de beste CAD-software voor 2017

De top performers in onze review zijn TurboCAD Deluxe, de Gold Award winnaar; DesignCAD 3D Max, de Silver Award winnaar, en SketchUp Pro, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een programma om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 systemen.

Computer-aided design software kan u helpen 2D- en 3D-ontwerpen te zetten in bruikbare modellen en prototypes voor een verscheidenheid van terreinen. Van plattegronden en landschapsarchitectuur tot keuken renovaties en 3D-printen, CAD-software heeft de middelen om u te helpen op te bouwen en aan te passen ontwerpen uit de grond omhoog. Of u nu een hobbyist beginner, een professionele ingenieur of een architectuur student bent, zult u een CAD-programma op maat willen.

CAD-programma’s variëren van de consument op basis van pakketten, zoals die in onze line-up, om professionele toepassingen, zoals AutoCAD. -Consument op basis van CAD-software, terwijl het aanbieden van veel van dezelfde functionaliteit als professionele toepassingen, niet dezelfde steile leercurve en dure licenties nodig.

Hoewel het algemeen bekend dat CAD-software is een nietje voor ingenieurs, dat slechts een van de vele toepassingen. Andere ontwerpen kan het worden gebruikt voor onder meer architectuur, auto ontwerp, de kaart in kaart brengen, mode, interieur en landscaping. U kunt het ook gebruiken om muziekinstrumenten, speelgoed, huishoudelijke apparaten en gereedschappen te ontwerpen – en de lijst gaat maar door. Dit is ongelooflijk divers software. Met de komst van 3D printen, kunt u 3D CAD-ontwerpen, die in real-life modellen kunnen worden omgezet voor je ogen te creëren. In vergelijking met professionele CAD-software, is deze software eenvoudiger, gemakkelijker te gebruiken en meer betaalbaar, maar zeer effectief in het creëren van professioneel ogende ontwerpen. Als zodanig is het zeer geschikt voor beginnende en ervaren ontwerpers gelijk.

Als u meer wilt weten over de manier waarop CAD-software kan u helpen tastbare ontwerpen te maken, lees een aantal van onze nieuwste CAD-software artikelen. Het vinden van de juiste CAD-programma voor uw unieke projecten kunnen zwaar tillen te verminderen en laat je vrij om je creativiteit uit te oefenen.

Bij het winkelen voor computer-aided design software, een paar functies en tools uit springen als belangrijke indicatoren van goede software. Tijdens onze CAD-software beoordeling onderzoek, vonden we dat tools zoals een command line, huis tovenaar, uitgebreide video tutorials en een paar anderen al opgenomen in de beste CAD-software.

Je moet kijken voor CAD-tools die uw specifieke interesses vergemakkelijkt. Als u wilt architectonische ontwerpen te maken, bijvoorbeeld, wil je de beste 3D modeling tools die u kunt vinden. Je moet de mogelijkheid hebben om texturen voor verschillende plattegronden, evenals een high-functionerende muur hulpmiddel dat maakt het creëren van muren een intuïtief proces te maken. Als je niet veel ervaring hebben, de wizard huis is een waardevol instrument dat u loopt door het proces van het bouwen van een virtuele structuur. Hier zijn een aantal dingen te zoeken bij de keuze van het juiste programma voor u

We identificeerden de beste CAD software op de markt. De beste opties zijn TurboCAD Deluxe, SketchUp Pro en BricsCAD Classic. Elke kamer heeft een sterke set van individuele sterke dat het waard is om de beste op de markt genaamd te maken.

TurboCAD Deluxe heeft even sterk 2D- en 3D-functies een uiteenlopende projecten die variëren in complexiteit vergemakkelijken. Je kunt iets eenvoudigs als een stoel of zo complex als een huis te ontwerpen. Dit programma heeft een grote maat hulpmiddel palet functionaliteit. U kunt aangepaste hulpprogramma’s die u gemakkelijk kunt openen vanaf uw bureaublad te maken, waardoor u eenvoudig toegang tot de tools die u het meest gebruikt. U kunt ze eenvoudig updaten terwijl je nieuwe gereedschappen fase in uw toestel of paletten die u niet meer gebruikt te verwijderen.

DesignCAD 3D Max is gemakkelijk te navigeren en bevat veel tijdbesparende gereedschappen. Het heeft aanpasbare eigenschappen en is een van de beste softwarepakketten om 3D en 2D architectuur. Je hebt 600 gratis modellen om functies uit, zodat je niet hoeft te beginnen vanaf nul te halen. De wand tool kunt u gemakkelijk delen van het huis te scheiden.

SketchUp Pro is een van de eenvoudigste programma’s gebruiken in onze opstelling dankzij een virtuele magazijn met duizenden modellen u de functies kan extraheren. Het heeft een zeer intuïtieve interface. U kunt aanpassen en regelen de toolpaletten zoals u dat wilt met deze software. U kunt de tools die u zoekt snel, omdat elke functie is gemarkeerd met grote pictogrammen in plaats van een lijst van functies te vinden.

De beste 3D CAD-software heeft een breed scala aan functies, inclusief aangepaste toolpaletten en 2D- en 3D-template-modellen, en een eenvoudig te gebruiken interface. Of u nu op zoek bent naar een top-of-the-line of goedkope CAD-software, zorg ervoor dat het programma dat u kiest heeft de juiste tools voor uw lijn van het werk.