top 10 smartwatches 2017

In plaats van te trekken uit uw smartphone, controleer uw SmartWatch voor meldingen, het bijhouden van fitness, het reageren op berichten en het zien van wat er online gebeurt.

De top performers in onze beoordeling zijn de Apple Watch Sport, de Gold Award winnaar, de Moto 360, de Silver Award winnaar, en de Huawei Watch, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een SmartWatch aan uw behoeften te voldoen, samen met informatie over hoe we aangekomen bij onze ranking van deze 10 producten.

We verdrinken in kennisgevingen en worden voortdurend onderbroken door te piepen en het zoemende smartphones. Het is een eindeloze race om up-to-date te houden op e-mail, sms-berichten en sociale media. Het maakt niet uit waar je gaat, zie je mensen in de ban van de gloeiende scherm van hun smartphones. Sommigen beweren onze telefoons zijn ook invasief geworden.

Voer smartwatches. Smartwatches zijn niet ontworpen om gebruikt te worden gedurende enkele minuten per keer. Probeer maar eens het verhogen van uw pols voor meer dan 30 seconden. Het is ongemakkelijk en het ziet er onhandig. De beste smartwatches vermindering van het aantal keren dat u uw smartphone te verwijderen uit uw zak of tas. Ze houden u op de hoogte, onopvallend, over wat er online gebeurt zonder dat u toe te trekken uit de echte wereld. Je moet niet verwachten om telefoongesprekken te voeren met je SmartWatch, maar u kunt reageren op sms-berichten met behulp van uw stem met de meeste smartwatches.

Smartwatches bespaart u tijd voor eenvoudige taken, zoals het regelen van het afspelen van muziek, of u eraan te herinneren van het naderende afspraken en vergaderingen. Sommige hebben zelfs fitness-tracking-capaciteiten of hartslagmeters. En, natuurlijk, vertellen ze de tijd.

Smartphones, aan de andere kant, kan worden gebruikt om de boel lange e-mails te lezen artikelen of video’s bekijken op het mobiele web. Denk aan smartwatches als accessoires om uw smartphone – ze zijn niet bedoeld om je smartphone te vervangen. In plaats daarvan, zij fungeren als een verlengstuk, biedt u een snelle stukjes informatie – inkomende berichten, tweets, sportuitslagen en weer, bijvoorbeeld.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van de typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking, zowel in bruikleen van de ondernemingen en door aankoop in de detailhandel. Deze fabrikanten had geen inbreng of invloed op onze test methodologie noch was de methodologie die aan een van de fabrikanten in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze SmartWatch evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Een SmartWatch moet stijlvol en nuttig zijn. Een goede SmartWatch maakt de dag een persoon eenvoudiger en helpt u te bereiken kleine taken, zoals het markeren van een e-mail ‘lezen’ of inchecken in een vlucht met een QR-code instapkaart.

Het is belangrijk op te merken, bijna alle smartwatches vertrouwen op uw smartphone om te functioneren. Ze meeliften off-gegevens van uw telefoon en verbinding via Bluetooth. Een paar smartwatches lopen onafhankelijk van uw telefoon, maar vereisen een apart plan gegevens en telefoonnummer. Deze modellen zijn niet in onze vergelijkingen.

De meeste smartwatches draaien Google’s Android Wear software, maar anderen hebben hun eigen besturingssysteem. Bijvoorbeeld, smartwatches verschillende Samsung uitvoeren van een besturingssysteem genaamd Tizen. Pebble creëerde zijn eigen aangepaste firmware voor de SmartWatch, en de Apple Watch loopt een aangepaste versie van iOS nagesynchroniseerde watchOS. U wilt om ervoor te zorgen dat welke SmartWatch u ook kiest, het is compatibel met uw smartphone. Zo zal de Apple Watch niet werken met een Android-apparaat. Sommige oudere Samsung smartwatches werken alleen met Samsung smartphones.

