de beste gamepad

Als je houdt van het spelen van pc-games, maar missen console te voelen, aan te vullen uw toetsenbord en muis met een PC gamepad om u te helpen in het spel. We zullen helpen bij het vinden van de beste game-controllers.

PC’s zijn een grote gaming investering. Aangezien u onderdelen kunt verwisselen en upgrade onderdelen, zal uw computer lang overleven en overtreffen consoles. Echter, kan je problemen hebt wennen aan het spelen met een muis en toetsenbord op het eerste. Als u niet in staat om in het spel bent, kunt u proberen een PC gamepad.

Wanneer u winkelen voor een gaming controller, iets dat zal werken voor elk spel dat je speelt moet je. Sommige games werken gewoon beter met een muis en toetsenbord, in het bijzonder real-time strategy games. Maar ook andere games zijn onspeelbaar zonder gamepad, zoals racegames. Als u een gamepad voor bepaalde soorten games koopt, moet u ervoor zorgen dat het zal werken voor alle games in dat genre.

We beoordeeld de beste PC gamepads beschikbaar. Van de vele gaming controllers, de Razer Sabertooth, Razer Onza TE en Logitech F710 waren de beste die we hebben getest. Deze hebben de beste eigenschappen, consistentie en ondersteuning. U kunt al onze gamepad reviews gelezen en ga naar onze artikelen over PC controllers.

Deze gamepads stekker direct in uw computer en u laten aanpassen van de knoppen zoals u ze wilt dus u kunt er het bevel over je karakter. Maar niet alle gamepads hetzelfde. Daarom hebben we gebruik gemaakt van de volgende criteria om te evalueren en te rangschikken de beste producten om u te helpen beslissen wat het beste voor u.

Uw computer zal uw consoles overleven en zal de beste gaming vooruitgang te zien, maar als je niet comfortabel spelen voelen, zul je nooit een kans om te zien wat de buzz is over te krijgen. Als je problemen hebt met het krijgen in het spel met een muis en een toetsenbord, zal de beste PC gamepad u een vertrouwde interface met programmeerbare knoppen voor een op maat gemaakte game-ervaring te geven.