top 10 elektrische dubbele wand ovens 2017

Met dubbele wand ovens, hoeft u niet naar de oven van de buren om meerdere gerechten te bereiden in een keer te lenen, en u kunt uw maaltijden op ooghoogte te koken.

De top performers in onze beoordeling zijn de Whirlpool WOD93EC0AS, de Gold Award winnaar; Maytag MEW9630DS, de Silver Award winnaar en Frigidaire FGET3065PF, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een dubbele wand oven aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Of u nu koken Thanksgiving diner of voor een klein etentje, moet je dienovereenkomstig te bereiden, zodat al het eten op tijd gaar is. Dubbele wand ovens helpen nemen de stress van het koken van meerdere gerechten, omdat ze zorgen voor flexibiliteit en dual power aangezien u uw maaltijd te bereiden. Ingebouwde dubbele ovens worden direct geïnstalleerd in de muur, zodat je geen ruimte tegen te verliezen en kan gemakkelijk beide ovens bereiken zonder de noodzaak om te bukken en trek dat de 20-pond kalkoen. Daarnaast is er een dubbele oven kunt u gelijktijdig koken van meerdere gerechten bij verschillende temperaturen.

Dubbele wand ovens zijn verschillend van dubbele oven bereiken omdat ze niet elke vorm van kookplaat voorzien. De oven is gebouwd op ooghoogte met controles en instellingen zich boven of tussen ovens. Deze ovens zijn voorzien van veel van dezelfde controles en instellingen die u op de dubbele oven ranges en slide-in reeksen te vinden. Bekijk onze artikelen over elektrische dubbele wand ovens voor nog meer informatie.

Er zijn twee hoofdtypen van het koken technologie beschikbaar in de dubbele wand ovens: thermische en convectie. Thermische ovens zijn uw traditionele ovens. Verwarmingselementen verhoging van de temperatuur van de lucht, die het voedsel kookt. Convectieovens vergelijkbaar doordat zij ook verwarmingselementen gebruiken, maar de ovens hebben een kleine ventilator die de hete lucht circuleert gehele interieur van de oven. Hierdoor wordt het voedsel niet alleen koken sneller maar ook gelijkmatiger koken. Producten met deze optie op onze line-up zijn over het algemeen hoger gerangschikt dan die dat niet doen. Houd in gedachten dat op veel elektrische dubbele ovens slechts één van de ovens een convectie koken mode.

Ovens die functie convectie koken technologie ook meerdere convectie koken modi voor het koken van verschillende soorten voedingsmiddelen. Er zijn drie soorten convectie modi: bakken, braden en roosteren. De convectie bak modus wordt de warmte uitgestraald door alleen het onderste verwarmingselement in de oven, die deze instelling ideaal is bij het koken van voedsel met korsten, zoals pizza’s en taarten. Convectie braden straalt warmte uit het bovenste element, wat ideaal is voor verschroeiende voedsel zoals groenten en vlees. In de convectie gebraad instelling wordt warmte uitgestraald door beide elementen, waardoor het ideaal is voor het roosteren vlees, zoals varkensvlees of rundvlees.

Tenzij je de bouw van een nieuw huis of volledig verbouwen van uw oude keuken, zijn uw opties voor de oven maten waarschijnlijk beperkt tot de huidige ruimte in uw keuken. Zorg ervoor dat u een model te selecteren met de juiste afmetingen voor uw keuken lay-out. Hoewel elektrische dubbele ovens variëren in grootte van 24 inch tot 36 inch breed, alle van de ovens op onze line-up zijn 30 inch breed.

Als je kijkt naar de juiste oven voor uw keuken, de capaciteit van de oven is een belangrijke factor. Houd in gedachten dat, hoewel twee ovens dezelfde afmetingen kan hebben, kan het koken capaciteit van elke oven verschillen. Bij het zoeken naar de juiste oven, moet u overwegen hoeveel mensen je regelmatig voeden. Een familie van één of twee personen moet een oven met tenminste 2 kubieke voet, een kleine familie van 3:57 individuele behoeften minimaal 3-4 kubieke voet en een gezin van vier of meer zal een oven nodig met minstens 4 kubieke voeten van de kookruimte.

We concentreerden onze recensies uitsluitend op de elektrische dubbele wand ovens. Bovendien zijn alle van de producten op onze line-up vallen tussen de $ 1.700 en $ 4.000. Dit is een midrange prijs voor deze producten. Minder dure producten meestal gebrek aan een groot aantal instellingen of slechts beschikken over één oven. Producten die meer kosten zijn doorgaans voor meer gecommercialiseerd of horecazaken. De producten extraatje bieden al basic bakken functies en een grote capaciteit, talrijke instellingen en knoppen en voldoende garantie.

Voor onze vergelijking, wij de grootte van elk oven beschouwd en of zij convectie mogelijkheden. Fysieke ontwerp en koken functies allemaal een rol gespeeld bij het bepalen van de beste dubbele ovens. We hebben gekeken naar hoeveel kleuren elk model aangeboden, het aantal racks omvatte en of elementaire veiligheidsvoorzieningen zoals automatische uitschakeling mogelijkheden en deursloten aanwezig waren.

Er zijn een aantal extra factoren die u zou moeten overwegen als u op zoek naar de beste dubbele wand oven voor uw huis. Hier zijn een paar meer functies die je moet zoeken.

De Frigidaire FGET3065PF, onze winnaar Bronze Award, biedt een volledige feature set. Het voorziet stoom opties samen met een traditionele warmte zelfreinigende cyclus. U kunt kleine morsen en rommel te verwijderen met een basis van twee uur reinigingscyclus, dat is de kortste zelfreinigende cyclus we zagen in onze vergelijking. Daarnaast biedt deze elektrische dubbele wand oven wordt geleverd met drie kleuren keuzes en zes ovenrekken.

De Maytag MEW963ODS, onze winnaar Silver Award en biedt een garantie van 10 jaar voor zijn onderdelen en arbeid. Alle andere producten die wij alleen beoordeeld bieden een garantie van een jaar. Het beschikt ook over 5 kubieke voet van het koken ruimte in elke oven, waardoor dit product een van de beste voor het koken van grote schotels maakt – of meerdere gerechten tegelijk.

De Whirlpool WOD93EC0AS, onze winnaar Gold Award, heeft zowel convectie en thermische koken technologie, alsmede vier kleuren zodat je de look perfect overeenkomen met uw keuken te vinden.

Een ander product die het verdient om te worden opgemerkt is het GE JT3500EJES. Deze elektrische dubbele wand oven ontbreekt convectiekoken mogelijkheden, maar het biedt stoomreiniger opties – een pluspunt als de oven nodig heeft diepe reiniging. Elke oven beschikt over 5 kubieke voeten van de kookruimte, waardoor het een van de grootste ovens op onze line-up.

Met een dubbele wand oven, heb je genoeg ruimte om meerdere gerechten te bereiden in een keer en maak indruk op het diner gasten met je perfect getimede koken.