Als je een iPhone en een Android Wear horloge, bent u in geluk, omdat Google iPhone ondersteuning heeft toegevoegd aan smartwatches dat Android Wear draaien. Er zijn echter nog gebreken: het horloge beperkte functionaliteit in vergelijking met wanneer het is gekoppeld aan een Android smartphone. Bijvoorbeeld, kunt u alleen lezen van sms-berichten, maar je kunt niet reageren ze op het horloge. Op dit moment, heeft Samsung’s Gear S2 SmartWatch niet werken met de iPhone.

De meeste horloges hebben een AMOLED (active-matrix organic light emitting diode) beeldscherm, terwijl anderen hebben een transflectief LCD-scherm. De Pebble smartwatches gebruik van lage-temperatuur polysilicium displays (LTPS LCD’s), die in wezen zijn gekleurd ePaper schermen. Deze zijn veel gemakkelijker te lezen in het zonlicht omdat ze geen verblinding. Screen vormen ook variëren met smartwatches, sommige zijn rond, terwijl anderen zijn rechthoekig. Sommige zijn dun, terwijl andere zijn groot en omvangrijk, vooral op kleinere polsen.

interne specificaties SmartWatch’s ook de neiging te variëren. Als het gaat om de interne componenten SmartWatch’s, grotere aantallen zijn meestal beter. De meeste hebben een RAM-geheugen van ongeveer 512 MB en u voorzien van 4 GB opslagruimte voor apps en muziek. De processors, in principe de hersenen van het horloge, typisch een snelheid van ten minste 1,0 GHz, hoe hoger de snelheid, hoe meer het horloge aankan.

Je moet ook aandacht besteden aan niveaus van waterdichtheid. De International Electrotechnical Commission classificeert de mate van bescherming in smartwatches tegen water en stof. De meeste smartwatches worden alleen splash-bestendig en zijn niet volledig waterdicht. Je bent alleen in staat om te zwemmen of douchen met een select aantal merken.

En, als een laatste overweging, als uw SmartWatch een of andere manier weet te raken beschadigd of werkt niet voor een of andere reden, je moet van te voren weet wat reparatie, hulp en ondersteuning zijn beschikbaar. De meeste smartwatches worden geleverd met een garantie van een jaar.

Drie top smartwatches – de Apple Watch Sport, onze Gold Award winnaar, de Moto 360, onze Silver Award Winner, en de Huawei Watch, onze Bronze Award Winner – stond in vergelijking met andere smartwatches, vooral te wijten aan hun ontwerp, levensduur van de batterij en breed scala aan functies.

De Apple Watch Sport is stijlvol, licht van gewicht en heeft de best uitziende scherm in vergelijking met andere SmartWatch. Het heeft ook opvallende eigenschappen die het onderscheiden van anderen, waaronder een digitale kroon u draai om door pagina’s te bladeren, in plaats van vegen op kleine scherm van het horloge. Het heeft ook een taptic motor, die trilt en geeft je verschillende feedback als meldingen en herinneringen komen.

De Moto 360 is de beste SmartWatch aangedreven door Android Wear. Het is volledig klantgericht en komt in twee maten die aantrekkelijk zijn voor zowel mannen als vrouwen. De Huawei Watch is een premium SmartWatch met een hoge resolutie display die wordt beschermd door saffier kristal.

Pebble verdient ook enige erkenning. horloges van het bedrijf kwam tot bloei als gevolg van een succesvolle Kickstarter campagne. De Pebble Time Round model is de dunste SmartWatch op de markt. Het is zo comfortabel en licht dat u bijna vergeet dat u hem draagt, dat wil zeggen, totdat het trilt om u te herinneren aan uw volgende vergadering. Overweeg ook de Pebble Time of zijn duurdere oudere broer, de Pebble Time Steel. Beide horloges zijn een grote waarde, en hun batterijen meer dan een week, de langste van elke SmartWatch. Voor meer informatie, neem een ​​kijkje op onze artikelen over smartwatches.