top 10 candy thermometers 2017

Candy thermometers zijn gekalibreerd om de temperatuur in het bijzonder varieert om snoep te maken, die betrekking heeft op 220 graden Fahrenheit tot ongeveer 360 graden. Ze bevatten soms aangeduid marges voor de verschillende fasen van snoep maken – zoals zachte bal en harde bal, of zacht en hard crack crack stage. Dit is essentieel voor de wetenschappelijke aspecten van snoep maken, want als je onder- of oververhit raakt uw snoep, kan het hele recept worden geruïneerd, die veel verspilde moeite en kosten vertegenwoordigt.

Candy thermometers, zoals de Wilton Candy Thermometer, de Taylor-5983N en de Williams-Sonoma Jam en Sugar ook voldoen aan het temperatuurbereik voor frituren, zodat ze vaak gebruikt voor beide functies.

Bij het overwegen van de kenmerken en eigenschappen van een snoepje thermometer, na te denken over hoe je zult gebruiken. Heeft u een digitaal display voor een snelle en gemakkelijke lezing nodig? Zorg er ook voor de bouw van de thermometer die u kiest zal werken in de pan die u gebruikt of de oven.

Candy maken is een zeer nauwkeurige kunst, dus het is belangrijk om een ​​goede thermometer hebben. Als je helemaal gewijd aan de kunst en wetenschap van het maken van snoep, dan weet je dat een goede, betrouwbare thermometer is de moeite waard een beetje extra. Suikergoed thermometers zijn zeer handig in de keuken te hebben en kan bijna altijd verdubbelen als thermometers voor frituren, en vaak worden gebruikt om temperaturen op vlees, brood en controleren.