credit card processing beoordeling 2017

De top performers in onze review zijn Betaling Depot, de Gold Award winnaar, Helcim, de Silver Award winnaar en winlijn Data, de Bronze Award winnaar. Hier vindt u meer over het kiezen van een credit card processor die voldoet aan de behoeften van uw kleine bedrijven, samen met details over hoe we zijn aangekomen in onze ranking van diensten.

Credit card processing is de ingewikkelde reeks data routing die optreedt wanneer u een klant credit card te accepteren in ruil voor goederen of diensten. Tijdens elke transactie, credit card informatie van uw klant passeert via een beveiligde verbinding met de processor, het credit card-netwerk, de bank die van uw klant credit card en uw bedrijf bankrekening uitgegeven. Aan het eind van het proces, wordt de klant credit card gedebiteerd voor het bedrag van de transactie en het geld wordt gestort op uw zakelijke bankrekening.

Ondanks de complexiteit, credit card processing is een noodzaak voor bijna elk bedrijf, omdat de meerderheid van uw klanten verwachten dat je credit cards zo gemakkelijk als je contant geld accepteren. Hoewel creditcards zijn zeer handig voor uw klanten te gebruiken, kunnen ze een potentiële bron van frustratie en kosten voor u, dat is waarom het zo belangrijk om de processor die uw kleine bedrijf kan voorzien van een naadloze service aan de best mogelijke prijs te kiezen.

Dit artikel presenteert onze conclusies gebaseerd op het uitgebreide onderzoek dat we uitgevoerd om te helpen deze zeer complexe industrie en de factoren die je nodig hebt om bewust te zijn van de beste verwerking service voor uw kleine bedrijf te kiezen begrijpen. Het is belangrijk om te begrijpen dat je nodig hebt om contact op te nemen meerdere bedrijven om offertes op maat van uw bedrijf te krijgen als de kosten en vergoedingen kunnen afwijken van de informatie die wij ontvangen. In dit artikel geven we informatie over

Helaas lijkt credit card processing gemanipuleerde verwarrend en duur te zijn, omdat het gaat om meerdere partijen, waaronder banken, creditcardmaatschappijen en credit card processors die elkaar willen een aandeel van elke transactie die u te verwerken. Daarnaast hebben veel processors aanpassen van hun prijsstelling voor uw bedrijf en baseren de tarieven die zij citeren u op uw maandelijkse verwerking volume, gemiddelde grootte ticket en het type van transacties die u verwerken. kredietwaardigheid en de industrie van uw bedrijf kan ook worden overwogen. Hoewel onze vergelijkingen, artikelen en recensies kunt u arm met de informatie die u moet weten over deze industrie en kan u helpen uw keuzes te beperken, moet u nog de bedrijven die u bent het meest geïnteresseerd in en vraag prijzen contact voordat u uw uiteindelijke beslissing .

De meeste bedrijven bieden verschillende prijsmodellen, zoals uitwisseling plus winstopslag of gedifferentieerde prijsstelling, die ook kan het moeilijk maken om de prijzen te vergelijken over diensten. Hoewel de prijzen maatwerk is gemeenschappelijk en een aantal van de prijzen die u ontvangt, kan afwijken van de prijzen die we in onze test ontvingen, is het zeer nuttig voor u om de prijsstelling schattingen die we ontvangen als een baseline overwegen kunt u in gedachten te houden als je winkel voor de service die het beste is voor uw bedrijf. Het is ook vermeldenswaard dat, hoewel elke processor rekent vergoedingen in aanvulling op de verwerking van de kosten, kunnen sommige vergoedingen worden onderhandeld.

Als uw bedrijf is online, als de meerderheid van uw vorderingen zijn te controleren of contant geld, of als je een heel eenvoudige oplossing voor uw credit card processing behoeften wilt, moet u kijken op onze Mobiel Verwerking van de Creditcard beoordeling. Als u op zoek bent naar een compleet systeem point-of-sale te gebruiken met uw credit card processing, kunnen onze POS-systemen beoordeling helpen vinden wat u zoekt. Als u op zoek bent naar meer specifieke informatie over een bepaald onderwerp, kijk op onze top artikelen hier

Of, kunt u ook onze volledige inzameling van credit card processing artikelen hier te scannen.

