de beste spy cam

Terwijl ideaal voor heimelijke surveillance, spy cams zijn ook perfect voor het vastleggen van elke situatie die hands-free, lichtgewicht opname vereist.

Een self-contained spy cam is een kleine camera uitgerust met een lens en microfoon die video kan vastleggen. De term onafhankelijk: de camera is een volledig functioneel, autonoom apparaat dat externe draden of aansluitingen niet vereist om video op te nemen of, in sommige gevallen, foto’s nemen.

Ook bekend als pinhole camera’s, kunnen Voyeurcams gemakkelijk ofwel gedragen op het lichaam of gemonteerd op een voorwerp of een vlak oppervlak zijn. Hoewel de term ‘spion’ impliceert clandestiene surveillance, de toepassing van deze kleine camcorders is veel breder dan alleen het opnemen voor geheime doeleinden; ze maken een ideale opname-apparaat voor zakelijk gebruik en personal entertainment en plezier. Zo kan een kleine, onopvallende camera worden gebruikt om een ​​business seminar voor latere referentie op te nemen of om een ​​uit de eerste hand perspectief van een extreme sport vast te leggen. Voyeurcams in staat video-opname sans de omvangrijke camcorder en zijn geschikt voor het opnemen van – geheime of anderszins – vrijwel elke situatie waarin handsfree opnemen van het grootste belang of het gewicht of de beperkte ruimte kunnen bestaan.

Terwijl Voyeurcams zijn vrij eenvoudig apparaten met beperkte mogelijkheden, zijn er bepaalde aspecten die een kwaliteit, duurzaam camera omvatten. We identificeerden de volgende criteria als belangrijke factoren om te overwegen bij het zoeken naar een top-notch pinhole camera. Voor aanvullende informatie over deze kleine apparaten, blader door onze artikelen over Voyeurcams.

De beste pinhole camera’s omvatten die over het algemeen goed te scoren in elk van deze categorieën. Onder de opvallende spion cams in onze line-up zijn de MD90 Mini DV, de Muvi Atom en de SW361 ThumbCam. Voor aanvullende informatie over deze kleine apparaten, blader door onze artikelen over Voyeurcams.