het beste water flossers 2017

Een water flosser is een effectief alternatief voor koord floss. Het wordt dieper in de zakken tussen de tanden en is zachter op tandvlees dan een tandenborstel. Naast het loskomen van plaque en voedselresten, een water flosser helpt ook om parodontale infecties en ontstekingen te voorkomen door weg te spoelen bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de gingivitis en andere orale infecties.

Als een mondelinge irrigator kan een flosser orthodontische apparatuur, implantaten en kronen schoon te maken zonder het dragen van hen neer. Waterstraal flossers zijn ideaal voor diabetici, omdat ze tandvlees bloeden en te bestrijden gingivitis effectiever dan andere flossen oplossingen te verminderen. Enkele voorbeelden van water flossers zijn de Waterpik Ultra, Panasonic Monddouche en OraTec Viajet Pro.

Het beste water flosser om uit te kiezen, hangt af van hoeveel u wilt uitgeven en hoe u van plan bent om het te gebruiken. Bijvoorbeeld, kun je niet een aanrecht monddouche meenemen op een reis, en een flosser bevestigd aan een kraan mag niet ideaal voor een kleine badkamer te zijn. Water flossers zijn er in verschillende maten en met verschillende feature sets, maar de belangrijkste kenmerken te zoeken bij het vergelijken van hen worden hieronder toegelicht.

Vergeleken met koord flossers, water flossers eenvoudiger te gebruiken, sneller, minder abrasieve en effectiever. Ze kunnen aanzienlijke verbetering van uw mondhygiëne in combinatie met een regelmatig poetsen regime.