Maakt niet uit welke credit card processing service die u kiest, moet u verwachten dat u te voorzien van de basisdiensten die je nodig hebt om betalingen te accepteren. De processor moet u in staat om alle belangrijke kaarten, met inbegrip van Discover en American Express accepteert, zodat je geen omzet verliezen omdat u aangewezen vorm van betaling van uw klanten niet kunnen accepteren. Je zou verwachten dat het bedrijf volledig in overeenstemming is met de gegevens veiligheidsnormen (DSS), opgericht door de Payment Card Industry (PCI), en dat het je helpt te bereiken PCI compliance. Het moet ook in staat stellen om EMV-chip en PIN-kaarten accepteren, zodat in het geval van een inbreuk op de beveiliging, bent u niet aansprakelijk gesteld omdat u verouderde apparatuur te gebruiken. De processor moet gemakkelijk toegankelijk customer support die u kunt bereiken via de telefoon 24 uur per dag, zeven dagen per week, dus dat het niet uitmaakt welke uren uw bedrijf houdt, kunt u onmiddellijk de hulp die je nodig hebt om door te gaan om betalingen of te accepteren krijgen te bieden op te lossen een probleem.

De Evolving Creditcard verwerkende industrie, de credit card processing-industrie is het maken van verbeteringen in de richting van meer transparantie en veiligheid. Veel bedrijven hebben de transparantie in de prijsvorming, wat blijkt uit de toename van het aantal bedrijven die hun prijzen te plaatsen op hun websites en bieden de interchange-plus prijsmodel aangenomen. Het is het verbeteren van de veiligheid en het verminderen van fraude door het aannemen van EMV-technologie, die de industrie af te dwingen door het verschuiven van de aansprakelijkheid voor inbreuken op de gegevensbeveiliging aan niet-EMV-compliant kooplieden, effectieve oktober 2015. Het is ook in het proces van implementatie van near-field communication (NFC) -technologie dat maakt het gebruik van mobiele portefeuilles, zoals Android Pay, Apple en Samsung Pay Pay.

We hebben gezocht naar credit card processors die service te bieden op een maand-tot-maand basis, zonder langdurige contract eis en geen langdurig of bestraffende annuleringsvoorwaarden. Dit is een voorkeur arrangement, want het geeft je de mogelijkheid om processors te schakelen zonder boete als je niet tevreden bent met de service die u hebt ontvangen of als u betere tarieven elders. We hebben gezocht naar processors die de meest betaalbare kosten in rekening brengen en die geen verborgen kosten toe te voegen, want het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten te betalen zonder zorgen over verrassing kosten. We zochten ook voor de diensten die u toelaten om alle belangrijke kaarten, inclusief EMV-kaarten en mobiele portemonnee te accepteren, zodat u betalingen van uw klanten kunnen ontvangen met behulp van welke betaalmethode zij de voorkeur geven.

We zochten de processors en contact verschillende bedrijfsvertegenwoordigers meerdere malen per telefoon en email als potentiële klanten, op verschillende tijden op verschillende dagen, om de mogelijkheden van elke dienst evalueren. Belangrijkste onderscheidende factoren zijn onder andere de transparantie van de prijzen, kosten en voorwaarden van de processor ter beschikking gesteld van het publiek zonder een offerte, en de beschikbaarheid van de prijsstelling opties.

Pricing is waarschijnlijk de nummer een factor die u overweegt zoals je credit card processing bedrijven onderzoeken. Hoewel er een breed scala aan verwerkingskosten, heb je veel concurrerende opties om uit te kiezen. Alle bedrijven in onze review voorzien interchange-plus prijsmodellen, hoewel velen de voorkeur aan gedifferentieerde prijsstelling bieden, en sommigen kunnen eisen die je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deelname aan interchange-plus prijsstelling. Bijvoorbeeld, kan u gevraagd worden om te verwerken met een bedrijf gedurende drie maanden voordat u in aanmerking komt voor prijsmodellen schakelen bent.

Er is ook heel wat variatie in de vergoedingen, hoewel de meeste processors rekenen een maandelijkse vergoeding en een PCI-naleving vergoeding, die kan worden opgeladen die maandelijks of jaarlijks. De meeste processors rekenen een dagelijkse batch vergoeding, die meestal dezelfde prijs als de per-transactiekosten. Chase Paymentech is het enige bedrijf dat we beoordeeld rekent een setup of kosten van de aanvraag. Wanneer u uw offerte en contract herzien, een deel van de niet-standaard vergoedingen die u wilt bekijken voor onder andere een driemaandelijkse technologie vergoeding, een halfjaarlijkse verzend- en administratiekosten, een jaarlijkse contributie, een uitwisseling-naleving aanpassing fee, en een 1099K IRS rapportage vergoeding. Hoewel vergelijkbare diensten een aantal van deze kosten in hun maandelijkse kosten kunnen omvatten, kunt u elders kijken als een processor te veel niet-standaard worden betaald. Echter, als je anders echt als een processor, het kan uw tijd met de vertegenwoordiger te praten en te zien of hij of zij bereid is om een ​​deel van deze kosten af ​​te zien waard zijn.

