de beste time tracking & management software 2017

De top performers in onze review zijn TimeClock Manager, de Gold Award winnaar, TSheets, de Silver Award winnaar en Workforce Ready van Kronos, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een systeem om uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 systemen.

Time tracking en management software kunnen eigenaren van kleine tot middelgrote bedrijven georganiseerd te blijven en te helpen up-to-date in hun werknemers tijd het beheer. Uw medewerkers betaald voor het werk dat ze doen, en je kunt beter time-management verantwoordelijkheden, zoals het plannen en het bijhouden van de tijd-off verzoeken te beheren.

Modern time tracking en management software bieden web-based en mobiele opties, u of uw medewerkers u toegang tot verschillende niveaus van functies via een webbrowser of via een mobiele site of app. Dit betekent dat je ofwel kunt gebruiken hardware die je al hebt of aankoop van een moderne computer, smartphone of tablet hardware om het systeem af te handelen. Meer dan de helft van de software-opties keek bieden wij u de mogelijkheid om te integreren in dedicated time klok hardware.

Time Tracking & Management Software: Hoe het is geprijsd

We keken naar basispakketten voor bedrijven met 50 werknemers of minder. Bedrijven maken gebruik van een van de twee prijsmodellen: een maandelijks abonnementsgeld of een upfront pakket prijs die beperkte softwarelicenties omvat. Sommige bedrijven bieden ook speciale klok hardware, die meestal een extra upfront betaling. Een paar bedrijven, zoals de hoger gerangschikte die betrekking hebben op opleiding en een aantal instellingen in het reguliere tarief. Anderen, zoals onze lagere-gerangschikt degenen, vereisen extra upfront kosten van de opleiding en setup te dekken.

De software is gebouwd met een werknemer portal voor uw medewerkers om de klok in en uit, legt time-off verzoeken, en track en bekijk hun tijd-off opbouw. Alle software op onze line-up support per uur betaalde werknemers, terwijl slechts de helft van het salaris support medewerkers. Deze time management software opties omvatten een administratieve portal voor u en uw begeleiders. Deze portal kunt u het opzetten van regels en uitzicht op loon en beheren tijden van uw medewerkers en de tijd-off verzoeken. Veel software-opties hebben scheduling hulpmiddelen voor het plannen van werknemers met specifieke verschuivingen of projecten.

Welke andere software kan ik nodig?

Hoewel elk bedrijf heeft behoefte aan een manier om de werknemer de tijd bijhouden via time tracking en beheer van software of tijdregistratie-systemen, elk type bedrijf varieert in de manier waarop werknemers werken en hoe ze een recordtijd. Als u een bedrijf met werknemers die werken aan projecten in een verscheidenheid van het veranderen van locaties, kunt u overwegen Time Card Software om werknemers tijd aan verschillende projecten te volgen en om te weten waar om facturen te verzenden wanneer een project is afgerond. Employee Scheduling Software biedt een standalone scheduling optie als u al op dit moment een tijd management tool en hebben behoefte aan een extra software om schema te maken van week tot week. Workforce Management Software-opties zijn een goede optie voor bedrijven die personeel projecten op basis van de aard en de duur van een project en een manier om te plannen en werknemers te volgen van project tot project nodig hebben.

Time Tracking & Management Software: What We Getest, What We Found

Time tracking en management software kan variëren in hoe het in uw bedrijf is geïmplementeerd. Sommige zijn web-based en je ze via de webbrowser, terwijl anderen direct te integreren met een verscheidenheid aan prikklok hardware. Elk systeem testten we bood een web-based of virtuele prikklok systeem dat we liepen op een beschikbare PC computer. We hebben gekeken naar systemen die zijn ontworpen voor kleine bedrijven met 50 werknemers of minder.

