top 10 beste crowdfunding platforms 2017

Met de groeiende populariteit van crowdfunding voor zowel persoonlijke als zakelijke redenen, zijn veel mensen, bedrijven en entiteiten die niet alleen het gebruik van deze sites, maar ook het creëren van hun eigen online crowdfunding platforms. Non-profitorganisaties en universiteiten kan het opzetten van campagnes voor een verscheidenheid van oorzaken, projecten en diensten op één website. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het starten van een eigen crowdfunding inspanningen kunnen investeringen op basis van het eigen vermogen crowdfunding sites en, compleet met ingebouwde regelgeving en beschikbare geblokkeerde rekeningen te starten.

Voor deze site, hebben we gekeken naar software en diensten die u in staat om uw eigen site om fondsen te werven. Deze sites hebben geen campagnes, maar bieden ondersteuning aan degenen die wensen te vergemakkelijken en beheren van een platform waar zij of anderen campagnes kunt maken, schenken of te investeren. Als u op zoek bent naar de werkelijke campagnes waar je je eigen zaak kan een lijst of doneren of te investeren, neem een ​​kijkje op onze beloning op basis van crowdfunding, equity crowdfunding of fondsenwerving sites zoals Crowd Valley, de Gemeenschap gefinancierde en Invested.in.

Bij het maken van uw eigen platform, heb je veel keuzes, omdat diensten aan te bieden een breed scala aan opties. Sommige diensten bieden alleen equity crowdfunding, terwijl anderen bieden een soort van campagnes. De manier waarop u uw platform en de mate waarin u kunt aanpassen zal variëren afhankelijk van de site, en verschillende sites bieden verschillende betalingsmogelijkheden. De volgende zijn functies die we belangrijk geacht om te overwegen wanneer kiezen crowdfunding software om uw eigen platform te creëren.

Deze platform software-applicaties kunt u maken en controleren van een crowdfunding-omgeving. Dit betekent dat u de site, ingestelde parameters en normen voor campagnes te beheren, en zelfs het starten van een nieuwe onderneming in het verstrekken van een plaats voor anderen om fondsen te werven voor hun oorzaken.