beste draagbare dvd-spelers 2017

Draagbare dvd-spelers kunt u al uw favoriete films of tv-programma’s op de lange weg reizen brengen en te houden uw kinderen te vermaken voor uren op een moment.

De top performers in onze review zijn Pyle PDH14, de Gold Award winnaar; Audiovox DS2058, de Silver Award winnaar en Ematic EPD105, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een computer aan uw behoeften te voldoen, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van 10 producten.

Familie weg reizen zijn een geweldige manier om het land te zien en te genieten van de natuurlijke schoonheid van je omgeving. Ze zijn ook een geweldige kans om iedereen in de familie elkaar haten voor zes tot acht uur per dag. Gelukkig, draagbare dvd-spelers kunt uw jongere passagiers vermaken voor lange periodes.

Veel draagbare dvd-spelers worden geleverd met uitgang kabels voor standaard-tv’s, waarmee u films op een groter scherm te kijken, zelfs als uw hotel mist een standaard DVD-speler. Als u klaar bent om te beginnen met het upgraden van uw videobibliotheek naar Blu-ray bent, hebben we ook recensies op zowel Blu-ray spelers en 3D Blu-ray-spelers. Als u op zoek bent naar een draagbare dvd-speler om uw kinderen te vermaken in de auto, een andere grote road trip optie is een tablet voor kinderen. Tot slot hebben we een aantal artikelen over draagbare dvd-spelers om meer hulp bij uw aankoopbeslissing te bieden.

De belangrijkste voordelen van een draagbare dvd-speler is de mogelijkheid om de films die u al in het bezit en de ingebouwde LCD-scherm te spelen. Hoewel veel mensen weer aan smartphones en tablets voor entertainment, hebben ze een ernstig opslagprobleem, dus sommige mensen nog steeds de voorkeur aan een dvd te pakken uit de kast, in plaats van voortdurend te denken over opslagcapaciteit. Het grootste deel van de spelers op deze lijst komen met een auto-adapter, zodat u kunt kijken voor enkele uren op een moment, terwijl smartphones, tablets en laptops vereisen een aparte adapter op te laden in de auto. Omdat DVD’s hebben geen high-definition video weer te geven, weinig spelers bieden HD-schermen. In feite is de enige twee die HD-schermen hebben – de Pyle PDH14 en de Ematic EPD105 – gebruik maken van alleen de HD-mogelijkheden bij het bekijken van een 720p video van SD-kaart of USB-stick.

Veel mensen hebben enorme verzamelingen van dvd’s en de reis dvd-spelers op deze line-up kunt u al uw films. In feite zijn sommige van de DVD-spelers hebben een geheugenkaart of USB-poorten, zodat u toegang tot een aantal van uw gedownloade video’s, muziek en foto’s. Met een van de top draagbare dvd-spelers, zullen u en uw kinderen in staat zijn om een ​​stuk van uw home entertainment met u op uw volgende vakantie.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe draagbare dvd-speler, het belangrijkste kenmerk is de video en audio kwaliteit. Ook keken we goed naar de batterijen, en testten hun werkelijke leven tegen hun geadverteerde leven.

Video & Audio: prestaties zijn meer dan Specs; Hoewel specs u een idee over de prestaties van de dvd-speler, de beste manier om video van de speler te beoordelen zal geven en de geluidskwaliteit is om het te gebruiken. We voerden twee video tests om de apparaten te vergelijken tegen elkaar.

In onze eerste test, we bepaald hoe groot de maximale kijkhoek is, voor het geval dat meerdere mensen kijken naar hetzelfde scherm. Het is duidelijk dat een grotere hoek is beter voor gezinnen die van plan op het delen van een speler voor meerdere kinderen, maar als slechts één persoon in een film te kijken, deze waarde is niet zo belangrijk.

In de tweede proef, gebruikten we een dvd die we waren vooral bekend met de speler de beeldkwaliteit te beoordelen. We pasten brief kwaliteiten om de videokwaliteit. Als u meer informatie over de reden waarom we op die rang beslist nodig, read review van dat product voor een uitgebreide beschrijving van de videokwaliteit.

Om audio kwaliteit te vergelijken, testten we de maximale luidspreker en hoofdtelefoon volumes. Met behulp van een decibel meter, keken we vooral luide gedeelten van een DVD met het volume draaide helemaal naar boven. We plaatsten de meter naast de luidspreker en de hoofdtelefoon aan beide maximale volumes te krijgen. Daarna draaiden we de spelers naar beneden om hun midden niveaus en luisterde aandachtig. Meestal, vonden we dat de sprekers waren een grote weergave van het geluid van de film, hoewel een aantal van hen iets rustiger op mid-level volumes waren. We hebben gemerkt meer variatie met een koptelefoon. Op sommige spelers, de geluiden waren bijzonder gedempt, en op het zwakste, konden we de schijf spinning via de koptelefoon te horen.

Levensduur batterij:? Hoe lang zal het duren Echt; De meeste draagbare dvd-spelers worden geleverd met ingebouwde batterijen, en fabrikanten beloven afspelen tijden tussen de twee en vijf uur. We hebben besloten om deze beweringen te testen door het spelen van dvd’s op lus met het ingesteld op de maximale helderheid van het scherm. Dan hebben we getimed elk apparaat om te zien hoe lang het voor de uitschakeling zou spelen. We hebben een groot aantal testresultaten. Sommige spelers beloofd een kortere levensduur van de batterij dan ze geleverd, terwijl een paar anderen niet konden voldoen aan hun beloften. De grootste verrassing was de Audiovox DS2058, die vijf uur afspeeltijd belooft op een volle lading maar heeft meer dan acht uur tijdens onze test.

Algemene info op onze testen; Top Tien Reviews zoekt, waar mogelijk, om alle producten en diensten in de hands-on tests die zo dicht de ervaringen van een typische consument te simuleren mogelijk te evalueren. We kregen de eenheden in onze vergelijking van beide in bruikleen van de bedrijven of via aankoop in de winkel. De fabrikanten hadden geen inbreng of invloed op onze test methodologie, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.

Portable DVD spelers lijken een stervende technologie. Veel gezinnen zijn afgestapt van DVD naar Blu-rays of digitale downloads en families hebben de neiging om meer uit een duurzame tablet dan een dvd-speler te krijgen. Dat gezegd hebbende, draagbare dvd-spelers bieden meer controle over wat uw kinderen kijken tijdens road trips, dus je hoeft niet voortdurend omdraaien om te controleren op hen. Als u een grote dvd-collectie en wilt dat uw kinderen om hun films op langere reizen, deze reis dvd-spelers zijn een goede goedkope optie voor uw kinderen ‘entertainment.

Onze drie favoriete draagbare dvd-spelers zijn de Pyle PDH14, Audiovox DS2058 en de Ematic EPD105. De Pyle heeft het grootste scherm van alle van de draagbare spelers die we beoordeeld, maar dit maakt het ook groter en zwaarder dan de andere spelers. We waren onder de indruk met zijn geluidskwaliteit en extra functies. Audiovox is een sterke all-around speler met geweldige video kwaliteit en goede eigenschappen. De levensduur van de batterij is indrukwekkend, duurt meer dan acht uur tijdens onze tests, maar de garantie duurt slechts drie maanden. Ten slotte is de Ematic heeft soortgelijke video en audio kwaliteit aan de Pyle speler, maar het komt niet met een garantie. Alle drie van deze spelers waren veel indrukwekkender dan de andere spelers die we beoordeeld, en de verschillen tussen hen zijn klein. Met een van deze, heb je een geweldige speler voor uw volgende vakantie.