de beste draadloze routers van 2017

Als je niet kan veroorloven om een ​​IEEE 802.11ac-router te kopen en upgraden van al uw apparaten om te profiteren van de nieuwe standaard, misschien een entry-level wireless-n router zal volstaan.

Wireless-N routers ondersteunt maximaal vier Ethernet-lijnen en tal van draadloze verbindingen voor een verscheidenheid aan apparaten. Ze leveren draadloze snelheden bijna vergelijkbaar met een directe lijn en kan werken met apparaten zoals mobiele telefoons, draadloze tv’s, game consoles en andere Wi-Fi-apparaten. Als u in een appartement of een standaard-size huis met slechts een handvol apparaten ter ondersteuning van leven, zal dit type router uw behoeften perfect te passen.

We hebben wireless-n-routers met elkaar vergeleken en bieden gedetailleerde overzichten gebaseerd op de economische evaluatiecriteria om keuzes te beperken tot steun van aankoopbeslissingen. Voor meer informatie en details, lees onze artikelen over draadloze routers en side-by-side reviews van kwalitatief hoogwaardige producten, zoals de Linksys E1200, de Apple AirPort Express en de Belkin N450.

Wireless-N routers zijn nog steeds de weg te gaan als je op een budget. Als het geld is geen probleem, overweeg dan de draadloze routers ac, maar beseffen dat je de belofte van 802.11ac snelheid niet zullen bereiken, tenzij u uw laptop, tablet en smartphone te upgraden.

Wireless-N routers zijn achterwaarts compatibel, zodat ze nog steeds de vorige IEEE 802.11a / b / g-standaarden ondersteunen. Veel omvatten twee interne antennes voor een grotere betrouwbaarheid. De meeste draadloze routers in deze reeks ondersteunt maximaal vier Ethernet-lijnen en een aantal draadloze apparaten gemakkelijk. De routers worden geleverd met de mogelijkheid om te vergrendelen toegang tot uw apparatuur en bandbreedte te beveiligen. De beste n routers zijn ook voorzien van ouderlijk toezicht en krachtige encryptie methoden.

De criteria die we gebruiken om te evalueren draadloze routers bevatten

Er zijn maar weinig huishoudens vandaag kunt krijgen door zonder een draadloze router. Wireless N routers zijn betaalbaar en zorgen voor een snelle, betrouwbare internet voor mobiele telefoons, web-enabled tv’s, spelcomputers, laptops en tablets.