de beste bescherming computersoftware 2017

De top performers in onze review zijn Norton Security met Backup, de Gold Award winnaar; Bitdefender Total Security Multi-Device, de Silver Award winnaar, en Kaspersky Internet Security, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

All-in-one internet security producten te beschermen meerdere apparaten met verschillende besturingssystemen van een enkele licentie. U betaalt minder dan wanneer u een afzonderlijke licentie voor elk apparaat gekocht, en je hebt slechts één abonnement-vervaldatum. Het gemak van een enkele licentie raadt u aan om al uw apparaten met inbegrip van uw mobiele apparaten te beschermen. Verder kunt u al uw apparaten te beheren vanuit één online portal, wat betekent dat u apparaten onder bescherming toe te voegen of te verwijderen zonder veel inspanning.

Onze bescherming computer software reviews zijn onder andere producten die minstens drie computers of mobiele apparaten die draaien op verschillende besturingssystemen te beschermen. Als je op een enkel besturingssysteem hebben geconsolideerd, verwijzen wij u naar onze beste antivirus software voor Windows beoordelen of onze Mac Antivirus Review. Wij nodigen u ook voor meer artikelen over de bescherming van de computer te lezen.

We delen onze evaluatieproces met u hier voor het geval dat het helpt u om de computer beveiligingssoftware onderzoeken. Wij handhaven dat malware detectie en prestaties resultaten gecontroleerd en gepubliceerd door onafhankelijke testlaboratoria zijn de belangrijkste selectiecriteria. Tenzij een product detecteert en verwijdert bedreigingen zonder bogging uw computer of mobiel apparaat, extra functies zijn irrelevant. Echter, zodra een product bewijst zijn vermogen om te voorkomen of malware te verwijderen zonder het systeem vertraging, dan is de volgende basis voor productdifferentiatie wordt de extra functies.

Voor all-in-one internet security producten, is het belangrijk om de testresultaten te overwegen voor elk van het besturingssysteem modules die betrekking hebben op uw situatie. Bijvoorbeeld AV-Test – een gerespecteerde software test lab – publiceert op gezette tijden de resultaten van het testen van internet security software voor Windows en Mac-computers en Android-apparaten. Laten we de verschillende testmethoden volgens besturingssysteem samen met het bereik van mogelijke platform-specifieke kenmerken.

In aanvulling op de testresultaten, beschouwen we feature sets en zet ze via hun schreden. De feature sets variëren afhankelijk van het besturingssysteem. De meest complete feature sets zijn in de Windows-onderdelen van multiplatform bescherming computersoftware. Antiphishing is nu net zo belangrijk als antimalware. Gelukkig alle producten opnemen in hun Windows-onderdelen. Bovendien is het merendeel van de producten die wij beoordeeld kunnen bedreigingen die proberen te infiltreren via e-mail en instant message te sporen. Alle producten die wij beoordeeld kan automatisch controleren op bedreigingen voor Windows die proberen in te trekken als je verwijderbare opslag hechten, zoals een USB-stick.

De Macintosh component functie lijsten zijn meestal niet zo uitgebreid als de Windows-onderdeel. Het merendeel van de producten in onze review ondersteuning antiphishing op de Mac machines. Het is geen toeval dat de drie producten aan de onderkant van onze ranking niet Macs te beschermen tegen schadelijke websites. Relatief weinig onder ouderlijk toezicht, back-upprogramma’s en encryptie.

De soort functies die u zou verwachten te vinden in de Android deel van de producten die we beoordeeld zijn onder andere antidiefstal functies, call blokkeren en filteren van berichten. Veel van de producten die u beschermen ook tegen schadelijke websites. Sommigen van hen zijn onder ouderlijk toezicht en back-upprogramma’s. Het merendeel van de producten die wij beoordeeld hebben een applicatie adviseur die u waarschuwt als er een app machtigingen die uw privacy in gevaar kan brengen eist.

Een van de belangrijkste functies te overwegen met de bescherming van software die meerdere besturingssystemen ondersteunt, is hoe goed je voorkeuren en abonnementen vanaf een enkele console kunnen beheren. In onze ervaring met deze producten allemaal bieden uitstekende gecentraliseerde account management en toegang tot diefstal-controlefuncties. Ieder van hen bieden een geweldige user experience in dit verband. Maar degenen die opvallen en verdienen het iets beter gemak van het gebruik scoort een stap verder gaan om enkele mogelijkheid om scans op verschillende apparaat installaties uit te voeren vanaf een centrale console bevatten, zodat je niet beperkt tot het uitvoeren van de acties van een specifiek apparaat .

Het gemak van multiplatform bescherming computersoftware wordt duidelijk als velen van ons te verwerven meer en meer computerapparatuur. Verder zijn we toevertrouwen steeds jongere kinderen in onze gezinnen met computerapparatuur. En oudere kinderen brengen de Windows versus Mac en Android vs. iOS debatten in het huis, wat betekent dat huishoudens wind met veel verschillende apparaten te beschermen. Welke van de winnende producten voor u geschikt is, hangt af van uw situatie. Onder onze Gold, Silver en Bronze Award winnaars, wordt elke één ontbrekende functies die u zou kunnen vereisen, dus onderzoeken onze side-by-side vergelijking. U zult merken dat wanneer je multiplatform Security Essentials te overwegen, zij allen uitmuntendheid en het ontbreken voor niets bereiken. Of u nu op Windows, Mac of Android, ze scannen malware effectief, loopvlak licht voor de systeembronnen, tonen de nauwkeurigheid in het onderscheiden van veilige bestanden van besmette dieren en u te beschermen tegen kwaadaardige websites. Ook de uitgevers reageren op verzoeken met levende subjecten 18 tot 24 uur per dag te ondersteunen.

Dus ze elk uitblinken in wat zaken en u zou uw beveiligingssoftware niet nodig om functies die u al hebben gezorgd met alternatieve toepassingen en hulpprogramma’s te bundelen. Bijvoorbeeld Bitdefender biedt 2 GB online back-up, terwijl Norton biedt 25GB. Is gebundeld backup belangrijk voor je? Kaspersky heeft geen back-up te bieden op alle. Bitdefender heeft gekozen voor een password manager met zijn multiplatform beveiliging product niet op te nemen. Norton en Kaspersky onder meer de functie op Windows, Mac, Android en iOS. Alle drie zijn onder ouderlijk toezicht op Windows. Alleen Kaspersky strekt ouderlijk toezicht naar Mac. Maar Kaspersky sluit ze uit voor Android en iOS. Norton omvat ouderlijk toezicht op Windows, Android en iOS, maar niet op Macintosh. Onze aanbeveling is dat u isoleren uw korte lijst om Bitdefender, Norton en Kaspersky en vergelijk ze dicht, zodat je een definitieve uitspraak die voldoet aan de eisen van uw huishouden kan maken.