beste aandelenhandel simulatoren 2017

Investeren in de aandelenmarkt kan zo eng als het is spannend, vooral voor amateur-beleggers. Er is veel meer te overwegen dan “Koop laag, hoog verkopen.” Zelfs ervaren beleggers risico’s te nemen bij het uitproberen van een nieuwe strategie. Wanneer u geen full-time in Wall Street zijn betrokken, kan het moeilijk zijn om trends te peilen en de rijzende sterren te identificeren.

Aandelenhandel simulatoren u toelaten om de markt te verkennen zonder gevaar voor spaargeld van je leven. Met aandelenhandel simulatoren, halen u uw effecten, maken ambachten en uw resultaten bij te houden zonder te investeren werkelijke dollars. Sommige programma’s gebruik maken van gegevens uit het verleden om mogelijke trends draaien, terwijl anderen volgen een voorraad prestaties in real time. Sommige simulatoren bieden tutorials om u te helpen de kunst en wetenschap van de handel te leren, terwijl anderen gewoon bieden een instrument voor het testen van uw vaardigheden. Sommige, zoals Wall Street Survivor, sponsoren wedstrijden waar je je skills kunt meten met andere ondernemers en win echt geld.

Veel aandelenhandel bedrijven, zoals Scottrade, hebben een simulator functie als onderdeel van hun reguliere programma, terwijl de simulator Opties Industry Council’s, OIC, wordt gebruikt door SeibertNet als een gratis training tool voor haar klanten.

Aandelenhandel simulatoren variëren in de hoeveelheid virtueel geld dat ze u toelaten om “te investeren.” Gemiddeld vonden we simulators kunt u een virtueel budget van $ 100.000. Sommigen, echter, kunt u bepalen wat je denkt dat je kunt besteden en laat u toe te voegen aan dat bedrag of opnieuw de simulator om opnieuw te beginnen als dat nodig is.

U kunt meer informatie over online aandelen en simulaties met deze handige artikelen.

Verschillende online voorraad handelaren, zoals Charles Schwab, OptionsHouse of TD Ameritrade, onder andere simulatoren als onderdeel van hun trading platform. Hierdoor kunt u de software te gebruiken om uit te proberen theorieën en nieuwe strategieën. Het kan ook helpen vertrouwd te maken met een platform van het bedrijf als je net begonnen met het gebruik van de makelaardij of als u de software wilt grondiger te verkennen voor het plegen van echt geld. Als u bekend bent met de software van de makelaardij’s zijn al, de simulatie functie kunt u nieuwe tactieken te verkennen of testen van een nieuwe voorraad risicovrije op een platform dat u begrijpt. Als je de besturing en de verslagen begrijpt, kunt u de resultaten van uw experimenten nauwkeuriger te beoordelen.

Aan de andere kant, de meeste makelaars hebben een abonnement of minimale investering eis om hun programma’s te gebruiken. Als u niet klaar om te investeren beginnen of zijn geïnteresseerd in het gebruik van deze software als een academische of leren alleen ervaring, wilt u waarschijnlijk-broker gesponsorde simulators te voorkomen.

Het doel van de handel in aandelen simulatoren is om te leren. Het is een veilige plek om fouten te maken, nieuwe dingen te proberen, tweak uw systeem en krijg een goed gevoel voor hoe de markt werkt. Als zodanig, wilt u een platform dat is gemakkelijk te leren, zodat u zich kunt concentreren op de volgende trends. U wilt ook een platform dat u rapporten die niet alleen maar geven wel de nummers, maar u helpen bepalen het waarom achter de wat geeft. Tot slot, je wilt bedrijven die geïnteresseerd zijn in het helpen van u de ins en outs van de markt zelf te leren zonder te proberen te verkopen op hun dienst of methode te vinden.

Hier zijn enkele andere items om aandacht te besteden aan als u op zoek gaan naar aandelenhandel simulatoren

De beurs is niet alleen een pool van geld – het is een wilde zee, geteisterd door de stormen van de publieke opinie, evenals lokale en internationale economie. Hoewel het lijkt chaotisch op het eerste, kan een ervaren handelaar de stromingen te vinden en rijden de golven aan de winst. Aandelenhandel simulators kan u helpen leren om de wateren te navigeren.