de beste internationale forex brokers 2017

Forex trading is de grootste en meest liquide beleggingsmarkt in de wereld. U kunt trades maken 24 uur per dag, vijf dagen per week. Een forex trade is in wezen een weddenschap op de wijzigingen in de wisselkoersen. Bij het maken van forex handel, je koopt en verkoopt valuta’s, meestal in grote hoeveelheden. De typische grootte is 100.000 eenheden van een munt, maar sommige makelaars bieden veel zo klein als 100 eenheden.

Omdat forex trades zijn gebaseerd op de veranderingen in de wisselkoers van een valuta-pair. Deze verandering wordt genoemd pitten. De verandering in de pit, versterkt door de omvang van de partij, vertegenwoordigt waar het geld in forex trading is gemaakt. Bijvoorbeeld, als je euro’s kopen als ze waard 1,2840 Amerikaanse dollars en verkopen als ze de handel op 1,2842, dat de verandering van 2 pitten geeft uw winst op de positie.

Leverage is een ander belangrijk aspect van forex trading. Het bedrag van de marge van een makelaar biedt u is wat stelt u in staat om grote veel maten te kopen zonder het ophangen van een aanzienlijke hoeveelheid geld. Het belangrijkste verschil tussen de internationale forex brokers en degenen die accounts aan te bieden aan klanten in de VS is het bedrag van de marge die zij aanbieden. 1 wat betekent dat u de posities 50 keer groter dan het bedrag in uw margin account hebt: US brokers kan een maximum leverage van 50 aan te bieden. Internationale makelaars bieden hefboom tot 1000: 1. Markets.com, Dukascopy en eToro zijn drie van de meest vooraanstaande internationale forex brokers.

Neem boven ons voorbeeld, met een standaard omvang van de partij van 100.000 eenheden, uw potentiƫle winst is $ 2.000. Met een 50: 1 leverage, zou je een veel grotere winst te verdienen. Natuurlijk geldt dit ook voor eventuele verliezen.

Forex trading is de grootste investering markt in de wereld – een die handelt rond de klok en heeft het potentieel voor hoge rendementen. International forex brokers bieden een hogere leverage dan hun Amerikaanse tegenhangers als gevolg van strengere regelgeving op het Amerikaanse handelaren.