top 10 over het bereik microgolven 2017

Over-the-range magnetron behouden ruimte en het werk van twee apparaten te doen. Tijdens het uitvoeren van de normale koken taken van een magnetron, leveren zij ook ventilatie voor uw kookplaat.

Magnetrons zijn een gemeenschappelijk huishoudapparaat, maar velen zijn in ontwikkeling om meer dan de eenvoudige magnetron in de keuken van je moeder te zijn. Vandaag de dag, de beste magnetrons zijn krachtiger en compacter dan voorheen en ook functies om de verscheidenheid van voedingsmiddelen die u kunt bereiden met een enkel toestel te verhogen.

Een over-the-range magnetron is een handig apparaat, vooral als je nodig hebt om wat teller ruimte te wissen. De beste magnetrons van dit ras combineren de nieuwste microgolf-technologie met de functionaliteit van een afzuigkap voor uw kookplaat bereik. Geïnstalleerd over uw fornuis en uitschakelen van de teller, deze ingebouwde microgolven het werk doen van een high-power magnetron en vervanging van een traditionele afzuigkap. Een over-the-fornuis magnetron en afzuigkap geeft u meer ruimte op het werkblad in uw keuken en heldere vervuilde lucht. Het biedt ook krachtige koken, ontdooien, het smelten, het knallen, en, in sommige modellen, zelfs het bakken en braden.

Over-the-range magnetrons zijn handige apparaten in uw keuken te hebben. Veel meer dan eenvoudige microgolven, de over-range magnetron have-sensor koken opties om het giswerk uit het bereiden van voedsel, in aanvulling op andere functies koken eenvoudiger te maken. De afzuigkap wist de lucht terwijl je koken op uw kachel of in de oven, en de meeste modellen hebben fans die automatisch worden gestart wanneer ze zin te veel warmte of vervuilde lucht. Terwijl alle modellen in onze review overtreffen elementaire magnetrons, de Kenmore Elite, GE Profile en LG LMV18 boven onze lijst. Hun functies en functionaliteit maken ze het neusje van de zalm van over-the-range magnetrons. Neem een ​​kijkje op onze leercentrum voor nog meer informatie en artikelen over over-the-range magnetrons.

We keken naar een breed scala van over-the-range microgolven voor een verscheidenheid aan prijzen. Ze kunnen overal worden met prijzen van $ 200 tot $ 900, en het bovenste bereik, in veel gevallen, is gerechtvaardigd vanwege de geweldige mogelijkheden van de machines. Veel over-the-counter magnetron modellen zijn ontworpen om u vergeet uw oven en kookplaat, omdat deze een magnetron te bakken taarten, stoom groenten, en opwarmen of koken vrijwel alles. We hebben gekeken naar magnetrons dat de traditionele taken van een magnetron doen het goed, terwijl het toevoegen van een groot ventilatiesysteem voor uw kookplaat. We keken specifiek op de volgende categorieën in ons onderzoek

Een over-the-range magnetron kunt u tijd, ruimte tegen te gaan en problemen op te slaan door het nemen van het werk van twee apparaten. Degenen die beide banen het beste aanbod solide features doen over de hele linie en ziet er geweldig uit in uw keuken.