de beste solid state drives 2017

Met dezelfde techniek als flash drives, solid-schijfopslagapparaten zijn geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden gegevens in een kleine ruimte. Ze kunnen ook de overdracht van gegevens op ongelooflijke snelheden.

De verschillen tussen de solid-state drives (SSD’s) en het gewone harde schijven zijn enorm en overvloedig, maar de verschillen kunnen ook gemakkelijk worden samengevat in één woord: snelheid. SSD’s zijn veel sneller en gebruiken veel minder stroom dan traditionele mechanische harde schijven. Bovendien zijn zij in staat om sneller informatie te vinden en zijn veel minder storingsgevoelig.

Oude mechanische harde schijven, waarvan er één in de computer die u gebruikt om deze webpagina te zien mogen verblijven, onder meer een reeks van schotels op een as die constant draaien. Om informatie over de schijven vindt, door een motor aangedreven lees / schrijfkop op een arm tracht gegevens uit deze draaiende platen. Mechanisch falen is vaak te wijten aan de steeds bewegende delen in deze apparaten.

Omgekeerd, SSD’s bevatten geen bewegende delen helemaal. In plaats van draaiende platen of bewegende mechanische armen, maken zij gebruik van elektronische NAND flash technologie om die functies te simuleren. Solid-state drives gebruiken veel minder energie als gevolg van deze. Bovendien zijn ze niet gevoelig voor mechanische storingen die vaak optreden als gevolg van de bestanddelen van traditionele harde schijven.

Door het evalueren van de hieronder genoemde criteria, vonden we de OCZ Vertex, de SanDisk Extreme en de Corsair Force GS als een van de beste MLC NAND flash solid-state opslag drives die vandaag beschikbaar zijn. Met behulp van een van de SSD’s die we beoordeeld zullen u sneller, stiller en efficiënter geheugen en opslag te geven op uw computer dan een traditionele harde schijf. Zorg er ook voor om te controleren onze artikelen over solid-state drives en harde schijven.

Solid-state opslag technologie is voortdurend groeiende en veranderende. Maar zelfs met alle veranderingen die hebben plaatsgevonden, bepaalde dingen, zoals snelheid en betrouwbaarheid, zal het altijd belangrijk om te overwegen. Als we onderzocht en volgorde elk van deze computer opslagapparaten, vonden we de volgende criteria de belangrijkste zijn.

De wereld van de SSD kan intimiderend als je niet op de hoogte te voelen. Immers, dit is zoals het verplaatsen van een platenspeler op een MP3-speler. Op deze site vindt u een verscheidenheid aan informatie om u te helpen de overstap te navigeren als we de tien beste solid-state drive opties te presenteren.