de beste digitale voice recorders 2017

De top performers in onze beoordeling zijn de Olympus LS-100, de Gold Award winnaar, de Zoom H6, de Silver Award winnaar, en de Roland R-26, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een digitale voice recorder aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 recorders.

Handheld-recorders zijn al lang in verband gebracht met A-level studenten het opnemen van lezingen en journalisten zwermen rond atleten voor soundbites na een wedstrijd. Misschien denk je van een arts dicteert notities op een patiënt of een advocaat het opnemen van een gesprek met een klant. Echter, digitale recorders zijn niet alleen voor het opnemen van de stem meer. Deze types van eenvoudige opnames kan gemakkelijk worden bereikt met een smartphone. De beste digitale voice recorders bieden meer dan alleen een microfoon en een digitaal formaat.

De beste draagbare recorders zijn ontworpen voor songwriters en muzikanten. Deze apparaten hebben multi-track opname, ingebouwde tuners en metronomen. Ze zijn uitgerust met XLR / TRS-ingangen voor het aansluiten van externe microfoons en gitaren. Sommige zijn zelfs ontworpen met video-productiefuncties met high fidelity microfoons geschikt voor een Foley kunstenaar – iemand die geluidseffecten voor video vangt. Dus of je bent het vastleggen van een zakelijke bijeenkomst of gitaar riffs in een hotelkamer, een digitale voice recorder is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u nooit een woord, idee of melodie te verliezen. Het is een waardevol instrument voor zowel de praktische en creatieve.

Als je alleen eenvoudige dictaten, waar de kwaliteit van de opname is niet een grote zorg opneemt, dan ben je beter af met behulp van uw smartphone. Smartphones zijn uitgerust met microfoons geschikt voor het opnemen audio die is zo goed als je zou krijgen met de meeste digitale voice recorders onder $ 99. Met een app, kunt u uw gedachten en opnemen lezingen dicteren. U kunt de afspeelsnelheid aan te passen en pas de EQ niveaus. Smartphones hebben zelfs het voordeel van eenvoudig te delen. Niet alleen kunt u direct een opgenomen audiobestand sturen naar iedereen via tekst, kunt u deze uploaden naar het internet, een functie ontbreekt in de meeste digitale voice recorders.

Echter, als u zich zorgen over de kwaliteit van uw opnamen bent, dan moet je een digitale voice recorder die records in lineaire PCM audio met een snelheid van 16 of 24 bits. De opnamen die u kunt bereiken met een multitrack lineaire PCM draagbare recorder is mijlen voorsprong van wat je zou opnemen met behulp van een smartphone. Voor meer informatie, lees onze artikelen over digitale voice recorders.

Er zijn vele opnamesituaties te overwegen bij het opnemen van audio. Gaat u die de microfoon dicht bij uw mond? Wil je het op een tafel of bureau? Zult u het opnemen van zakelijke bijeenkomsten waar meerdere stemmen worden opgenomen en diepte nodig is? Hoe hard is het achtergrondgeluid? Bent u het opnemen van instrumenten? Omdat er zo veel aspecten te overwegen, moet de beste digitale voice recorders veelzijdig te zijn, zodat u zowel eenvoudige als complexe situaties op te nemen.

De beste opnames beginnen en eindigen met de microfoon. We evalueerden het frequentiebereik van de beste microfoon, zoals sommige draagbare recorders hebben meerdere microfoons. De beste draagbare recorders hebben een frequentiebereik dat begint bij 20 Hz, wat de laagste noot waarneembaar voor mens en bereikt zo hoog als 40 kHz, die ver boven de 20 kHz maximum van het menselijk gehoor. Terwijl frequentiebereik, betekent niet noodzakelijk dat het nauwkeurig zal opnemen, maar biedt wel een indicatie van de gevoeligheid van de microfoon. De microfoon dient audio in een lineair PCM-formaat met een 24-bit rate opnemen, omdat dit leidt tot een nauwkeurige digitale representatie van het oorspronkelijke analoge frequenties.

