de beste draadloze adapters van 2017

Draadloze adapters op deze site voldoen aan de Wi-Fi-n standaard die gegevens kunnen leveren die wedijveren met een bekabeld netwerk snelheden. Ze zijn een integraal onderdeel van het creëren van een nieuw draadloos netwerk of het upgraden van een bestaande.

Draadloze netwerken heeft een zekere mate van flexibiliteit en connectiviteit voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik dat werd toegevoegd, tot voor kort ondenkbaar. De technologie zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie van een relatief eenvoudige netwerk in de woning of een die is algemeen verspreid in een bedrijf. Verder doet het allemaal zonder dure en ongeschikte infrastructuur verbonden met een vast netwerk. Het gebruik van USB draadloze adapters maakt het ook mogelijk voor het maken van internet-verbindingen op een steeds groeiend aantal openbare plaatsen zoals cafés en hotels. Ze laten ook voor de directe ad hoc verbindingen tussen Wi-Fi-apparaten, zonder de opname van de infrastructuur apparaten zoals een router.

Er zijn een aantal gangbare draadloze technologieën die van invloed zijn zowat alle van ons dagelijks leven. Meest alomtegenwoordige zijn de mobiele telefoon netwerken. Bluetooth, een short-range technologie die paren draadloze apparaten aan elkaar, is ook gebruikelijk. Maar als het gaat om draadloze netwerken, de specifieke technologie die betrokken is Wi-Fi. De draadloze adapters die in deze review site zijn vitale onderdelen van de Wi-Fi-connectiviteit.

Het is waar dat de meeste nieuwere laptop computers in het algemeen zijn voorzien van Wi-Fi ingebouwd. Zelfs met zulke computers, de rol voor draadloze adapters is wijdverbreid. Veel laptops hebben oudere versies van Wi-Fi en kan daarom niet profiteren van de enorme verbeteringen die zijn opgenomen in de huidige standaard. Daarnaast is de geïntegreerde Wi-Fi is typisch enkele band, die zijn vermogen om high definition, bandbreedte-intensieve inhoud streamen beperkt. De oudere standaarden zijn ook veel meer gevoelig voor interferentie van andere elektronische apparaten.

Draadloze adapters kan ideaal voor desktop computers die maar zelden over Wi-Fi ingebouwd zijn. Het is een veel eenvoudiger zaak aan een USB Wi-Fi adapter dan het is om een ​​Ethernet-kabel lopen naar een computer, met name als er meerdere machines worden betrokken.

Al zijn ze vrij eenvoudig apparaten, zijn er duidelijke verschillen en de voordelen tussen draadloze adapters. Onze beoordelingen zal u helpen kiezen voor de beste is voor uw specifieke behoeften.

De verschillen tussen de draadloze routers zijn relatief weinig, maar ze zijn significant. Dit zijn de punten die moeten worden overwogen bij het maken van uw keuze

Draadloze adapters kunnen een extra dimensie en mooie tool brengen zowat elke computer. Onze doelstelling beoordelingen zal u helpen om te beslissen welke adapter beste bij u past. We hebben beoordeelden de Cisco Linksys AE1000 als de beste optie het algemeen, maar nodigen u uit om onze reviews van de D-Link DWA-160 Xtreme N en Netgear RangeMax WNDA 3100 als top alternatieven te lezen. Kijk ook eens op onze leercentrum artikelen.