de beste multimedia mobiele telefoon

Multimedia mobiele telefoons brengen al uw media binnen handbereik. De combinatie van toegang tot internet, e-mail, PC-synchronisatie, documenten te bekijken, een camera, en (natuurlijk) een muziek- en videospeler, multimedia telefoons kunnen het allemaal aan.

Met multimedia-telefoons, kunt u uw andere elektronische apparaten thuis te laten, want je telefoon doet vrijwel alles. U kunt bellen, instant messages versturen en SMS-berichten, surfen op het internet, foto’s nemen, naar muziek luisteren, een film kijken op een scherm met hoge resolutie of de film video met een high-megapixel lens. U kunt ook bijhouden van uw drukke leven te houden met de kalender, spring rechts naar de voicemail berichten die u wilt horen met gesproken notities, verzenden en e-mails, documenten synchroniseren ontvangen op uw computer en noteer notities.

De beste multimedia mobiele telefoons bieden

Op deze site vindt u artikelen met betrekking tot multimedia-telefoons, uitgebreide reviews en een side-by-side vergelijking om u te helpen een weloverwogen beslissing over welke multimedia mobiele telefoon is geschikt voor u maken. Zorg ervoor om te kijken naar onze top-ranked multimedia mobiele telefoons: de Apple iPhone 4, HTC Evo 3D en de Samsung Infuse 4G.

In de Verenigde Staten, zijn uw mobiele telefoon mogelijkheden vaak beperkt door wat uw provider ondersteunt. We keken naar multimedia mobiele telefoons ondersteund door de populaire Amerikaanse mobiele telefoon-diensten en een aantal ontgrendeld telefoons die kunnen werken met een verscheidenheid aan aanbieders.

Als u tevreden bent met uw provider, op zoek naar de beste multimedia telefoon die je ondersteunt. Als u niet tevreden bent met uw provider, op zoek naar een mobiele telefoon service dat de voorwaarden en dekking die u wenst biedt, en kies vervolgens de beste multimedia mobiele telefoon die ondersteunt.

Hieronder staan ​​de criteria die we gebruikt om multimedia mobiele telefoons te evalueren

Als u op zoek bent naar een multimedia telefoon, zul je degene die u snel internet snelheden kan geven, een goede camera, hoge schermresolutie en voldoende geheugen wilt toestaan ​​u alle films, muziek en foto’s die u wilt rond te dragen . De competitie om de beste multimedia mobiele telefoon blijft toenemen met de technologische vooruitgang.