De volgende opname prestaties functie die we geëvalueerd was de sporen. Neder-end digitale voice recorders en smartphones doorgaans alleen opnemen op een track die twee kanalen heeft – links en rechts. Meerdere tracks kunt u lagen en mix sound net zoals je zou doen in een opnamestudio, waardoor u de meeste controle in complexe situaties opname als een live performance. Beschouw dit – enkele van de beste muziek van bands als The Beatles en The Rolling Stones werden opgenomen op vier sporen machines. De beste handheld-recorders moeten maximaal acht tracks. Deze apparaten zijn letterlijk opnamestudio’s die je kan houden in je hand en overal mee naartoe nemen;. Sinds een digitale voice recorder nodig heeft om uit te blinken bij elke opname scenario, evalueerden we al dan niet elk apparaat had de functies en kwaliteit die nodig zijn voor dictaten, lezingen, vergaderingen en muzikale optredens. Voor eenvoudige situaties zoals dicteren en lezingen, de draagbare recorder nodig heeft om functies als pre-opname en spraakherkenning hebben. Voor ingewikkelde scenario’s, het apparaat moet functies zoals Audio / Video synchroniseren en XLR / TRS-ingangen. Audio / Video synchronisatie kan het apparaat om te communiceren met videocamera’s op te nemen in sync met opgenomen video. XLR / TRS-ingangen kunt u externe microfoons en muziekinstrumenten aan te sluiten.

De optie afspelen is het audiobestand dat computers en muziekspelers nodig hebben om het opgenomen geluid af te spelen via een luidspreker. Niet elke audio-bestand is gelijk geschapen. Sommige apparaten zijn onder andere formaten zoals AAC voor Macs en WMA voor Windows, maar het belangrijkste formaten zijn WAV en MP3, omdat deze universele formats. WAV is een lossless formaat met een kwaliteit vergelijkbaar met een CD. Het bestand is groot, maar bevat alle nuances van de analoge versie. Een MP3 is een gecomprimeerde versie van de WAV-bestand. Hiermee kunt u meer bestanden op te slaan, maar offert de audiokwaliteit in het proces.

afspelen variabele snelheid is een belangrijk kenmerk voor de transcriptie, omdat het stelt u in staat om te vertragen of versnellen van de audio. Een looping functie is van belang voor de herziening informatie herhaaldelijk en overdubben stelt u in staat om fouten te repareren of opmerking over een bestaand spoor. Maar de grootste differentiator tussen de opties voor het afspelen van de handheld-recorders is dood verwijderen lucht. Wanneer de frequentie dips onder een bepaalde decibel, het apparaat slaat automatisch aan wanneer de frequentie niveau perks weer op. Dit is handig bij het doorlopen van opnames van een lezing of een vergadering waar er veel pauzes tussen de stemmen.

Top Tien Reviews seeks, waar mogelijk, om alle producten en diensten in te evalueren hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk. We kregen de eenheden in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Na een zorgvuldige bestudering van de opname prestaties en de opties voor het afspelen, moet u extra functies zoals opslag, levensduur van de batterij en de ondersteuning door de fabrikant te overwegen.

De Olympus LS-100, Zoom H6 en Roland R-26 duidelijk bleek de beste digitale voice recorders zijn, want ze komen met high-end microfoons geschikt voor het opnemen in allerlei situaties en bieden de meest uitgebreide lijsten van de weergave opties beschikbaar. Met meerdere tracks en XLR ingangen, zijn deze apparaten opnamestudio’s die u kunt passen in uw zak. Of u opneemt close-range dictaten of het vastleggen van gitaar riffs, ze geven u de tools om het gedaan te krijgen.

Als u op zoek bent naar een betaalbare digitale voice recorder, moet u de Zoom H4n of de Yamaha Pocketrak PR7 overwegen. De H4n kost minder dan $ 200 en wordt geleverd met veel van de functies die u zou vinden met $ 300 tot $ 400 recorders, zoals XLR / TRS-ingangen voor externe microfoons en gitaren. De PR7 is de beste handheld recorder onder de $ 100. Hoewel het niet XLR / TRS ingangen, het is uitgerust met een uitstekende microfoons in de positie XY, wat geweldig stereobeeld levert aan uw opnamen.

Het maakt niet uit als u op zoek bent naar een praktische manier van het opnemen van een spreker op een zakelijke bijeenkomst of een creatieve manier om melodieën te schrijven aan een nieuw lied – een veelzijdige digitale voice recorder is een uitstekend en krachtige tool voor het opnemen van audio. Je zult nooit verliezen een woord, beeld of geluid beet opnieuw.