Credit card processing Pricing modellen; Er zijn drie belangrijke prijsmodellen die u kunt overwegen wanneer u het evalueren bent credit card processing services, en een aantal processors geven u meer dan een optie. Sommige processors kunt u prijsmodellen te schakelen, zodat u kunt beoordelen welke biedt de beste besparingen voor uw bedrijf.

Credit card processing vergoedingen; In aanvulling op de verwerkingskosten, kun je verwachten aan een verscheidenheid van vergoedingen aan welke credit card verwerker je uiteindelijk kiezen voor te betalen. Sommige van deze zijn eenmalige kosten die optreden bij het instellen van uw account en anderen zijn aan de gang. Het is belangrijk om te lezen door middel van de aanvraag en de voorwaarden van de dienst om te leren over de kosten die uw kleine bedrijf credit card processing rekening te begeleiden.

Tips om Credit card processing kosten kan verlagen; Als u momenteel verwerkt en willen een betere prijzen, kan het uw tijd om contact op met uw account manager en vraag of hij of zij kan u helpen uw kosten te verlagen waard. Ook, door de herziening van uw verklaring op regelmatige basis, kunt u in staat om kosten of kosten die u veel betalen identificeren.

Winkelen voor een Credit Card Processor; Hoewel het lezen van credit card processing reviews kunt u een goed beeld van welke processors wilt u misschien meer informatie te vragen van, je nog steeds de tijd wilt nemen om rond quotes die specifiek zijn voor zijn winkel en het verzamelen van uw bedrijf, zodat u kunt vinden van de beste deal. Zorg ervoor dat u voldoende tijd toe te wijzen aan het verzoek en herziening contracten. Tijdens je onderzoek proces, kennis te nemen van de kwaliteit van de klantenservice die u ontvangt van de bedrijven die u overweegt, als dit uw algemene tevredenheid met de processor kan beïnvloeden.

Meestal als je een processor vragen u de opdracht te lezen voordat u het invullen van de aanvraag te sturen, de vertegenwoordiger stuurt de “handelaar applicatie” of “merchant overeenkomst.” De term “toepassing” is misleidend, want het is eigenlijk een deel van het contract. Niet invullen van een aanvraag tot u zich aanmeldt met een bedrijf bent. Heeft de aanvraag niet te ondertekenen totdat u grondig gelezen hebt het samen met de Program Guide (of Merchant Gebruikershandleiding) en eventueel een aanvullende voorwaarden (of Algemene) document. Hoewel sommige toepassingen zijn onder meer de Algemene Voorwaarden en fungeren als een volledige contract, de meeste niet. Het is belangrijk om te begrijpen dat de aanvraag is vaak slechts een deel van het contract, er is meestal minstens één en mogelijk twee andere documenten die het contract omvatten en wat je nodig hebt om ze allemaal te lezen voordat je de aanvraag te ondertekenen. Sommige toepassingen zijn onder meer een link naar de programmagids in de kleine lettertjes, maar in de meeste gevallen, je gaat te hebben om specifiek te vragen voor deze aanvullende documenten van uw rep.

Als u de programmagids wilt ontvangen, kunt u het gevoel een beetje overweldigd bij de gedachte van het lezen, omdat deze documenten zijn vaak meer dan 50 pagina’s lang en verdiepen in de details van de verwerking. Echter, je echt niet wilt dat de aanvraag te ondertekenen totdat u deze handleiding hebt gelezen, omdat het belangrijke details dat je geld kan kosten bevat. Bijvoorbeeld, de Program Guide bevat vaak informatie over de vroegtijdige beëindiging vergoedingen en instructies die u moet volgen als u ervoor kiest om uw account te annuleren, wat kan betekenen dat het verstrekken van een schriftelijke mededeling aan de processor binnen een bepaalde termijn.

