onder uw gootsteen kan u helpen bij te houden van de slechte uit uw drinkwater.

In de Verenigde Staten, het water dat afkomstig is van een openbaar water systeem moet voldoen aan strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat het veilig is om te drinken. Maar dat betekent niet dat het vrij is van alle verontreinigingen. Uw drinkwater kan onzuiverheden die niet alleen invloed op uw gezondheid, maar de smaak, de kleur en de geur van het water bevatten. Waterfilter systemen, zoals under-the-counter waterfilters, zal verontreinigingen verminderen van u water. Deze systemen, ook wel bekend als kraan water filters, dient u hoofdkraan van uw huis, meestal onder het aanrecht. Hoewel deze filters alle verontreinigingen niet volledig zal verwijderen, zullen zij een aanzienlijk aantal te verminderen en de algehele kwaliteit van het water.

De meeste drinkwatersystemen filteren het water in 3-6 verschillende stadia. van deze systemen filterproces verschillend en verschillende resultaten. Sommige systemen zullen meer dan 50 vervuilende stoffen te verwijderen, terwijl anderen slechts een handjevol zal verwijderen.

Bovendien, de meeste van deze drinkwatersystemen geen professional nodig te installeren. De meeste producten kunnen onder uw gootsteen worden geïnstalleerd in een paar minuten. Ze kunnen echter groot en omvangrijk zijn en nemen een aanzienlijke hoeveelheid ruimte onder uw gootsteen.

Voor meer informatie, lees onze artikelen over water filtersystemen. Ook, neem een ​​kijkje op onze top drie producten: Aquasana 3-Stage Under Counter, WaterChef U9000 en Apec Water ROES-50.

De beste waterfiltratie systemen verwijderen van een aantal verontreinigende stoffen, hebben een lange levensduur en nemen geen een aanzienlijke hoeveelheid ruimte onder de gootsteen. Verder zijn deze systemen bieden een lange garantie. Hier zijn de criteria die we gebruikt om deze producten te evalueren

Het installeren van een waterfilter systeem is een eenvoudige manier om je water veilig te houden, evenals het verbeteren van de smaak, geur en kleur. Een drinkwater filter kan een klein ding dat een blijvend effect op je gezondheid heeft zijn.