top 10 beste equity crowdfunding diensten 2017

Als u op zoek bent naar geld voor uw bedrijf, maar u wilt niet tot het afsluiten van een lening of u niet in aanmerking voor een lening, equity crowdfunding is een goed alternatief. Beleggers die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf zijn bijdragen aan crowdfunding doel van uw bedrijf, en in ruil daarvoor, bieden u het eigen vermogen. Dat kan in de vorm van aandelen of een percentage van uw verkoop voor een bepaalde tijd

Voor deze site hebben wij crowdfunding sites die zich richten op beleggers en bedrijven en degenen die het eigen vermogen te betrekken bij een of andere manier als terugbetaling, met inbegrip van EquityNet, CircleUp en Fundable inbegrepen. Als u op zoek bent naar beloning op basis van crowdfunding voor niet-zakelijke redenen, eens een kijkje op onze crowdfunding website. Als u op zoek bent naar vorderingen die je terug te betalen, neem een ​​kijkje op kleine zakelijke leningen of peer-to-peer-lenen.

Bij het kiezen van een investering of equity crowdfunding site, wil je het proces te begrijpen en duidelijk zijn over wat je ontvangt de belegger in ruil daarvoor. Sommige diensten je klaarstoomde met investeerders geïnteresseerd zijn in aandelen en het eigen vermogen, terwijl andere sites die u verbinden met investeerders die graag rendementen in de vorm van een deel van uw verkoop. Ziet er voor locaties met lage kosten, indien van toepassing. Niet alle diensten een vergoeding voor de investeringen, maar eerder een abonnement in rekening te brengen. De volgende zijn enkele van de cruciale aspecten wij rekening gehouden bij het zoeken in het eigen vermogen crowdfunding sites.

In plaats van het afsluiten van een standaard lening die u terug te betalen met rente, aandelen crowdfunding websites je klaarstoomde met investeerders die hopen om een ​​deel eigendom van of de voorraad in uw bedrijf. Ze nemen een persoonlijke interesse in het succes van uw bedrijf. Het bouwen van een investerende cirkel kan helpen uw bedrijf te laten groeien en te slagen.