top 10 laminators 2017

Een lamineermachine wordt gebruikt voor het afdekken behouden papiermateriaal, zoals certificaten, foto’s en folders, in een dunne vinyl of plastic folie. Dit proces resulteert in een beschermende laag die het materiaal te beschermen tegen steeds vlekken, bevlekt, gescheurd, gevouwen of beschadigd door water houdt. Het voegt ook extra sterkte en stijfheid om iets anders te dun documenten en papieren. Typische lamineren apparaten zijn de GBC Pinnacle 27 EZload Roll Laminator, de Scotch TL1306 Thermal Laminator en de AmazonBasics Thermal Laminator.

Deze machines worden gebruikt met verschillende films en zakken, die elk een andere afwerking te produceren. Populaire afwerkingen opgenomen mat, glans, soft touch en anti-graffiti. Deze films en zakken kunnen soms bijzondere eigenschappen toe te voegen aan het gerede gelamineerde product. Zo hebben sommige kunststoffolies speciaal bewerkte zodat wanneer gelamineerd, kunnen deze worden geschreven die krijt of uitwisbare stiften zonder nadelige gevolgen document eronder.

Bij het kiezen van de juiste lamineermachine, zijn er verschillende mogelijkheden te overwegen. De aard van de machine, de snelheid en het lamineren dikte moet al factor in uw beslissing.

Een kantoor of thuis lamineren machine kan helpen bij het behoud en de bescherming van uw papieren materialen en uitbreiden van hun leven. Zorg ervoor dat u de functies van deze machines te begrijpen, zodat u de juiste laminator kan kiezen voor je.