top 10 beste overbruggingskredieten 2017

Als het gaat om de financiering, kleine bedrijven worden vaak geconfronteerd met een financieringstekort van twee langlopende leningen. Misschien bent u te wachten op een nieuwe investering door te komen, of misschien uw huidige hypotheek op het kantoor van het bedrijf ruimte komt als gevolg en je hebt niet helemaal gevonden een nieuwe hypotheek te betalen uit de huidige. Overbruggingskredieten, zoals hun naam al aangeeft, de kloof tussen de twee lange-termijn leningen. Ze bieden u het kapitaal dat u nodig hebt om verder te gaan runnen van uw bedrijf terwijl u wacht op een meer permanente financiering oplossing.

Dit soort kloof financiering geeft uw bedrijf de flexibiliteit om nieuwe projecten op te starten of te kopen van nieuwe woningen in een markt waar de tijd is vaak een van de belangrijkste middelen. Financiering van nieuwe investeerders kan een tijdje duren om je te krijgen, dus met een optie om de financiering van projecten in de tussentijd is belangrijk. Hoewel veel overbruggingskrediet kredietverstrekkers bestaan, drie gemeenschappelijke kredietverstrekkers zijn ARF Financial, Patch of Land en Liberty SBF.

Omdat een groot aantal kredietverstrekkers bestaat, kan je in de verleiding komen om te zoeken naar de laagste brug lening tarieven. Terwijl de lening tarieven zijn belangrijk, ze variĆ«ren vaak sterk, afhankelijk van de markt en uw individuele situatie. Er zijn verschillende andere factoren in overweging te nemen als je kredietverstrekkers onderzoek – elementen die in het algemeen meer worden vastgesteld dan de tarieven. Bij het zoeken naar een brug lening kredietverstrekker, factoren, zoals de lening bedraagt, leningsvoorwaarden en goedkeuring tijden zijn allemaal belangrijk.

Bridge leningen zijn vaak van cruciaal belang voor de uitbreiding van kleine bedrijven die geen miljoenen dollars hebben tot hun beschikking. In een tijd waarin de markten vaak fluctueren en de noodzaak om de kloof te overbruggen tussen de financiering groter groeit, aanbieders van overbruggingskredieten floreren. Zoals u hierboven rekening houden met de criteria, kunt u een overbruggingskrediet geldschieter die zal passen bij de behoeften van uw specifieke project te vinden.