de beste back-up software van 2017

Data back-up software maakt het mogelijk voor u om een ​​back-up niet alleen uw digitale bestanden, maar ook je hele computer. Meer informatie door het lezen van onze backup software reviews.

Weinig dingen zijn zo frustrerend als de computer mislukking, maar die frustratie kan snel omslaan naar verwoesting wanneer een gecrashte harde schijf neemt al uw onvervangbare digitale bestanden mee. Als je een kleine ondernemer die vanuit een computer of een kleine handvol desktops, de risico’s zijn nog groter. Het verliezen van al uw essentiële bedrijfsinformatie kan een ramp betekenen, dat waarom is een back-up van uw computer moet een dringende prioriteit.

Er zijn twee manieren om te gaan doen: met behulp van een cloud back-up oplossing of door het installeren van data back-up software. Het verschil tussen de twee is gemakkelijk te verklaren. Cloud services back-up van bestanden en mappen naar een afgelegen fysieke locatie, terwijl data backup software een lokale of cloud kopie kunt opslaan van uw gehele computer, zoals de geïnstalleerde programma’s en instellingen. De beste back-up software programma’s hebben de mogelijkheid om een ​​volledig beeld back-up die u kunt migreren naar heel andere hardware als uw computer ernstig beschadigd of volledig verwoest te voeren.

Bij het winkelen rond voor de software die het best past bij uw behoeften, zijn er tal van factoren in overweging te nemen. In de kern, moet het programma in staat is het uitvoeren van complexe functies, maar ook eenvoudig genoeg dat iemand zonder een diploma in computers kunnen achterhalen hoe om hem te bedienen. We hebben een aantal back-up software reviews en vond NovaBACKUP, Acronis Backup for PC en Genie Backup Manager om de drie beste back-up software programma’s. Om meer te lezen, kijk op onze artikelen over back-up software.

In onze evaluaties, vonden we allemaal van de beste back-up software programma’s omvatten een aantal functies van essentieel belang om uw computer en gegevens te beschermen. Eerst en vooral is de mogelijkheid om volledige, incrementele en differentiële back-up uit te voeren. Alle data back-up software programma’s die we beoordeeld omvatten alle drie. Het verschil tussen deze drie soorten backup is de tijd die nodig is om elke taak, evenals de frequentie van back-up. Volledige back-ups op te slaan alles, met inbegrip van bestanden, mappen en programma’s. Differentiële back-ups alleen de bestanden die zijn gewijzigd sinds de laatste volledige back-up op te slaan. Incrementele back-ups alleen het behoud van de gegevens die gewijzigd is sinds de laatste incrementele back-up. Differentiële back-ups op te slaan grotere brokken, terwijl incrementele back-ups zijn kleiner en sneller. Elk van deze is essentieel voor uw herstelvermogen bij een gecrashte computer of uitgeroeid gegevens.

Extra belang is het vermogen om een ​​back-up afzonderlijke bestanden en mappen, evenals de mogelijkheid om back-ups open en actieve bij sommige toepassingen geschikt kunnen zijn. Alle producten in onze top 10 lijst ook over wachtwoordbeveiliging, die kritiek is voor het houden van uw bestanden veilig. Verder zijn de delen het vermogen om datacompressie, die de hoeveelheid ruimte die nodig is voor een backup krimpt voeren. Daarnaast is de mogelijkheid om afzonderlijke bestanden en mappen te herstellen, en om gegevens naar verschillende locaties te herstellen, is een functie die alle producten op de lijst aandeel ons – net als de aanwezigheid van op maat gemaakte back-up scheduling gereedschap.

Naast deze kritische en gemeenschappelijke functies, de volgende zijn de criteria die we gebruikt om te bepalen welk programma de beste prestaties bieden

Wanneer de succesvolle werking van uw bedrijf aan huis is afhankelijk van de prestaties van uw computer, te investeren in een kwalitatief hoogwaardige data backup software programma is absoluut noodzakelijk. Het kan u helpen om een ​​back-up and running als je computer het niet ervaren als gevolg van beschadigde gegevens, virussen of mechanische slijtage.