het beste cadeau manden van 2017

Ongeacht de gelegenheid die u wilt vieren of het gevoel dat u wilt uitdrukken, geschenkmanden bieden unieke, veelzijdige cadeau-ideeën perfect voor vrienden, geliefden en professionele kennissen.

De top performers in onze review zijn Harry & David, de Gold Award winnaar, GourmetGiftBaskets, de Silver Award winnaar en GiftTree, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een bedrijf aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van deze 10 geschenkmand providers.

Wanneer u een verjaardag of andere speciale gelegenheid te realiseren om de hoek kan het vrij moeilijk om te komen met een creatief cadeau op zeer korte termijn te zijn is. Normaal gesproken is er een zorgvuldige denken en plannen die verder gaat in elke gift, het winkelcentrum en het verpakken en het leveren van de huidige naar de beoogde ontvanger, die allemaal kost tijd. Maar als je een dag hebt of zelfs maar een paar uur te plannen, te kopen, verpakken en leveren van uw huidige en in een volle dag op kantoor of jongleren een drukke agenda, kan het bijna onmogelijk lijkt.

Het goede nieuws is echter dat mogelijk is. De beste online geschenkmanden websites kan creëren voor u doen, het maken en leveren van een oprechte en onberispelijke geschenk zeer snel.

Deze bedrijven lopen het gambiet, van de scheepvaart uit een doos van truffels voor Moederdag of een fles champagne voor de bruid en bruidegom. Ze kunnen ook helpen eigenaar van een bedrijf tonen hun waardering voor een cliënt of herdenken de pensionering van een werknemer, zelfs als ze zijn verschillende tijdzones weg.

Modern geschenkmand opties zijn elegant en verfijnd en vaak niet een mandje helemaal bevatten. Creatieve bedrijven verzamelen kleinere geschenken in de zakken, kleur-gecoördineerde kisten, dozen, aktetassen, koelers en nog veel meer. Items worden zorgvuldig gerangschikt en verpakt te komen in onberispelijke staat. Met zo vele beschikbare opties om uit te kiezen, een van de belangrijkste dingen om te weten over een geschenkmand site is hoe gemakkelijk ze maken het naar het juiste cadeau te vinden.

Gift Baskets: What We geëvalueerd wat we hebben gevonden

Het merendeel van de bedrijven in onze geschenkmand reviews hebben geschenken geschikt zijn voor belangrijke gebeurtenissen in het leven – verjaardagen, de geboorte van een nieuwe baby, een sterfgeval in de familie – maar de beste sites maken het gemakkelijk om te vinden wat u zoekt met duidelijk gemarkeerde categorieën en snel, efficiënt zoekfuncties.

Je moet in staat zijn om een ​​beperking van de eerste zoekresultaten op prijs, recensies van klanten en andere factoren, zodat u de perfecte pasvorm in slechts een kwestie van minuten kunt vinden. Bovendien moet gift bedrijven een scala aan lekkernijen en de giften die een beroep op de unieke voorkeuren en smaken van de ontvanger aan te bieden. Voor Moederdag, bijvoorbeeld, kunt u uw liefde te tonen door het sturen van een doos van gastronomische, chocolade gedoopt aardbeien, of, als chocolade is niet haar ding, misschien een elegant verpakt spa gift caddy vol met zeep, vochtinbrengende crème, loofah, zelfs een paar slippers. De beste sites bieden u ook gift op een manier die rekening houdt met hun voorkeuren en overtuigingen, met kosher, organisch, gluten-vrij en andere cadeau-opties om uit te kiezen.

Naast de traditionele mijlpalen zoals verjaardagen, jubilea, Moederdag en Vaderdag, gift bedrijven moeten een waaier van giften voor andere gelegenheden, evenementen of gewoon omdat bieden. Wat dacht je van het laten een geliefde die in het leger weet dat je denkt aan hen door het sturen van een zorgpakket gevuld met populaire snack items zoals popcorn en snoep of een zorgpakket voor een student studeren voor finales? En, ten slotte, voor het huisdier-liefhebbers in je leven, je kunt zelfs een mand gevuld met traktaties en speelgoed voor katten en honden. Zelfs als je geen tijd hebt om ambachtelijke en met de hand zorgen voor een gift voor een vriend of familielid hebben, het is leuk om te laten zien u met elementen van personalisatie. Stel je voor je geliefde verbazing – en genot – het ontvangen van een geschenk dat de zorg laat zien en dacht dat je in hun gift te zetten.

De beste bedrijven laten bouwen op hun toch al goede ideeën, het aanbieden van de mogelijkheid om artikelen aan bestaande geschenkmand ontwerpen toe te voegen. Velen ook laten u aangepaste ontwerpen van een geschenkmand voor uw geliefde vanuit het niets – de mand te halen en klik vervolgens op om de items te selecteren in het pakket om te gaan.

Omdat er veel bronnen van geschenkmanden online keken we voor degenen die het koopproces zo eenvoudig en plezierig als het mogelijk kan zijn te maken. Je moet in staat zijn om manden naar meerdere adressen te sturen op een order, bijvoorbeeld. U moet dan in staat zijn om de muis en inzoomen op manden, zodat u precies weet wat elk pakket bevat.

Wij geven de voorkeur sites die een derde entiteit te gebruiken om transacties te verifiëren. Dit vermindert het risico van uw creditcard of andere persoonlijke gegevens onbedoeld gedeeld. Het beste cadeau manden sites bieden ook manieren om te betalen die niet uw credit card direct inhouden, zoals PayPal, bijvoorbeeld.

Soms is de moeilijkste mensen om cadeaus te kopen voor zijn mensen die ver weg wonen. Dat is waarom we willen de bedrijven die kunnen het schip vrijwel overal in de wereld. Gratis verzending voor nauwere adressen is ook een welkome gemak. We zochten ook voor bedrijven die u in staat om te kiezen wanneer het geschenk aankomt. U kunt uw bestelling te plaatsen ver van tevoren, maar hebben het later geleverd wanneer de werkelijke gelegenheid benadert.

Gift Baskets: Onze Verdict en aanbevelingen

Harry & David, GourmetGiftBaskets en GiftTree, de top cadeau mand bedrijven die we beoordeeld, bieden een uitstekende kwaliteit producten en hebben websites die zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze hebben een brede selectie van hoge kwaliteit geschenkmanden die perfect zijn voor vele speciale gelegenheden, die u helpen uw gevoel en steun te delen, zelfs als je in een ander deel van de wereld.

Today’s aanbod verder gaan dan de fruit-en-moer geschenkmanden van het verleden. Terwijl u een traditionele fruitmand nog kunt verzenden, kunt u ook een pakket gevuld met gastronomische popcorn, cake pops, kleding, pluchen speelgoed, thee, snacks, koekjes, cheesecake en nog veel meer te sturen. Kortom, kunt u een gift over lange afstand, dat is nog steeds specifiek voor een speciale persoon op hun grote dag in plaats van een generieke gebaar geef. Lees onze artikelen over geschenkmanden voor nog meer informatie.