Tijdens onze test, gingen we door zowel de werknemer als de administratieve portals voor elk systeem te controleren op meegeleverde functies en om te zien hoe gemakkelijk het is om de functies te gebruiken aan beide zijden. De belangrijkste overwegingen die we goed voor zijn hoe overzichtelijke de interface is intuïtief en hoe het is om te navigeren en functies. Veel van deze systemen internet- en beheer van real-time informatie. We controleerden elk om te zien hoe snel en accuraat werknemer de tijd informatie werd geregistreerd en geregistreerd op de administratieve kant.

Bij het opstellen van software demo’s, we ook beschouwd als de reacties die we ontvangen van het bedrijf ondersteunend personeel. Bedrijven met medewerkers die snel gereageerd op een verscheidenheid aan contact methoden en bood gedegen informatie vooraf gerangschikt gunstig. We keken ook naar de vormen van ondersteuning aangeboden aan bedrijven die zich aanmelden voor hun diensten zowel aan het begin en op de lange termijn. Bedrijven bieden verschillende niveaus van hulp en ondersteuning. We vonden dat sommige bedrijven rekenen upfront opstartkosten niet duidelijk vermeld op hun website, terwijl anderen, zoals onze top drie, bood installatie en training op zich aanmelden zonder extra kosten.

De software functies zijn toetsbaar door middel van demo’s en online walkthroughs van elk bedrijf. Hoewel de aard van de werknemer en de administratieve functies en als het bedrijf de hulp en ondersteuning reactie moet uw primaire factoren in het overwegen software, kunt u uw hardware-eisen een belangrijke variabele zijn. Hier zijn overwegingen die u kunt maken over de hardware voor uw tijd tracking software

De aard van de hardware die je uiteindelijk nodig hebt voor uw bedrijf is gebaseerd op uw branche, uw medewerkers en uw verantwoordelijkheden van het management. Onze recensies en artikelen over time tracking en management software bieden inzicht in wat elke software uw bedrijf kan bieden.

Van de vergelijkbare time tracking en het beheer van software-opties die we bekeken, TimeClock Manager, TSheets en Kronos Workforce Ready kwam uit op de top, de eerste plaats voor hun intuïtieve en overzichtelijk programma pagina-indelingen. Deze bedrijven bieden ook de beste customer support, en hun software was de beste bij nauwkeurig beheer van real-time werknemer time tracking. Alle drie de bedrijven bieden training opties en setup hulp zonder extra kosten, ongeacht of het systeem web is gebaseerd of geïntegreerd in hardware.

Time klok Manager, onze winnaar Gold Award, op volgorde het beste voor zijn uitstekende regels pay-systeem in aanvulling op de geweldige hulp en vertegenwoordigers van de steun en zijn verscheidenheid aan time tracking gereedschappen. Het bedrijf zal het opzetten van pay regels voor alle werknemers in loondienst automatisch, je vertellen hoeveel werknemers in loondienst die je hebt en hun loon te beoordelen en codes te betalen, en TimeClock Manager zal de pay regels in het systeem voor u. De software staat ook op door zijn vermogen om u te laten zetten pay regels voor individuele medewerkers.

Afhankelijk van uw bedrijf, kunt u overwegen op zoek naar een paar andere opmerkelijke software opties op onze line-up. Bijvoorbeeld, als uw bedrijf maakt gebruik van een computer met een Mac-besturingssysteem voor time tracking, een grote overweging is Redcort Virtual TimeClock. Voor bezig met zich te houden aan normen die door de Affordable Care Act (ACA) in te stellen bedrijf, dan kunt u ADP ezLaborManager, die grote plannen instrumenten biedt om u te helpen voldoen aan de overheid normen te houden overwegen. Als uw bedrijf stuurt medewerkers naar buiten werkplekken waar de standaardvoorwaarden kunnen schaden reguliere hardware, of als u een bedrijf dat medewerkers personeel lopen, zoals vrachtwagenchauffeurs, dan TimeForce is een geweldig systeem met ruige tijd klokken die je laat op afstand in- en uitklokken .