film- en tv-filtering

Elimineer de lastige zoektocht naar gezinsvriendelijke films. Reinig ze met film filtering technologie en filteren aanvallende dialoogvenster van televisieprogramma’s.

Ouders voelen zich vaak gefrustreerd tijdens het zoeken naar een gezinsvriendelijke films en tv-shows kunnen ze kijken met hun kinderen. De film en televisie ratings-systeem, hoewel nuttig, niet altijd te verlichten ouderlijke zorg. Veel ouders het gevoel dat ze niet kunnen vertrouwen PG, PG-13 of TV-14 cijfer te wijten aan verschillende niveaus van geweld, grof taalgebruik en seksuele situaties.

Tot voor kort, een aantal filmbewerking bedrijven als CleanFlicks, Familie Flix en Clean Films professioneel uitgegeven dvd-films voor een vergoeding. Echter, een 2006 District of Colorado rechterlijke beslissing deze praktijk illegaal. Huidige film filtering is legaal, omdat de technologie niet fysiek wijzigen of kopieën van een DVD of VHS-video.

Televisie filtering is ook legaal, de technologie maakt gebruik van de gesloten bijschriften signaal gecodeerd in de meeste tv-programma’s op te sporen en mute offensief dialoog. Andere tv-blocking technologie bestaat uit het blokkeren van televisiekanalen of specifieke programmering.

Movie filtertechnologie edits offensieve dialoog zoals scheldwoorden en seksueel geladen taal en scènes die excessief geweld en seksuele situaties bevatten.

Op deze site vindt u artikelen met betrekking tot film filtering alsook uitgebreide reviews en een side-by-side vergelijking te helpen een weloverwogen beslissing over welk Movie Filtering product voor u geschikt is te maken.

Film en tv-filtering producten variëren in de functies die zij aanbieden en de inhoud die ze filteren. De meest populaire producten zijn DVD-spelers die dialoog en scènes kunnen filteren uit films op basis van specifieke voorkeuren. Deze spelers gebruiken filtering software die werkt met de originele DVD. De film filters zijn ofwel vooraf geladen op de dvd-speler of gedownload naar een aparte USB-apparaat en vervolgens naar de speler geladen.

Sommige film filtertechnologie filtert alleen dialoog. Deze producten verschillen ook in de secundaire inrichtingen waarmee zij werken. Sommige werken alleen met dvd’s, terwijl anderen werken met dvd’s, videorecorders en televisie. Deze film-en tv-filtering producten maken gebruik van de closed-captioning gecodeerde signaal op dvd’s, VHS-video’s en televisieprogramma’s om aanstootgevende taal te detecteren op basis van specifieke instellingen filter.

Voor de beste Movie Filtering product dat we konden vinden, zie ClearPlay.