Hier zijn een aantal factoren in het achterhoofd te houden als je de contracten voor de processors die je evalueren gelezen

Processing Equipment; Bijna elke credit card processing bedrijf heeft een soort van gratis apparatuur te bieden. Sommige processors geven u een terminal als je een contract te ondertekenen, terwijl anderen hebben een gratis plaatsing programma waarin u de apparatuur lenen. Het accepteren van gratis apparatuur klinkt als een geweldige manier om geld te besparen, maar als een scherpzinnig ondernemer, weet je dat “gratis” vaak is niet echt gratis en je nodig hebt om de wiskunde te doen om te bepalen of de gratis optie is eigenlijk de beste optie voor uw klein bedrijf.

Door het zorgvuldig evalueren van uw opties kunt u de processor die uw kleine bedrijven voorziet van de laagste verwerkingskosten, geen verborgen kosten en een goede klantenservice te kiezen. De beste bedrijven in onze review bieden transparante prijzen en post hun kosten, kosten en voorwaarden op hun websites. Hun vertegenwoordigers van de klantendienst te bieden duidelijke informatie over welke kosten u kunt verwachten te betalen voor uw rekening en follow-up met u opnemen via e-mail met de prijs offertes en contracten. De beste processoren vereisen geen langdurige contracten, maar in plaats daarvan bieden service op een maand-tot-maand basis en geen annuleringskosten niet in rekening brengen als u besluit om uw account elders. Ze zijn up-to-date met de huidige technologie betaling en stellen u in staat om alle belangrijke krediet- en debetkaarten, inclusief EMV-chipkaarten en mobiele portemonnee te accepteren.

Betaling Depot is een van de beste credit card processing bedrijven in onze review vanwege het innovatieve prijsstructuur, waarin u transactiekosten bij de groothandel (uitwisseling en card-merk betaling), $ 0,25 per transactie en een contributie die maandelijks kan worden betaald betalen of jaarlijks. Helcim heeft het laagste interchange-plus prijsstelling in onze review. Het maakt niet instellen van een maandelijks minimum en omvat de PCI compliance kosten in de zeer redelijke maandelijkse vergoeding. Winlijn Gegevens en Dharma Merchant Services zijn andere goede opties te overwegen als u dat liever interchange-plus winstopslag, maar je moet het verwerken van meer dan $ 10.000 per maand om te verwerken met Dharma Merchant Services.

Als u liever gedifferentieerde prijsstelling, of als u een processor die u toelaat om zowel prijsmodellen, Nationale Bankpas, Flagship Merchant Services, CreditCardProcessing.com en Cayan probeer wil zijn goede opties te overwegen en bieden een aantal van de laagste prijzen voor onze review. Deze bedrijven bieden ook zeer redelijke prijzen op basis EMV-geschikte terminals, met de nationale Bankpas het aanbieden van de laagste aanschafprijs in onze review.

Als u liever te verwerken met één van de grote directe processors, Chase Paymentech, Elavon, TransFirst en TSYS zijn solide opties die service te bieden aan kleine bedrijven. Van deze bedrijven, TransFirst heeft de meest concurrerende interchange-plus prijsstelling en de laagste maandelijkse vergoeding en maandelijkse minimum. Chase Paymentech geen PCI-naleving in rekening te brengen en heeft de laagste chargeback vergoeding. Elavon heeft het laagste interchange plus winstopslag, maar heeft de hoogste maandelijkse vergoeding en maandelijkse minimum. TSYS heeft concurrerende gedifferentieerde prijsstelling, maar de duurste interchange-plus prijsstelling.

Als uw bedrijf is wat de meeste processors beschouwen een hoog-risico-industrie, bijvoorbeeld, als uw bedrijf is een juridisch marihuanaapotheek, kan The Transaction Group een goede optie, want het is gespecialiseerd in high-risk credit card processing. Dit bedrijf biedt ook diensten voor internationale bedrijven.

Disclaimer: De prijzen in dit artikel, in de matrix en in onze beoordelingen is een afspiegeling is van de datum waarop deze beoordeling is voor het laatst bijgewerkt. Prijsstelling weerspiegelt onze testen scenario, de prijsstelling u ontvangt, kan afwijken als gevolg van de verwerking van het volume en de gemiddelde grootte ticket, onder andere factoren. Top Tien Reviews zoekt, waar mogelijk, voor alle producten en diensten met behulp van testen scenario’s die zo dicht mogelijk te simuleren als de ervaringen van een typische kleine ondernemer te evalueren. De processors had geen inbreng of invloed op onze testmethode, noch was de methodologie die aan een van hen in meer detail dan is beschikbaar via het lezen van onze beoordelingen. De resultaten van onze evaluaties werden niet verstrekt aan de bedrijven in de vooravond van de publicatie.